- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.821
Canlarımm Günaydınn Hepinizee
Bugün İşim Yok. Dün Yaptım Temizliğimi,Ütümü filan
Eşim Geldi Nöbetten Biraz Uyusun Öğlen Alışverişe Gidicezz.
Yemekle Filan Uğraşırım Hepsi Bu kadarcıkk
senin bebiş de benimki gibi yaramazlıkta sınır tanımıyo demek. hahaaha. ömer de geçen halıya kustu, bide eliyle sürüyo oraya buraya. iyiki gördüm hemen.
oyyyyy yirim ben onu yaRana ruyamda senle omeri gordum bu gece size misafir gelmistim
neeeeeeeee yimirta lekesi mi hemi de sarisi
Canım işte biz bunu reklamlada afişlerde görsel medyada göstermemiz lazım
Açılan zararın yapmamız gerekenler bura yazmasak ta anlatmasak ta milletimizin okuma alışkanlığı yok
Görerek öğreniyoruz bukonuyu milletçe hata devlette halletmeliyiz piyasaları denetlemeli bize ulaşan kimyasallar neyin nesi diyee
Ama maalesef biz daha yetkilerimizin ne olduğunu bilmiyoruz kii
Yapın gari hayır demem walla
Bizde yanınızdayız
Arkadaslar kimyasala hayır diyen bir topluluğun KK da var olduğunu biliyor musunuz?
Eger sizde destek vermek isterseniz bitkisel organik temizlik icin hepberaber paylaşımlarda bulunduğumuz konuya sizleride bekleriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...urunlerini-duyanlar-kullananlar-bilenler.html
Not: burayı takip ediyorum ama reçeteler hep kimyasal.sirf azerin i cok beğendiğim icin konusuna aboneyim ama sadece okuyorum maalesef cunku ben ekolojik dengenin bozulmamasindan yanayım.
kızlar iyi geceler
ben de patsye katılıyorum çok doğru
denizlerimiz kirleniyor bir çok canlı türü yok oluyor ve sağlığımızdan oluyoruz.
arkadaşlar yapabileceğimiz kadarını yapalım bakın ben bi yazı buldum
alternatif deterjan tarifleri. ben yerleri sirke ile siliyorum cogu zaman ama banyo, wc ve mutfak tezgahında domestossuz yapamıyorum malesef.
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...sirdim-iste-size-deterjanlarin-zararlari.html
kızlar bende çok aşırı deterjan kullanmıyorum....(desem de evde her türlüsü var)ama sizi takip ediyorum siz deterjan oldu mu coşuyorsunuz.....özellikle wc lerde kullanılan çamaşır suyu vs. gibi ürünler direk ciğerlerimize etki ediyor.....
merhaba canim oncelikle konuma abone oldugun icin cok tesekkur ederim
burdaki arkadaslar da biliyo ki ben mumkun oldugu kadar banyo disinda az kimyasal kullanmayi tercih ediyorum
mesela duvarlari kapilari halilari arap sabunuyla silerim
tamamiyle kimyasal kullanmam dersem yalan olur ama mumkun oldugu kadar az kullanmaya ozen gosteririm bundan sonra
duyarliligin icin tekrar tesekkurler canim
hosgeldin canimsenin kiz da gece kusu cikti galiba vuslatim
hosgeldin tatlimooo cok is yapmisin belli baksana saat kac olmus baya bi camasir birikmis sizde de
ben de dun nevresimleri degistim bu gun onlari yikicam
YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal
Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz
haklısın canım,bende bir ara kimyasalı bırakıp amvay ürünleri kullandım 1sene kadar
fakat hem çok pahalı hem çamaşır suyu gibi hiç olmadı temiz olmadı hiç
şampuanı,diş macunu,fırçası hem çevreye duyarlı hemsağlığa zararı yok ama çok pahalıydı işte
sirkeli suyu çok duydum bitürlü denemedim,
ewet ya bende takayım bundan sonra...
Walla biz hala düğün borcunu ödüyoruz hiç fena olmaz walla kapatırız çeyreklerle borcusiz he diyiverin
görsel bulmak sayfa hazırlamak ooooooo profesyoneli burada
karşınızda aziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
kıs bi düşünsene gelsin çeyrekler liralar:) :)
teşekkür ederim.. Dünya hepimizin çocukları başkaları doğurunca sadece onların olmuyor. onların sorumluluğu da hepimizin. Onlarda temiz bir dünyada büyümeyi temiz su içmeyi temiz denizlere girmeyi nesli tükenen şeyleri görmeyi hakediyorlar. para babaları pollitikacılar hep çok güçlüymüş gibi görünür. Ama halk her zaman daha güçlüdür..
Domino taşları en baştaki tek taşın düşmesiyle harekete geçer. bi yerden başlamak lazım..
bilmiyordum canım. çok güzel . bi bakaym.
illa da para verip kimyasal olmayan ürün bulmanıza da gerek yok. dünyanın bir çok yerinde bir çok işlem için kullanılan doğal yollar var. mesela kil. bildiğiniz kil. şimdilerde bulamayız diyebileceğimiz bişey yok. eskiden ta su kenarlarına inilip toplanırmış. şimdi çiçek toprağı satan yerlerden tutunda heykeltraş malzemeleri satan mağazalara kadar heryerde var. kil dünyanın en muhteşem yağ çözücüsüdür.
gerçek deniz süngeri mesela.
bulaşık makinasının parlatıcı gözüne elma sirkesi koymak mesela. parlatıcılar başlı başlına zehir zaten.
halıları bildiğiniz beyaz sabunla silmek. sıcak su ve beyaz sabunun halı üzerinde neler yaptığına hayran kalırsınız.
limonu ortadan bölüp üzerine tuz dökerek evyelerinizi ovdunuz mu hiç.
fayanslardaki lekeleri ya da
aynı şey karbonat içinde geçerli
bir paket karbonat ve eski bir fırçayla ne lekeler temizleniyor.
deterjanlar kolayımıza geliyor.
ayrıca kokuları bizi kandırıyor.
deterjanlar tıpkı günah gibi, hepsi çok kötü ama çok janjanlı amaaaaaaaan boşver dök sil gitsin deidrtiyor...
aynen öyle
hadi ya şu dünyaya bi de siz el atın arkadaşlar...
bana sormamisin ama cevapliyam bari pirinc koyuyorum ben deTanemcim bişey sorcam sana ben lahana sarmasını genelde pirinçle yapıyorum ama kayınvalidemler Elazığ usulü bulgurla yapıyolar sen nasıl yapıyosun
evet benim de elimde oyle kuruluk omustu doktor ayni seyleri soyledi bi de dermovate diye bi krem soyledi onu suruyorum cok etkilicildiyeye gittim canım benlerim vardı onları göstermek için onlarda sıkıntı yok çok sükür bide elimin üzerinde kuruluk olmustu onu gösterim gelmişken dedim egzama baslangıcı dedi doktor şaşırdımsıvı sabun, deterjanla temas etme dedi eldiven kullan mutlaka dedi krem verdii allahtan küçük bi yer fazla temizlik bizi hasta ediyor kızlarrr dikkat etmeli kimyasalı azaltmalııı....
Selam bayanlar..
Yorgun uykusuz bir güne daha merhaba
ben tam altin takarim valla nasil olsa belessiz he diyiverin
görsel bulmak sayfa hazırlamak ooooooo profesyoneli burada
karşınızda aziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
kıs bi düşünsene gelsin çeyrekler liralar:) :)
teşekkür ederim.. Dünya hepimizin çocukları başkaları doğurunca sadece onların olmuyor. onların sorumluluğu da hepimizin. Onlarda temiz bir dünyada büyümeyi temiz su içmeyi temiz denizlere girmeyi nesli tükenen şeyleri görmeyi hakediyorlar. para babaları pollitikacılar hep çok güçlüymüş gibi görünür. Ama halk her zaman daha güçlüdür..
Domino taşları en baştaki tek taşın düşmesiyle harekete geçer. bi yerden başlamak lazım..
bilmiyordum canım. çok güzel . bi bakaym.
illa da para verip kimyasal olmayan ürün bulmanıza da gerek yok. dünyanın bir çok yerinde bir çok işlem için kullanılan doğal yollar var. mesela kil. bildiğiniz kil. şimdilerde bulamayız diyebileceğimiz bişey yok. eskiden ta su kenarlarına inilip toplanırmış. şimdi çiçek toprağı satan yerlerden tutunda heykeltraş malzemeleri satan mağazalara kadar heryerde var. kil dünyanın en muhteşem yağ çözücüsüdür.
gerçek deniz süngeri mesela.
bulaşık makinasının parlatıcı gözüne elma sirkesi koymak mesela. parlatıcılar başlı başlına zehir zaten.
halıları bildiğiniz beyaz sabunla silmek. sıcak su ve beyaz sabunun halı üzerinde neler yaptığına hayran kalırsınız.
limonu ortadan bölüp üzerine tuz dökerek evyelerinizi ovdunuz mu hiç.
fayanslardaki lekeleri ya da
aynı şey karbonat içinde geçerli
bir paket karbonat ve eski bir fırçayla ne lekeler temizleniyor.
deterjanlar kolayımıza geliyor.
ayrıca kokuları bizi kandırıyor.
deterjanlar tıpkı günah gibi, hepsi çok kötü ama çok janjanlı amaaaaaaaan boşver dök sil gitsin deidrtiyor...
aynen öyle
hadi ya şu dünyaya bi de siz el atın arkadaşlar...
hosgeldin tekrar canimbu arada herkese selamlar birkaç arkadaşımı burda görünce konuya bodozlama daldım ama bende sizdenim hanımlar
sabah 9da kalktık kzıımla bulaşıkları makineye attım etrafı topladım evi havalandırdım şöyle bir üstten süpürdüm toz aldım bebişimi besledim şimdi oturdum bugün yeek haricinde işim yok canımda sıkılmıyor değil havada çok güzel ne yapsam ki bana bir akıl verin
Ooo azerinim tammıbana sormamisin ama cevapliyam bari pirinc koyuyorum ben de
evet benim de elimde oyle kuruluk omustu doktor ayni seyleri soyledi bi de dermovate diye bi krem soyledi onu suruyorum cok etkili
ben tam altin takarim valla nasil olsa beles
patsy hadi sen ac su topigi hepimizden daha bilgilisin bu konuda
fotolar da benden
hosgeldin tekrar canim
hic bi isin yoksa al bebisi cik disariya canim
bu arada herkese selamlar birkaç arkadaşımı burda görünce konuya bodozlama daldım ama bende sizdenim hanımlar
sabah 9da kalktık kzıımla bulaşıkları makineye attım etrafı topladım evi havalandırdım şöyle bir üstten süpürdüm toz aldım bebişimi besledim şimdi oturdum bugün yeek haricinde işim yok canımda sıkılmıyor değil havada çok güzel ne yapsam ki bana bir akıl verin
bana sormamisin ama cevapliyam bari pirinc koyuyorum ben de
evet benim de elimde oyle kuruluk omustu doktor ayni seyleri soyledi bi de dermovate diye bi krem soyledi onu suruyorum cok etkili
ben tam altin takarim valla nasil olsa beles
patsy hadi sen ac su topigi hepimizden daha bilgilisin bu konuda
fotolar da benden
hosgeldin tekrar canim
uyle tam takarim ben hem benim arkidislerimden onemli mi birazcik sksin disini benim herufOoo azerinim tammı
Allah razı olsun walla ne diyim
süpersin canım benim oğlumda 8 aylık yeni diş çıkardı biraz huysuz işler çok gece kalıyor ben boş zamanım onunca örgü örüyorum yada annemlere gidiyorum :)
uyle tam takarim ben hem benim arkidislerimden onemli mi birazcik sksin disini benim heruf
hosgeldin canim Allah bagislasin yavrunu
süpersin canım benim oğlumda 8 aylık yeni diş çıkardı biraz huysuz işler çok gece kalıyor ben boş zamanım onunca örgü örüyorum yada annemlere gidiyorum :)
hosgeldin tekrar canim
günaydın canım ne güzel benimde tam tersi bugün dolu işim var mutfak odalar offf bide oğlumun sağlık ocağı kontrolu var çocukla zaten pek iş yapamıyorum bugün hava da güzel camları silerim bu arada kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?