En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhaba canim oncelikle konuma abone oldugun icin cok tesekkur ederim
burdaki arkadaslar da biliyo ki ben mumkun oldugu kadar banyo disinda az kimyasal kullanmayi tercih ediyorum
mesela duvarlari kapilari halilari arap sabunuyla silerim
tamamiyle kimyasal kullanmam dersem yalan olur ama mumkun oldugu kadar az kullanmaya ozen gosteririm bundan sonra
duyarliligin icin tekrar tesekkurler canim
Nasılsınız canlarbu aralar pek gelemiyorum,anca gece girebiliyorum
saat 23:00 den beri cadımı sallıyorum ayağımda
daha şimdi koydum beşiğine ayaklarımı hissetmiyorum
hosgeldin canimsenin kiz da gece kusu cikti galiba vuslatim

hosgeldin tatlimooo cok is yapmisin belli baksana saat kac olmusbaya bi camasir birikmis sizde de
ben de dun nevresimleri degistim bu gun onlari yikicam

gunaydin rabyasim
hayirdir canim ne oldu neden gidiyosun hastaneye:26:

gunaydin cornellam
bacim napalim wc baska turlu temizlenmez ki hem ben wc temizlerken maske takiyorum bikerem

Canlarım Günaydınlarrr
Bugün cam silinecekti öyle bişey hatırlıyorum
Bizim burası yağişlı gösteriyor şimdi netten bakımda
Eğer acarsa yaparım zaten6tanecamı binanda silemem

Canlarım Günaydınlarrr
Bugün cam silinecekti öyle bişey hatırlıyorum
Bizim burası yağişlı gösteriyor şimdi netten bakımda
Eğer acarsa yaparım zaten6tanecamı binanda silemem

canim gunaydinben soyle yapalim diyorum kesin bi gun degil de bu hafta icinde yapalim diyorum kim hangi gun istersecunku her kesin kendince isleri oluyo hep beraber yapamiyoruz

YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal

Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz

haklısın canım,bende bir ara kimyasalı bırakıp amvay ürünleri kullandım 1sene kadar
fakat hem çok pahalı hem çamaşır suyu gibi hiç olmadı temiz olmadı hiç
şampuanı,diş macunu,fırçası hem çevreye duyarlı hemsağlığa zararı yok ama çok pahalıydı işte
sirkeli suyu çok duydum bitürlü denemedim,

eşimin, dayısının, hanımına gidiyorum dün çağırmıştı yenge biraz
erkencide yınede arayıp öyle gitcem,hepinize kolay gelsin kızçeler

güle güle cnm....

saat 11.30 gibi eşim 2 arkadaşı ile bize gelecek daha doğrusu araba bozulmuş onu yapacaklarmış.....yemek de yiyecekler.bende dünkü yemeklerin yanına mercimekli köfte yapayım diyorum.....yanına da salata .
onun dışında evi süpüreyim...
makinaya çamaşır attım
birazdan durur makina onları asarım....sonra beyazları atarım.....

aaa bocuklu boregin bitti mi canim ondan da ver yesinler

Kızlar şimdi mutfağa girdim tertemiz bıraktığım mutfağım
Eşim etrafından kirletip bırakılmış portakal kabukları tezgahın üzerinde sallama cay ın posetleri
gazete kağıtları hepsı tezgahın üzerinde bizim mutfaktan dün gece tren geçmiş
Mutfağı toplayıp oğlumun dersane işini halledecekmiş

Kızlar günaydın ben geldim
Bugün hiç işim yok sadece lahana sarması yapıcam o kadar

eskişehirde okudum canım ben

Tanemcim bişey sorcam sana ben lahana sarmasını genelde pirinçle yapıyorum ama kayınvalidemler Elazığ usulü bulgurla yapıyolar sen nasıl yapıyosun

gunaydin rabyasim
hayirdir canim ne oldu neden gidiyosun hastaneye:26:

gunaydin cornellam
bacim napalim wc baska turlu temizlenmez ki hem ben wc temizlerken maske takiyorum bikerem

cildiyeye gittim canım benlerim vardı onları göstermek için onlarda sıkıntı yok çok sükür bide elimin üzerinde kuruluk olmustu onu gösterim gelmişken dedim egzama baslangıcı dedi doktor şaşırdım sıvı sabun, deterjanla temas etme dedi eldiven kullan mutlaka dedi krem verdii allahtan küçük bi yer fazla temizlik bizi hasta ediyor kızlarrr dikkat etmeli kimyasalı azaltmalııı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…