- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.341
Azerinin
Çorbasını yapmışşş topiğe koymuşyarışma için bakın isterseniz
![]()
baktım simdi tanem dokturmus azerinnn corba super gorunuyooo
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azerinin
Çorbasını yapmışşş topiğe koymuşyarışma için bakın isterseniz
![]()
baktım simdi tanem dokturmus azerinnn corba super gorunuyooo![]()
Kızlar yemeğimizi yedik balıktan dolayı mutfak yine battı tabi her yeri domestosla sildim süpürüp tekrardan sildim yerleri
Çayı demledim şimdi içiyor kocişle![]()
aaa kaynarcadamısın?Teşekkür ederim CNm evet siyah beyaz aşığıyım
Öylemi sendemi pendiktesin ben hemen pazarın üst caddesinde kaynarcada oturuyorum![]()
kizlar ben geldim cok yorucu bi gun gecirdim ya
sabah bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
kapinin onunu supurdum
salonu supurdum toz aldim
sonra su corbanin hazirliklarina basladim foto cek falan tam 3 saat ugrastim
sonra dayim geldi bi de kizim ogle uykusuna yatmadi bi turlu
e hal oyle olunca hem dayimla hem kizimla ilgilenip bi taraftan buraya resim yukledim tarif yazdim falan bittim
yemek yedik corbayi afiyetle migdeye indirdikardindan bulasik yikadim falan filan iste ay yazmaya halim kalmadi
![]()
Kuzum Buraya ekledinmi tarifini bakalım ??![]()
kizlar ben geldim cok yorucu bi gun gecirdim ya
sabah bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
kapinin onunu supurdum
salonu supurdum toz aldim
sonra su corbanin hazirliklarina basladim foto cek falan tam 3 saat ugrastim
sonra dayim geldi bi de kizim ogle uykusuna yatmadi bi turlu
e hal oyle olunca hem dayimla hem kizimla ilgilenip bi taraftan buraya resim yukledim tarif yazdim falan bittim
yemek yedik corbayi afiyetle migdeye indirdikardindan bulasik yikadim falan filan iste ay yazmaya halim kalmadi
![]()
aaa kaynarcadamısın?yakın sayılırız.. bnde hacı bekir lokumcusu var. Dolayoba tarafında bilirmisin bilmiyorum.. orda oturuyorum işte.. Ankara cad. diye geçiyor..
![]()
Maşaallah sana epey yorulmuşsundur..Evet çorban epey uğraştırıcı.. Afiyet şifa olur İnşaallah..
Nerelisiniz siz canım..?Çorbayı nerden öğrendin?
Anladım canım.. bende pek bilmiyorum ama çabuk öğrenirim yolları..CNm ben evlendiğimde buraya geldim normalde karşıda oturuyordum fazla bilmiyom buraları şimdi kocişe sordum Ankara cad. Neresi diye Çok geçtik senle dedi oradan
Ben bi kaynarcayı bi de bide Pendik merkezi biliyorum ama yakınmışız senle sevindim![]()
simdi link atmiyim canim actigim konulardan bula bilirsin Bors corbasi![]()
oyle mi ben hic dikkat etmemistim ya askitom ne is
Anladım canım.. bende pek bilmiyorum ama çabuk öğrenirim yolları..
Birşey dikkatımı çekti sormadan edemicem.. canım yazarken hep "CNm" şeklinde C ve N yi büyük M yi küçük yazıyorsun.. bilerekmi yoksa farketmeden mi yazıyorsun.?:26: kaç mesajtır dikkatimi çektide.. yanlış anlama olurmu?![]()
sagolasin canim insallah ya pro yu belese getire bilirim yoksa benim heruf hayatta 30 lira vermezKuzumm Süperr Olmuş vala
KK Pro Üyelik Alırsın İnşallah![]()
oyle mi ben hic dikkat etmemistim ya askitom ne is
sagolasin canim insallah ya pro yu belese getire bilirim yoksa benim heruf hayatta 30 lira vermez![]()
evet canim biliyorumazerinn rusca bılıyormusun sen?
evet canim cok iyi rakipler varAnladım Kuzum. Bir sürü Kişi Var. Bakalım. Oylama Ne zaman başlıyomuş ??