En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ay şu fırında tavuk ve patatesi de öyle bi seviyorum ki olunca silip süpürüyorum ne varsa :56:

kim sevmezki canımm bende çok seviyorum ikisi çok yakısıyo bırbırıne :9::56::56:
bunları pazartesi yapmıştım canım buldum patates köfte kızartıcam yanına buzlukta közlenmiş patlıcanla kırmızı biberim var salatasını yaparım bir de makarna daha ne olsun.

oohhhh süperr afiyet olsun canım ellerine sağlıkk:56::56:

Bende lahana sarmalarımı ateşe koydum pişiyo çorba yaptım bide yanına yoğunlu kereviz salatsı:16:

ohh valla ellerine sağlık ben çok severim lahana sarmasını ama benim adam sevmediği için anca annemde yiyebiliyorum kendime özel pişirmek zor geliyo:1:

Öylemi CNm büyür gel:16:
Benimkide bayılır bi oturupta bi tencereyi yer walla:56:

Kızlar kızım ne uyuyor nede durdu şimdi sesine yukardan
babaannesi geldi bi götüreyim susar dedi bende seve seve anneciğim :27:
Dedim şimdi o yokken yarım kalan yemeğime dönüyorum :16:bi gözümde sizde:27:

Saol cnm:16:
Ben aslen mardinliyim Arap kökenliyim bizimde hep bol acılı ekşili olur dolmalarımız bende çok severim:56:

mardinli çok arkadaşım vardır kaburga dolmasını çok güzel yaparlar birde ağzım sulandı şimdi:1: neyse kızlar benim kız uyudu bende bi yemeklerimi yapıp geleyim iyi muhabbetler size.

mardinli çok arkadaşım vardır kaburga dolmasını çok güzel yaparlar birde ağzım sulandı şimdi:1: neyse kızlar benim kız uyudu bende bi yemeklerimi yapıp geleyim iyi muhabbetler size.

Evet kaburga dolmamızda üstümüze yoktur mütevazi olamiycegim:9::9:
Güle güle CNm kolay gelsin sna:16:

$image.jpg
Azerinnn
bak bu bizim yazın açıp kestiğimiz erişte:16:

Son düzenleme:
Evet canım budan çok güzel çorba ve pilav yaparlar
Elazıglıların çeşitlerini tam bilmiyorum annem bır gün sorayım

Ewet CNm bende bilmiyorum tam olarak yavaş yavaş öğreniyorum :9:
Bende çorbalara pilavlara katıyorum Bazende tek bol tereyağı pilavını yapıyorum çok lezzetli oluyo

Ewet CNm bende bilmiyorum tam olarak yavaş yavaş öğreniyorum :9:
Bende çorbalara pilavlara katıyorum Bazende tek bol tereyağı pilavını yapıyorum çok lezzetli oluyo

evet canım bende ençok pilavını yapmıyorum çoçuklar onu
Çok seviyor kıymalı da güze oluyorbıde tavuk salatası var tere otlu
Harıka tavsiye derim

Back