- 8 Aralık 2011
- 45.105
- 161.295
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.921
Valla alişverişe babayı evde bırakıyor biz çıkıyor baba budurumdan şikayetçi amaMaşallah Rabbim size bağışlasın kocaman genç kız bu ne güzel takılıyorsundur birlikte
Sağol canım sizlerede nasip desin yaradantanemmmm maşallah bu genç kız yaaa ,çok güzelll allah esirgesinnn
anladım canımm çok geçmiş olsun kısmetten öte yol yok hakkımızda hayırlısı olsun insallahh...
Tamm sekerlik gel beni ye diyoooama siz maşallah gençsiniz erken evlenmiştiniz sanırım?
vuslatımmm senin albüme baktım simdi senin kaç cocugun varr ???
4 tane var tatlım
gel ısır teyzesi
gel gel istanbul bahçelievler canım daha açığını yazarım özelden
sizler ne zaman doğuruyorsunuz kızlarrrrrrr
Anam annemlerde orda oturuyo bekarlığım orda geçti benim ben gelirim hemen ama Pendik'te oturuyom uzağım birazcık
biz artık istiyoruz canım hatta dayanamadım gecen test aldım ama cok erken negatıf cıktı 28 ocak bı gecsın tekrar alcam bakalımmmmsen dusunuyormusun pekı??
ok bende gebzedeyimm o tarafa gelirsemm mutlaka görcem o fındıgııı
Anam annemlerde orda oturuyo bekarlığım orda geçti benim ben gelirim hemen ama Pendik'te oturuyom uzağım birazcık
maşallah canım benim sen kaç yaşındasıno pembişli bebiş nasıl çirkin bişey yaaaa rabbim size bağislasınnn
Biz. 1 yıl daha istemiyoruz CNm 2014 te düşünmeye ve çalışmaya başlıycaz
beklerim canım, inşallah Allah gönlündeki bebeği verir hayırlı haberlerini beklicez o zaman bu ayın sonunda
biz artık istiyoruz canım hatta dayanamadım gecen test aldım ama cok erken negatıf cıktı 28 ocak bı gecsın tekrar alcam bakalımmmmsen dusunuyormusun pekı??
ok bende gebzedeyimm o tarafa gelirsemm mutlaka görcem o fındıgııı
rahatsın o zaman 1 yıl daha
çocuk güzel şey ama sanırım biraz eli kolu bağlıyor..ne diyorsunuz bu konu da tecrübelilerrrrrr
çocuk güzel şey ama sanırım biraz eli kolu bağlıyor..ne diyorsunuz bu konu da tecrübelilerrrrrr
Ay anam bu ne kadar güzel bişey öyle yanında olsam yer bitirirdim maşşalh diyelimsağlıkla büyütrsnz inş bebişinizi
Biz. 1 yıl daha istemiyoruz CNm 2014 te düşünmeye ve çalışmaya başlıycaz
MaşallahBenim miniğimin saçları gibi saçlar kara kara
Evet çocuk güzel bişeydir elbet ama eşler arasındaki ilgiyi sevgiyi degiştirirmi onu hiç bilmiyorum:44:
Tecrübebiller bizi aydınlatırsa seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?