En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kolaymış canım valla yaparım artık nasıl işe yarıyor mu

cok guzel oluyo ben bi ara yapiyodum unutmusum ya bu aksam dan ben de basliyorum tekrar iyi ki hatirlattin:1:
cok guzel oluyo bal skilastiriyo yogurt nemlendiriyo:16::16:ben yaptiktan sonra duydum ki feriha dizisindeki hande de onu yapiyomus:1:cok begeniyodum onun cildini:16:

zülim bak sana ne buldum :9::9::9::9::9:

images

super bu estos tesekkurler:46::46::46::46:daha buyukleri yok mu soyle gozumuze girsin accik:1:

gunaydin askitom senle de dip kose temizligimiz hep ayni zamana denk geliyo:1::16::16:

gunaydin bebekim:16::16:nasilsin:16:
biz ara sira yaziyoruz ya iste utu yaparken yuzume sunu surdum maske olarak falan diye sen hep takip edemedigin icin goremiyosundur
senin cildin nasil kuru mu yagli mi:26:
bak sana cok guzel bi maske soyliyim
1 tatli kasigi bal 1 yemek kasigi yogurt karistirip sur yuzune 20 dakika beklet sonra ilik suyla yika
her gun yapiyosun ayin sadece 15 gunu yapip 15 gun dinlendir yuzunu
dinlendirdigin gun de losyon olarak salatalik suyuyla sil yuzunu:16::16::16:

Kalp kalbe karşı bebişim o yüzden aynı güne denk geliyo:38:
Bende dün maya maskesi yapmıştım süpürürken sürmüştüm bitene kadar kurumuştu zaten cildim yağlı 1 çay kaşığı mayaya limon suyu damlattım kuruyunca oyalayarak çıkardım peeling etkisi görüyor ,yoğurtla bal da acayip nemlendiriyo cildi :16: bugün bal tarçın maskesi yapıcam onuda tavsiye ederim:16:

Bende dün maya maskesi yapmıştım süpürürken sürmüştüm bitene kadar kurumuştu zaten cildim yağlı 1 çay kaşığı mayaya limon suyu damlattım kuruyunca oyalayarak çıkardım peeling etkisi görüyor ,yoğurtla bal da acayip nemlendiriyo cildi :16: bugün bal tarçın maskesi yapıcam onuda tavsiye ederim:16:

insanın vakti çok olunca maskelerle balolarla uğraşiyi tebi :19:

neyse ben gider bacılar hiç havamda değilim

kahvaltı yapıp yemeklerimi yapayım

başka da bişey yapmam hiç yapasım yok :50:

öğleden sonra da oğluşun toplantısı var ona giderim artık:31:

gecen ben de maya maskesi yaptim saclarima degmis azicik esim tam sarildi gece uyurken bu ne ya saclarin cok kotu kokuyo dedi:9::9::9:yani aman dikkat:9::9::9:
kızlar 2 gündür şu ruh halindeyim:25::25::25:

mutlulukmutsuzlukpsikol.jpg
noldu bacim:26:
o kaaaa salonun fotosunu gözümüze sokuyodun

buna da bi hal çaresi bulursun sen kuzum :46::46::46:
size de yaranilmiyo yahu kendinizi evimde gibi hiss edin diye yaptim:9::9::9:

gecen ben de maya maskesi yaptim saclarima degmis azicik esim tam sarildi gece uyurken bu ne ya saclarin cok kotu kokuyo dedi:9::9::9:yani aman dikkat:9::9::9:

noldu bacim:26:

size de yaranilmiyo yahu kendinizi evimde gibi hiss edin diye yaptim:9::9::9:

ne bileyim yaa hiç bi halta yaramıyorum 2 gündür elim kolum kalkmıyo :19:

keyfim yok pek

hiss ettik zaten conem etmemek mümkün mü

hadi bye

insanın vakti çok olunca maskelerle balolarla uğraşiyi tebi :19:

neyse ben gider bacılar hiç havamda değilim

kahvaltı yapıp yemeklerimi yapayım

başka da bişey yapmam hiç yapasım yok :50:

öğleden sonra da oğluşun toplantısı var ona giderim artık:31:
tamam kuzum ben de cikiyorum
skma bocugum kendini her neyse konu:38::38:

Günaydıııınnnn
Eki Görüntüle 608915

sakura ütüyü boşver ya o kadar vakitini harcama bak ben şimdi yapmıyorum eskiden çorapları bile ütülerdim
şimdi güzel çırpıp asıyorum ütülü gibi oluyo zaten düzelterek katlayınca sadece gömlek ve kumaş pantalonları,kumaş etekleri ütülüyorum.
nevresimleri de katlayıp asıyorum üçe dörde çevire çevire kurutuyorum en kolayı ya eskiden çok vakit harcıyodum
gecen zaman ömürden gidiyo, canına yazık.

kızlar ancak okuyorum yazdıklarınızı hem misafir vardı hem cocuk hasta diş yüzünden kusura bakmayın ok

İlk evlendiğimde kaldı nevresim çamaşır ütülemek pembepantercim..
Sadece normal kıyafetlerimizi ütülüyorum artık..
Ben annemle yaşıyorum, 6 kişiyiz evde.. Annem, 2 kardeşim, eşim, kızım, ben..
Bu yüzden bitmiyor :27:

Akşam başladım ütüye...
En nefret ettiğim şeylerden biri de keten gömlekler...
Kollarında kıvırınca düğmelemek için şeyler var ya, koparasım geliyor :47:
9 tane gömlek, 2 kot (eşimle kardeşe ütüledim bugün için), bir dünya penye tişört etek vs.. Kızın etek badileri...
Yarısı da bu akşam için bekliyor :37:
Allah'ım YaRabbim... 2 kumaş pantolon var yaaa...

cok guzel oluyo ben bi ara yapiyodum unutmusum ya bu aksam dan ben de basliyorum tekrar iyi ki hatirlattin:1:
cok guzel oluyo bal skilastiriyo yogurt nemlendiriyo:16::16:ben yaptiktan sonra duydum ki feriha dizisindeki hande de onu yapiyomus:1:cok begeniyodum onun cildini:16:

Hemen becerikli hem kokuşşş neguzelll:54:

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok herkesler ıyıdır umarım. işlerım cok yogun gelemıyorum bayadırrr.. ıhaleye hazırlanıyoruzz pazrt. sonra ıns rahatlıcaz birazzz..opuyorm hepiciğinizi

günaydın kızlar felaket bir diş ağrsıyla uğraşıyorum çok ağrıyor dünden beri yapmadığım şey kalmadı sanırım en son çare doktora gitmek saat 12 de doktora gidicem benim için dua edin lütfen :14::14::14:

mayayı kabartıp da mı yapıyosun canım anlamadımm

Günaydıııınnnn
Eki Görüntüle 608915

İlk evlendiğimde kaldı nevresim çamaşır ütülemek pembepantercim..
Sadece normal kıyafetlerimizi ütülüyorum artık..
Ben annemle yaşıyorum, 6 kişiyiz evde.. Annem, 2 kardeşim, eşim, kızım, ben..
Bu yüzden bitmiyor :27:

Akşam başladım ütüye...
En nefret ettiğim şeylerden biri de keten gömlekler...
Kollarında kıvırınca düğmelemek için şeyler var ya, koparasım geliyor :47:
9 tane gömlek, 2 kot (eşimle kardeşe ütüledim bugün için), bir dünya penye tişört etek vs.. Kızın etek badileri...
Yarısı da bu akşam için bekliyor :37:
Allah'ım YaRabbim... 2 kumaş pantolon var yaaa...
Allah kolaylık versin canım zor valla..
ama kızın için süper bir ortam ya..hiç sıkılmaz evin gözdesidir o..
hayırlısı inş gönlüne göre olur her şey canım
ben de bu haftasonu gececem bizimkilere sırf cocuk sıkıldıgı için valla bi benle akşama kadar canı sıkılıyo

Hamarat lokumlar ben geldim:3:
Evi dip köşe süpürdüm sildim mobilyalarının tozunu aldım mutfak dolaplarını masa sandalyelerini Arap sabunu aspirinde bi güzel sildim beyaz eşyalarımı silip parlattım lavabosunu tezgahını domestosla ovdum:21:
Kapıların tozunu aldım wc yi ovdum banyonun küvetini yerini lavabosunu cif domestosla ovdum duruladım aynalarını sildim fayanslarıı cif banyoyla bi güzel sildim
Oturma odamın koltuklarını süpürdüm örtülerini sirkeleyip tekrardan serdim yemeğimi ateşe koydum
Şimdi sıra karnımı doyurmaya geldi krep çekti CNm krep yapıcam ardından duşa giricem bugünlük benden bu kadar:42::27:

mayayı kabartıp da mı yapıyosun canım anlamadımm

Yok kız poğaça yapmıyoz maske yapıyoz:60::60::60:
1 çay kaşığı kadar alıyosun yaş mayayı cildin kuruysa süt yağlıysa limon koyuyorsun macun kıvamında olacak sonra sürüyorsn 20 dk bekliyosn ovalayarak çıkartıyorsun bu kadar:16:

günaydın kızlar felaket bir diş ağrsıyla uğraşıyorum çok ağrıyor dünden beri yapmadığım şey kalmadı sanırım en son çare doktora gitmek saat 12 de doktora gidicem benim için dua edin lütfen :14::14::14:
Geçmiş olsun canım nıye bukadar bekledin hemen gitsene canına yazık
Hamarat lokumlar ben geldim:3:
Evi dip köşe süpürdüm sildim mobilyalarının tozunu aldım mutfak dolaplarını masa sandalyelerini Arap sabunu aspirinde bi güzel sildim beyaz eşyalarımı silip parlattım lavabosunu tezgahını domestosla ovdum:21:
Kapıların tozunu aldım wc yi ovdum banyonun küvetini yerini lavabosunu cif domestosla ovdum duruladım aynalarını sildim fayanslarıı cif banyoyla bi güzel sildim
Oturma odamın koltuklarını süpürdüm örtülerini sirkeleyip tekrardan serdim yemeğimi ateşe koydum
Şimdi sıra karnımı doyurmaya geldi krep çekti CNm krep yapıcam ardından duşa giricem bugünlük benden bu kadar:42::27:

Aşkıştom ohhhh mis gibi olmuştur şimdi evin :nazar::16:

Son düzenleme:
benim de islerimbitti kizlar ama ben de bittim:31:
dis kapiyi sildim bi guzel kapinin onundeki fayanslari da bi guzel camasir suyuyla sildim:27:
bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
mutfagi dip kose supurdum sildim
odalari da supurdum sildim toz aldim
mutfak esyalarini da sildim
kizimi yedirip uyuttum

Back