En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar yemeğimizi yedik balıktan dolayı mutfak yine battı tabi her yeri domestosla sildim süpürüp tekrardan sildim yerleri
Çayı demledim şimdi içiyor kocişle:7:

kizlar ben geldim cok yorucu bi gun gecirdim ya:31:
sabah bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
kapinin onunu supurdum
salonu supurdum toz aldim
sonra su corbanin hazirliklarina basladim foto cek falan tam 3 saat ugrastim:31:
sonra dayim geldi bi de kizim ogle uykusuna yatmadi bi turlu
e hal oyle olunca hem dayimla hem kizimla ilgilenip bi taraftan buraya resim yukledim tarif yazdim falan bittim:31:
yemek yedik corbayi afiyetle migdeye indirdik:9:ardindan bulasik yikadim falan filan iste ay yazmaya halim kalmadi:9::9::9:

sabah bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
kapinin onunu supurdum
sonra su corbanin hazirliklarina basladim foto cek falan tam 3 saat ugrastim:31:
e hal oyle olunca hem dayimla hem kizimla ilgilenip bi taraftan buraya resim yukledim tarif yazdim falan bittim:31:
yemek yedik corbayi afiyetle migdeye indirdik:9:ardindan bulasik yikadim falan filan iste ay yazmaya halim kalmadi:9::9::9:

Kuzum Buraya ekledinmi tarifini bakalım ??:16::16::16:

sabah bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
kapinin onunu supurdum

Maşaallah sana epey yorulmuşsundur..
:31: Evet çorban epey uğraştırıcı.. Afiyet şifa olur İnşaallah..:16: Nerelisiniz siz canım..?Çorbayı nerden öğrendin?

aaa kaynarcadamısın?:30: yakın sayılırız.. bnde hacı bekir lokumcusu var. Dolayoba tarafında bilirmisin bilmiyorum.. orda oturuyorum işte.. Ankara cad. diye geçiyor..:31:

CNm ben evlendiğimde buraya geldim normalde karşıda oturuyordum fazla bilmiyom buraları şimdi kocişe sordum Ankara cad. Neresi diye Çok geçtik senle dedi oradan :9:
Ben bi kaynarcayı bi de bide Pendik merkezi biliyorum ama yakınmışız senle sevindim:9::9:

CNm ben evlendiğimde buraya geldim normalde karşıda oturuyordum fazla bilmiyom buraları şimdi kocişe sordum Ankara cad. Neresi diye Çok geçtik senle dedi oradan :9:
Ben bi kaynarcayı bi de bide Pendik merkezi biliyorum ama yakınmışız senle sevindim:9::9:
Anladım canım.. bende pek bilmiyorum ama çabuk öğrenirim yolları..

Birşey dikkatımı çekti sormadan edemicem.. canım yazarken hep "CNm" şeklinde C ve N yi büyük M yi küçük yazıyorsun.. bilerekmi yoksa farketmeden mi yazıyorsun.?
:26: kaç mesajtır dikkatimi çektide.. yanlış anlama olurmu?:30:

Anladım canım.. bende pek bilmiyorum ama çabuk öğrenirim yolları..

Birşey dikkatımı çekti sormadan edemicem.. canım yazarken hep "CNm" şeklinde C ve N yi büyük M yi küçük yazıyorsun.. bilerekmi yoksa farketmeden mi yazıyorsun.?
:26: kaç mesajtır dikkatimi çektide.. yanlış anlama olurmu?:30:
oyle mi ben hic dikkat etmemistim ya askitom ne is:27::9::9:
Kuzumm Süperr Olmuş vala:46::46::46:

KK Pro Üyelik Alırsın İnşallah :52::52::52:
sagolasin canim insallah ya pro yu belese getire bilirim yoksa benim heruf hayatta 30 lira vermez:9::9::9::9:

Back