• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hamarat hatunlarım ben geldim kocişle alışverişe gitmiştik yeni geldik eşyaları yerleştirdim çayı koydum demleniyo:21:
Markette direk temizlik reyonuna daldım önce bime gittik domestosunu aldım çok memnunum cifini aldım yumUşatıcısını aldım yağ çözünü aldım hepsinden ayrı ayrı çok memnunum tavsiye ederim ,mikrofiber ve cam bezleride öyle harika:40:
Sonra başka markete geçtik cifin banyosu :52:indirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine:9::9::9:

gule gule kullan canim:16::16::16::16::16:
ben de bayiliyorum ya temizlik malzemelerine
o yuzden kocis beni markete goturmuyo:27::27::27:kusuyorum beni neden markete goturmuyosun diye senle gidince cebimdeki tum parayi kasada birakip geliyorum diyo:27::9::9::9:
gordugum her reyondan bi sey aliyormusum:19::19:kuru iftira:19::19:
:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Hamarat hatunlarım ben geldim kocişle alışverişe gitmiştik yeni geldik eşyaları yerleştirdim çayı koydum demleniyo:21:
Markette direk temizlik reyonuna daldım önce bime gittik domestosunu aldım çok memnunum cifini aldım yumUşatıcısını aldım yağ çözünü aldım hepsinden ayrı ayrı çok memnunum tavsiye ederim ,mikrofiber ve cam bezleride öyle harika:40:
Sonra başka markete geçtik cifin banyosu :52:indirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine:9::9::9:[/QUOTE
]

bende çok severim çeşit çeşit kokulu kokulu:21: temizlik malzemelerini zati onlarda olmasa temizlik yapasım hiç gelmez:19:

Sonra başka markete geçtik cifin banyosu :52:indirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine:9::9::9:

Benim herüf ya sen bunları yıyon
Yada tiçaretini yapıyorsun :27: annemden kalan bi huy
evde mutlaka yedek makına deterjanı bulundurdum
Bunu gördü söylenmeye başladı :47:
Mılletin karısı altına dolara yatırım yapar
Benimkisi deterjana dedi:53::53::53::52:

Aynen CNm ya bende herseyi yedeklerim ne olur ne olmaz diye sanki deterjan olmazsa ölücez:9::9::9:
Bu arada tanemim nasıl yeniliyoruz sayfayı :16:

iyi akşamlar kızlar
uzunca bi uğraştan sonra renkli yazmayı başarıyorum sanırım:32:
Tebrikler
gule gule kullan canim:16::16::16::16::16:
ben de bayiliyorum ya temizlik malzemelerine
o yuzden kocis beni markete goturmuyo:27::27::27:kusuyorum beni neden markete goturmuyosun diye senle gidince cebimdeki tum parayi kasada birakip geliyorum diyo:27::9::9::9:
gordugum her reyondan bi sey aliyormusum:19::19:kuru iftira:19::19:
:9::9::9::9::9:
Kezin kuru iftiradir kesin:)
Sonra başka markete geçtik cifin banyosu :52:indirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine:9::9::9:[/QUOTE
]

bende çok severim çeşit çeşit kokulu kokulu:21: temizlik malzemelerini zati onlarda olmasa temizlik yapasım hiç gelmez:19:
YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal
Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz

Azim iyi aksamlar
azim madem topik senin bi sozyal kampanya baslatir misin lutfen
ml.u gercekten cok ciddi aslinda gunlerdir okuyorum yazdiklarinizi
karisimlariniz titizlikten dolayi yaptiklariniz hepsi kimyasal uzerine:(

Tebrikler

YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal

Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz

Azim iyi aksamlar

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Tebrikler

Azim iyi aksamlar
yazdiklarin kesinlikle dogru ama ne benle ne de burdaki 3-5 kisiyle cozulecek bi sey degil ki bu
ipin ucu coktan kacti patsym
hem bizim evin pislikleri baska turlu temizlenmez:27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
Canım bu konuda gerçekten duyarlı olmamız lazım sana sonuna kadar katılıyorum :16:
Ama bi ğerçek var alışkanlıklarımızdan faz geçemiyoruz bu konu piyasaların ve toplumun
Beraber hareket etmemiz lafzım
Biz millet maalesef okuyarak değilde görerek öğreniyoruz

Son düzenleme:
yazdiklarin kesinlikle dogru ama ne benle ne de burdaki 3-5 kisiyle cozulecek bi sey degil ki bu
ipin ucu coktan kacti patsym
hem bizim evin pislikleri baska turlu temizlenmez:27::27::27::27::27:
Bak boyle soyleme
biri baslamali hem bu konuda yalniz degilsin dunyada kimyasalla savasan milyonlarca insan ve kampanya var bir kiside bir kisidir
Kimyasallara alternatif ne karisimlar ne ugraslar var bi arastirmaya baslasan neler var aslinda
banane deyip kestirip atma
hatta bu sosyal bi kampanya falan olabilir burada yanki bulur
kazene de duyururuz
buradaki kalabaligi bi dusun bu kadar kadin hic olmazsa bi ise yarayalim...

Son düzenleme:
Back