En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Maşallah Rabbim size bağışlasın kocaman genç kız bu ne güzel takılıyorsundur birlikte:16:
Valla alişverişe babayı evde bırakıyor biz çıkıyor baba budurumdan şikayetçi ama
tanemmmm maşallah bu genç kız yaaa ,çok güzelll allah esirgesinnn:16::16:

anladım canımm çok geçmiş olsun kısmetten öte yol yok hakkımızda hayırlısı olsun insallahh...:16:
Sağol canım sizlerede nasip desin yaradan

ama siz maşallah gençsiniz erken evlenmiştiniz sanırım?
Tamm sekerlik gel beni ye diyooo
Evet canım erken evlendim 16yasında 3cocukgum varher birinin arası6 7yaş

biz artık istiyoruz canım hatta dayanamadım gecen test aldım ama cok erken negatıf cıktı 28 ocak bı gecsın tekrar alcam bakalımmmm:16::16:sen dusunuyormusun pekı??

ok bende gebzedeyimm o tarafa gelirsemm mutlaka görcem o fındıgııı:16::16:

beklerim canım, inşallah Allah gönlündeki bebeği verir hayırlı haberlerini beklicez o zaman bu ayın sonunda:49::49:

biz artık istiyoruz canım hatta dayanamadım gecen test aldım ama cok erken negatıf cıktı 28 ocak bı gecsın tekrar alcam bakalımmmm:16::16:sen dusunuyormusun pekı??

ok bende gebzedeyimm o tarafa gelirsemm mutlaka görcem o fındıgııı:16::16:

bizde düşünüyoruz da ben zayıflayabilirsem tabi:27::27::27::27:

rahatsın o zaman 1 yıl daha:37::37::37:

çocuk güzel şey ama sanırım biraz eli kolu bağlıyor..ne diyorsunuz bu konu da tecrübelilerrrrrr:52:

Evet çocuk güzel bişeydir elbet ama eşler arasındaki ilgiyi sevgiyi degiştirirmi onu hiç bilmiyorum:44:
Tecrübebiller bizi aydınlatırsa seviniriz:1:

çocuk güzel şey ama sanırım biraz eli kolu bağlıyor..ne diyorsunuz bu konu da tecrübelilerrrrrr:52:

benimde kilo vermem lazım ama bende bu yemek askı olduktan sonra zor napimm canım balık etliyim herkes boyun var göstermiyorsun diyoo ama dikkat etmek lazımmm spor sart:32: korkma kısmına gelince bende korkmuyo değilim ama cennet bosuna anaların ayakları altında değil dimi ama:16::16:

Ay anam bu ne kadar güzel bişey öyle yanında olsam yer bitirirdim maşşalh diyelim :nazar: sağlıkla büyütrsnz inş bebişinizi:16:

Biz. 1 yıl daha istemiyoruz CNm 2014 te düşünmeye ve çalışmaya başlıycaz:9::9:

çok teşekkürler canım Allah sanada istedğin zaman nasip eder inşallah bende 2 buçuk seneden sonra düşündüm bebeği size erken bence de biraz daha doyun birbirinize:1:

Maşallah:nazar::nazar::nazar:Benim miniğimin saçları gibi saçlar kara kara

teşekkürler canım evet kara kafa senin kızında çok tatlı maaşallah.

çocuk yapana kadar gezin tozun çocuktan sonra gidilebilen mekanlar sınırlı oluyor ama çocukla gezmenin tadı da bambaşka çok güzel bir duygu kesinlikle kendi çocuğu insana ağır gelmiyor onunla hayat daha başka umutlar hayaller hep onun üzerine, insanoğlunun kendinden önce tuttuğu tek varlık evladı kızlar emin olun Allah hepinize nasip eder inşallah.

Back