En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Askitom hepsi çok güzel iyi günlerde giyin
Valla iyi alışsın bizim burda 5 lira don bile
vermiyorlar nerdeyse çorap fiyatına
üzerinde paralansın :16::16::16:

Saol CNm benim doğru söylüyorsun burda giyim çok uygun her bütçeye göre var :16:
Kocişinde işine geliyo tabi beni pazara götürmek:37:

Canımm Profil Fotonaa Bitiyorummm yaaaaaaaaaa:16::16::16::16::16:
Çok teşekkür ederim canım...:54:

kizlar yarisma icin corbami yaptim fotosunu ekledim deminden beri onla ugrasiyorum ya cok yoruldum:31:
Burda okudum hemen gidip çorbana baktım..:52: Ellerine sağlık canım.. Afiyet olsun..:54: yarışma da başarılar..:16:

Kızlar ben geldim kocişle kahvaltımızı dışarıda yaptık ardından alışverişe gittik Pendik sosyete pazarına:9:
Aldıklarımı ekliyim dedim bende:1:
Eki Görüntüle 610160 bu ev botu 10 liraya aldım:1::1:

Canım sen pendiktemi oturuyorsun..?:26: Bende pendikteyim..
aldıkların çok güzel sanırım siyah rengini çok seviyorsun..
:ssz: İyi günlerde kullan hepsini:16:

Çok teşekkür ederim canım...:54:

Burda okudum hemen gidip çorbana baktım..:52: Ellerine sağlık canım.. Afiyet olsun..:54: yarışma da başarılar..:16:

Canım sen pendiktemi oturuyorsun..?:26: Bende pendikteyim..
aldıkların çok güzel sanırım siyah rengini çok seviyorsun..
:ssz: İyi günlerde kullan hepsini:16:

Teşekkür ederim CNm evet siyah beyaz aşığıyım:9:
Öylemi sendemi pendiktesin ben hemen pazarın üst caddesinde kaynarcada oturuyorum:9::9:

aldıklarını gule gule kullan askıtomm coraplarımız aynııı:1::1: marintürk karsında kurulan pazar dımı bahsettıgınnn:16::16:

Saol cnm sende güle güle giy çoraplarını :1:Evet sanırım orası çünkü tek büyük pazar var green park otel var hemen yanında sahilin karşısında :27:

Walla benimki balık ekmek istedi bizde palamut aldık kızartıcam bol Roka soğanla ekmek arası yapıcam bide isterse çorba yaparım yanına:ssz:

Saol CNm bende bayılırım balığa :16:
Sen ne yemek yapıcan düşünmedinmi daha:9:

ben bugun yıne ne olursa yerım modundayım kociş nöbetçi:14: dun borek yapmıstım onu yıcem:56: bu sabah ıtıbarı ıle yediklerime dikket ediyorumm:8: dun aksam alısverıs yaptım az yemem gerektıgını anladım:9:

ben bugun yıne ne olursa yerım modundayım kociş nöbetçi:14: dun borek yapmıstım onu yıcem:56: bu sabah ıtıbarı ıle yediklerime dikket ediyorumm:8: dun aksam alısverıs yaptım az yemem gerektıgını anladım:9:
Kociş yoksa sorun yok CNm ne olursa yersin:9:
CNm çok fazla kilo problemin yok zaten azcık dikkat etsen onlarda gider Allah'ın izniyle:16:

Back