- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.861
hosgeldin canimsenin kiz da gece kusu cikti galiba vuslatim
aa ben ozlerim ama seni estos
aaaaaaa benim de albumler bolumunde eriste corbasi tarifim var dur ekliyim hemen linkini
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28239
hem ben kurutmadan yapiyorum eristeyi
Ya azerinim birde ben uyutmaya çalışırken cilve yapıyor sırıtıp duruyor bu gecede 3de uyandı yine 5 te uyudu sonra 8 de uyandı:95::95:Hayır yani gece uyumuyor anladımda, gündüzde uyumuyor ki doğru düzgün
Anası gibi uykusuzluğa dayanık olacak benim cadım
iyi yine sonda akillarina gemisin cornellamhımmmmm
ne yemek var akşama....biizmkiler öğlen geldi..yediler ,içtiler yemeğin sonunda da düşünmeden yedik sen yemişmiydin dediler:))bende önemli değil ben evdeyim nasıl olsa birşeyler yerim dedim
kotalı net berbat ya hemen doluyor.biz de vınn kullanıyoruz...yarın süresi bitiyor bakalım kociş kontör alacak mı? almam demişti belli olmaz ona
oylemiydi bilmiyorum ki:44::44:hani yarışmada nickler belli olmayacaktı....niye böyle yapmışlar ki?
Ya azerinim birde ben uyutmaya çalışırken cilve yapıyor sırıtıp duruyor bu gecede 3de uyandı yine 5 te uyudu sonra 8 de uyandı:95::95:Hayır yani gece uyumuyor anladımda, gündüzde uyumuyor ki doğru düzgün
Anası gibi uykusuzluğa dayanık olacak benim cadım
merakla bekliyorum canimCanım gördüm çok lezetliye benzıyor denemek isterim
Bizim sehriyeyi yazın yaparız kımısı Güneş'te kurutuyor kimsede saçta
Yas hiç denemedim bizimki kirpit çöpünden bıraz büyük oluyo
Dur bizdevvar kızı uyutum çekeyim fotosunu
vuslatim cok zor senin isin ya Allah kolaylik versinKızlar
3 saatlik uykuyla kalktım bulaşıkları yıkadım,sobayı yaktım, kara lahana beyaz lahana sarma için ayıkladım haşladım,kahvaltı hazırladım yedik, çocukları okula hazırlayıp gönderdim,
cadıyı emzirdim alt bakımını yaptım üzerini değiştirdim,uyutmaya çalıştım uyumadı attım beşiğe müzik dinliyor, neyseki müzikle sakinleşiyorevi toplayıp süpürdüm bu kadar ne silme yapıcam ne toz alma hiç halim yok
Kızlar
3 saatlik uykuyla kalktım bulaşıkları yıkadım,sobayı yaktım, kara lahana beyaz lahana sarma için ayıkladım haşladım,kahvaltı hazırladım yedik, çocukları okula hazırlayıp gönderdim,
cadıyı emzirdim alt bakımını yaptım üzerini değiştirdim,uyutmaya çalıştım uyumadı attım beşiğe müzik dinliyor, neyseki müzikle sakinleşiyorevi toplayıp süpürdüm bu kadar ne silme yapıcam ne toz alma hiç halim yok
Hoş geldin canım Allah kolaylık versin
Gece uykusu almamak zor kaç aylık bebiş?
ay benim cadi da uyumuyo artik ogle uykularini daha demin uyuttum simdi uyandi offf
iyi yine sonda akillarina gemisin cornellam
aksama su arkadasin yazdigi corba tarifini yapicam mantim vardi hazir duruyo oyle
bi de patates pureli et sote
oylemiydi bilmiyorum ki:44::44:
ama nick gizli olsa daha iyi olurdu
nick veriliyosa birinci belli ama biz yine de sansimizi bi deneyelim
ay benim cadi da uyumuyo artik ogle uykularini daha demin uyuttum simdi uyandi offf
Canım bizde bulgurlar yaparız pilavlık olan bulgurla. Pirnclade yaparız ikisinizde severim
Aynı pirinçlerinin olanın içine ne koyusan onunla aynı seyler yağ salça salça biber domades baharat bul biber bide kara biberbulgur
Ama annem Elazığ usulü yapınca içine reyhan koyar bol Malatya'da reyhan az kullanılan bi baharat çok nadır kullanılır ama elazıglılar en baş baharatlarından biri reyhan çoğu yemeği reyhandan oluşur yöreden yöreyede değişir tab
Canım 16yasında evledi şimdi 32 yaşındayım 3cocuk en büyük kızım 14yaşında
Tabikide canım yanındayız bebisimama dediğim gibi toplu hareket şart
senin ki çok güzell:=) ben elazığ da öğrencilikten hiçbir şey anlamadım..peki ne yapıyorsun yani meslek olarak?
vuslatim cok zor senin isin ya Allah kolaylik versin
Senı anlıyor bende evı toplamlaktan diğer işler kalıyo
Bide yemek yapsam tamam işte gün bitti bıde senin soba işin var
Bizimde önceden sobaydı zor iş tatlım bilirim Allah güçünü artırsın
maşallah canım çok küçük evlenmişin ama ne güzel 14 yaşında kızın var allah daim etsinn mutlulugunuzu
evet eskişehir çok güzel gerçektennnnlisans bitti tezsiz yüksek yaptım formasyon aldım yanii malesef calısmıyorum kpss den 2010 da 85 aldım olmadı 2012 de 82 aldım beklemedeyım bakalımmmm sen girdinmi kpss ye?? özel ders veriyorum canım ben evde calısıyorum napimm
Kızlar hayırdır ne yarışması:26: :26:
simdi baktim sanirim anket acildiginda belli olmicakmis hih ne farkeder onceden goren gorur zatenyani kazen soruyordu nasıl olsa fikirleriniz falan diye..çoğu kişi aynı fikirdeydi..demek ki dikkate almamışlar...çünkü nick belli olunca taraf tutuluyor kk da
oo hanimlar yine is basindasinizinsallah bende sizin gibi hamarat karu olurum
hepinize kolay gelsin
ben girdim cnm 2010 da 75 2012 de 84 aldım...bende bekliyorum...ücretli yapacaktım bu yıl eşim istemedi...bu yıl çalış ama alan sınavı varya daha kolay olur bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?