- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.281
Yok kız poğaça yapmıyoz maske yapıyoz
1 çay kaşığı kadar alıyosun yaş mayayı cildin kuruysa süt yağlıysa limon koyuyorsun macun kıvamında olacak sonra sürüyorsn 20 dk bekliyosn ovalayarak çıkartıyorsun bu kadar![]()
bazen bi saflığım tutuyo işte
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
benim de islerimbitti kizlar ama ben de bittim
dis kapiyi sildim bi guzel kapinin onundeki fayanslari da bi guzel camasir suyuyla sildim
bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
mutfagi dip kose supurdum sildim
odalari da supurdum sildim toz aldim
mutfak esyalarini da sildim
kizimi yedirip uyuttum
sana da
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Kızlarbdurum bildireyim
Yatak odalarını topladım süpürdüm
Oturma odasını zaten aksam topladığım
için kolaycana topladım süpürdüm
Mutfağı topladım bulaşıklar yıkandı
Fırını çiftledim masamı parlatım
Benimki camda sütüçümüz geldi
sütü kaynatım yoğurt yapacam birazdan
Şimdi kızı yedirdim uyutuyorum
Sonrada salonu toplayıp çamaşırları toplayacak
Ütüyü yaptıgım yerde sizin şu maskeyi denileceğim
Bende süt kaymagıyla yapacagım
Aksamada çorbam var sebzeli pilav yaparım
kızlar bugün yine bebeğimin canı sıkkın dişten..ben hiiç bi iş yapmadım sadece çamaşırlarla uğraşıyom mutfagı falan topladım
haftasonu annemlere gidecez haftaya da kalıcam oğluş düzelirse tabi giysi sorunu olmasın diye işte..
hiç bişey yemiyo
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
dün tavuk sulu çorba yaptım yediriyim diye kabak tatlısı mayalı poaca hiç birini yemedi burnu akıyo diye çorbayı biraz zorladım yedirirken kustu
bugünse yoğurt koydum bi tabağa 15 dk da bir kaşık sokuşturdum ağzına
en azından yoğurt girsin midesine..
şimdi de kek yapıyorum portakallı kek onu belki yer dedim çorba yemek yemiyo napiim tarhanayı severdi onu bile yemiyo:44: