En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar özel temizlik günleri yapıyomusunuz
şu gün bu yapılcak bugün bu yapılcak diye ?

yazım 2kere çıktı bende soru sorayım dedim:ssz:

Son düzenleme:
tanem111 süper olur bu yaaa cuma günleri apartmanda günümüz oluyor bunu yapabilirim , gün için farklı tarifleriniz var mı kızlar bende tarifler tükenmek üzere.
Canım dademin acele yazdım kızım gelmişti o sıra
Bizim keçiler gene uğradıda:27:
tavuk göğsünden yapın sunumu daha iyi oluyo:56:

Eki Görüntüle 606783 Eki Görüntüle 606784 [/QUOT

maşallahhh nazar değmeğsin büyük kuzuyuda,küçük kuzuyuda:nazar:
her yaşları çok güzel yavrularımızın :16:
Öyle canım hepimizin yavrunu bagişlasım Rabbim
kızlar özel temizlik günleri yapıyomusunuz
şu gün bu yapılcak bugün bu yapılcak diye ?

yazım 2kere çıktı bende soru sorayım dedim:ssz:

Ben hafta sonuna yakın tip köse yaparım hafta sonu
çoçuklar evde onlarla ilgilenirim ilaki bişey yapılır onların
sevdiği bi yemek yapıyorum Hava iyiyse dışarı çıkılıyor
hafta sonu çamaşır ütü oluyor anlıyacagin bana
hafta7gün yetmiyooor bacım 8 olsa olmuyomudu:84::84::84::84::84:

Yemeği yedik Rabbim aç açıkta kalana yardım etsin onlardan versin :16:
Mutfağı topladım çamaşırı serdim :10:
şimdi keçileri olan kızıma ilgileniyorum O keçiler bir :27:
ellime geçsin onları yarın aksama yemek yapacağım :47:

Eki Görüntüle 607040
Azerinnn
bak bu bizim yazın açıp kestiğimiz erişte:16:
aaa evet ayni bizimki gibi ben biraz uzun yapiyorum ama:16::16::16:
Tanemim bu da kayınvalidemin bana verdiği Erişte kendi ellerinde yapıp açıyorlar kurutuyolar çok lezzetli
Eki Görüntüle 607042 :16:
sizin eristeler pek bi inceymis askitom oyle daha guzel oluyodur ama sabir isi biraz:27:
canım istedi yaa tavuk yoğurt dediniz:56::56::56::56::56:
ay sen de benim gibi her gordugunu istiyon bacim:27::9::9:
Eki Görüntüle 607107
Akşam yemeğimiz patetesli tava böreği:39:
tanem muhtesemsin ya bu neeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52:
ay ben bu fotoyu gormemistim ilk in kizi dimi cok tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16:
Yemeği yedik Rabbim aç açıkta kalana yardım etsin onlardan versin :16:
Mutfağı topladım çamaşırı serdim :10:
şimdi keçileri olan kızıma ilgileniyorum O keçiler bir :27:
ellime geçsin onları yarın aksama yemek yapacağım :47:
Amin canim ben de her ruzgar yagmur kar yagdiginda disarda olan evsizleri dusunurum icim sizlar:43::43::43:
Kızlar muzlu pastamı yaptım aslında orijinali kivili ama ben muzu sevdiğim için böyle yapmak istedim tadı nefisti tavsiye ederim tarif Elossa arkadasımızın topiğindeEki Görüntüle 607188
askitom pastan cok guzeeeeeeeeel ellerine saglik afiyet bal seker olsun:16: lop lop et olsun:9:

Son düzenleme:
aaa evet ayni bizimki gibi ben biraz uzun yapiyorum ama:16::16::16:

sizin eristeler pek bi inceymis askitom oyle daha guzel oluyodur ama sabir isi biraz:27:

ay sen de benim gibi her gordugunu istiyon bacim:27::9::9:

tanem muhtesemsin ya bu neeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52:

ay ben bu fotoyu gormemistim ilk in kizi dimi cok tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16:

Amin canim ben de her ruzgar yagmur kar yagdiginda disarda olan evsizleri dusunurum icim sizlar:43::43::43:

askitom pastan cok guzeeeeeeeeel ellerine saglik afiyet bal seker olsun:16: lop lop et olsun:9:

Saol CNm benim daha lop lop et olmasın kociş bugün Toton büyümüş dedi dikkat etmem lazım:9::9:

Selam kızlar nasılsınız ooo eriştelere bakk bende yapıyorum :56::56::56::56::56::56::56:
iyi aksamlar canim aksam oldu gece kusu gibim gorunuyosun hemen :9::9::9:gunduzleri neredesin kiz:9::9:
Saol CNm benim daha lop lop et olmasın kociş bugün Toton büyümüş dedi dikkat etmem lazım:9::9:

hehe:9::9::9::9:deseydin ya onu senden once topikteki kizlar soyledi de inanmadim diye:9::9::9::9:

iyi aksamlar canim aksam oldu gece kusu gibim gorunuyosun hemen :9::9::9:gunduzleri neredesin kiz:9::9:

hehe:9::9::9::9:deseydin ya onu senden once topikteki kizlar soyledi de inanmadim diye:9::9::9::9:

ya hiç sorma tatlikom mide bulantıalrım başladı iki gündür de işlerim vardı halı sildim temizlik yaptım bugünse sarma sardım pasta yaptımm yarında böreğimi yapacam akşama misafirim var işler güçler yani züleyham sizler naptınız gündüz güvercinleri:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ya hiç sorma tatlikom mide bulantıalrım başladı iki gündür de işlerim vardı halı sildim temizlik yaptım bugünse sarma sardım pasta yaptımm yarında böreğimi yapacam akşama misafirim var işler güçler yani züleyham sizler naptınız gündüz güvercinleri:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Napalım kuzu işte aynı şeyler yemek bulasik çamaşır:27:
Çok yorma kendini yarın:16:

Back