- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.261
Hoşbuldum canımm..Teşekkür ederim. Dün canım cupcake istedi de yapamayınca avatarım yaptım.. senin ki de çok hoş..hosgeldin canimo ne guzel avatar oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canımm..Teşekkür ederim. Dün canım cupcake istedi de yapamayınca avatarım yaptım.. senin ki de çok hoş..hosgeldin canimo ne guzel avatar oyle
himm yani bosuna heveslenme diyosun
aa yok benimki tas gibi masallahkoku icinde kucuk bi ekmek koy buzdolabinin gorunmegen bi yerine bi gram koku kalmicaktir
hosgeldin patsymof anlatma anlatmaaaaaaaaaaaaaa yoruldum okurken bile:)
estoooooooooooooş sen neredesin ya ben seni neden göremiyorum
bendeeeeeeeeeeeeee boşveeeeeeeeeer
ve aleyn aleykum selaaaaaaaaaam
hehe Allah iyiligini versin kuzuHoşbuldum canımm..Teşekkür ederim. Dün canım cupcake istedi de yapamayınca avatarım yaptım.. senin ki de çok hoş..
Sana bişey dıyeyım ben bek buzluga koyulan seylerin tadını
sevmıyorum ne yapsan taze yaptığın gibi olmuyo benim buzlugumda
Öyle yazdan kalan bişey yok ben genellikle fazla olmuş mesela nohut fasulye haşlanmış
Zıyan olmasın dıye koyarım hem herseyi buzluga koymanızda tehlikeleri varmış
Bunu duymuştum ama konserveyı severım konserve dedimde :26:senkonserve yapsana
Nohutu fasulyeyı bak Ozaman hava almaz bıseyde olmaz
hosgeldin patsym
napiyim ya yorulsam da yapmak zorundayim
patsym senin buzdolabi hangisinden karli mi karsiz mi
hehe Allah iyiligini versin kuzu
bu avatar oylesine daha iyisini bulunca degisicem
konserve nasil yapiliyo ki canim:26:
hosgeldin patsym
napiyim ya yorulsam da yapmak zorundayim
patsym senin buzdolabi hangisinden karli mi karsiz mi
hehe Allah iyiligini versin kuzu
bu avatar oylesine daha iyisini bulunca degisicem
konserve nasil yapiliyo ki canim:26:
benim de canim cekti ya yapa bilirim her anyaparsam eklerim burayaönceki avatarın da güzeldi.. ayyy sorma dün oturdum cupcake videolarına baktım ama biraz zahmetli..
Azerin kızının ismimi? Anlamı nedir..?
Kızlarr Ben Geldimmm
orasini ben de biliyorum da canimCanım bende bılmıyom hata ellosa ya geçinenlerde yazmıştım yaz gelınce
Resını göster dıye ama annemden aklımda kalan malzemeyi kavonazda koyuyo
Sora terst cevırp su dolu tençerede kaynanıyo Ozaman kavanozun havası alınmış oluyo
Bukadar bılmıyom yazın bende yapacam Ozaman ıyıce ögreniriz
Hata topiğçe yaparız fotosunu çekeriz
nolmus yani her seyi bilirsem alim olurdum kizim ev kadini neden oliyimhoşbulduk canım
herkese hayırlı cumalar Söyle bakalım azi bugün bana dua ettin mi? etmedin dimiiii aklına bilem gelmedi
ahha ahha ahha azinin bilmediği bişey bulduk kıslar toplannıın:)
Kızlarr Ben Geldimmm
Aaaa çok ilginç olmuş.. Ama güzel olmuş..benim de canim cekti ya yapa bilirim her anyaparsam eklerim buraya
evet canim kizimin ismi
bi anlami yok oylesine Azer esimin ismi Azerin de ona uygun olsun diye koydum
hosgeldin bebemya sana ne sorucam su kk pro kart nasil geliyo sana
yani parasini odedin sonra adres falan mi gerekli yoksa sabah bi uyandi kirmizi mi olmusun
biraz ayrintili anlatsana
neden sordugumui sonra soylicem simdi cikiyorum cok guleceksiniz
hoşgeldin beray
Aaaa çok ilginç olmuş.. Ama güzel olmuş..
Yaparsan lütfen paylaş.. çok merak ederim..
Hep yaparmısın canım? yani elin alışık mı?:26: Ben daha önce hiç yapmadım ama kalıbını aldığımda ilk fırsatta yapacağım..mutlaka paylasirim canim
benim dünden kalan yemeğim var.. Kırmızı mercimek çorbası ve barbunya yemeği.. yanına da turşu çıkartırım..Kızlar ne yemek yaptınız söyleyin bakem ben kendime brokoli yaptım kocişide kıymalı makarna ,yoğurt çorbası ,salata
...
aa yok benimki tas gibi masallahkoku icinde kucuk bi ekmek koy buzdolabinin gorunmegen bi yerine bi gram koku kalmicaktir
benim dünden kalan yemeğim var.. Kırmızı mercimek çorbası ve barbunya yemeği.. yanına da turşu çıkartırım..
orasini ben de biliyorum da canim
heralde hasladigin suyula birlikte kavanoza dokup sonra sen dedigin gibi yapiyosun:26:
nolmus yani her seyi bilirsem alim olurdum kizim ev kadini neden oliyim
aksam olmadi ki patsym ben aksam uyurken dua ederim hep
Hamarat lokumlar ben geldim
Evi dip köşe süpürdüm sildim mobilyalarının tozunu aldım mutfak dolaplarını masa sandalyelerini Arap sabunu aspirinde bi güzel sildim beyaz eşyalarımı silip parlattım lavabosunu tezgahını domestosla ovdum
Kapıların tozunu aldım wc yi ovdum banyonun küvetini yerini lavabosunu cif domestosla ovdum duruladım aynalarını sildim fayanslarıı cif banyoyla bi güzel sildim
Oturma odamın koltuklarını süpürdüm örtülerini sirkeleyip tekrardan serdim yemeğimi ateşe koydum
Şimdi sıra karnımı doyurmaya geldi krep çekti CNm krep yapıcam ardından duşa giricem bugünlük benden bu kadar