- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.961
ay şu fırında tavuk ve patatesi de öyle bi seviyorum ki olunca silip süpürüyorum ne varsa
gecen cok guzel fotolarla tarifini yazicaktim benim kiz en son fotoyu silince foss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay şu fırında tavuk ve patatesi de öyle bi seviyorum ki olunca silip süpürüyorum ne varsa
bunları pazartesi yapmıştım canım buldum patates köfte kızartıcam yanına buzlukta közlenmiş patlıcanla kırmızı biberim var salatasını yaparım bir de makarna daha ne olsun.
oohhhh süperr afiyet olsun canım ellerine sağlıkk
Bende lahana sarmalarımı ateşe koydum pişiyo çorba yaptım bide yanına yoğunlu kereviz salatsı
Bende lahana sarmalarımı ateşe koydum pişiyo çorba yaptım bide yanına yoğunlu kereviz salatsı
ohh valla ellerine sağlık ben çok severim lahana sarmasını ama benim adam sevmediği için anca annemde yiyebiliyorum kendime özel pişirmek zor geliyo
kereviz salatasını cok severimm ben yaaa
Bende bayılırım CNm gebzedesin sen yakınız kargoya yollayıveririm
Öylemi CNm büyür gel
Benimkide bayılır bi oturupta bi tencereyi yer walla
bunları pazartesi yapmıştım canım buldum patates köfte kızartıcam yanına buzlukta közlenmiş patlıcanla kırmızı biberim var salatasını yaparım bir de makarna daha ne olsun.
ellerinize sağlık kızlar.
afiyet olsun size canım,
benimki urfalı kuru dolma ve yaprak sarması sever bol acılı ekşili
Saol cnm
Ben aslen mardinliyim Arap kökenliyim bizimde hep bol acılı ekşili olur dolmalarımız bende çok severim
mardinli çok arkadaşım vardır kaburga dolmasını çok güzel yaparlar birde ağzım sulandı şimdi neyse kızlar benim kız uyudu bende bi yemeklerimi yapıp geleyim iyi muhabbetler size.
Eki Görüntüle 607040
Azlerim bak bu bizim yazın açıp kestiğimiz erişte
Tanemim bu da kayınvalidemin bana verdiği Erişte kendi ellerinde yapıp açıyorlar kurutuyolar çok lezzetli
Eki Görüntüle 607042
Evet canım budan çok güzel çorba ve pilav yaparlar
Elazıglıların çeşitlerini tam bilmiyorum annem bır gün sorayım
Ewet CNm bende bilmiyorum tam olarak yavaş yavaş öğreniyorum
Bende çorbalara pilavlara katıyorum Bazende tek bol tereyağı pilavını yapıyorum çok lezzetli oluyo