- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.561
bizde ismi katilasdirilmis sut diye geciyo canim
tatli kati sut cok guzel tadi var
Rana gelince sorarim ona varsa turkiyede o bilir belki
Ben azErimiymisim ki Allah allah
Bu. Değil mı RaNa_msd
Benim cnm azeri olan.ranalar ccogalmis
Evet yaa sende mı izmir'desin
Evet cnm, karabaglardayim. Sen nerdesin? Kizin olcak galibasagsalim kucagna al insallah
Yaaa benim yengemin aileside karabaglarda bende Aliağa dayım evet Rabbim basıp ederse olacak sagol canim senin oğlunuza Allah bagislasin hayirli uzun ömürler nasip eylesin inş...
Kız çeler nerelerdeisinz hu hu
burdayızzzz
kızlar ya biraz önce pırasalı börek yaptım midem bulandı( o kadar dış kabuklarını soydum yıkadım ama keserken küçük sümüklü böceklerden gördüm onu attım ..böreği yaparken bir tane daha gördüm ama o yarımdı sanırım yarısı böreğin içinde....neyseki eşim dert etmez..bende yemiyeceğim için sorun yok çokk kötüyümm ya
CNm ben pırasada öyle bişeye denk gelmedim ama sebzelerde oluyo öyle benimde midem bulanr yiyemem asla
Ama eşine yedirtmene çok güldüm Allah iyililiğini versin emi
Benim yeğenim Aliagada canım Petkim'de canım lojmanda gittim çok tatlı biyerYaaa benim yengemin aileside karabaglarda bende Aliağa dayım evet Rabbim basıp ederse olacak sagol canim senin oğlunuza Allah bagislasin hayirli uzun ömürler nasip eylesin inş...
Buradayız canım kızı uyutayım derken ben uyumusumKız çeler nerelerdeisinz hu hu
burdayızzzz
kızlar ya biraz önce pırasalı börek yaptım midem bulandı( o kadar dış kabuklarını soydum yıkadım ama keserken küçük sümüklü böceklerden gördüm onu attım ..böreği yaparken bir tane daha gördüm ama o yarımdı sanırım yarısı böreğin içinde....neyseki eşim dert etmez..bende yemiyeceğim için sorun yok çokk kötüyümm ya
selam millet bu konuya beni de kabul eder misiniz???
benzer ama başka bi konudaydım biraz durgun diye bu konuya dahil olmak istiyorum. uygun mudur? :) kalpazan biri olarak belki gaza gelir de temizlik yaparım diye katılmak istiyorum....
slm kızlar ben bu topiği maleseffff yeni gördüm çok güzel şeyler paylaşmışsınız ben burada halı temizliği için bir tarif okudum aspirin kir çöz vebeyaz sabun bunları gidip hemen aldım ama nasıl kullanacağim bilen biri bana anlatırmı halımda leker var ne yaptıysam çıkmıyor bunları nasıl kullacağim cevabınız için şimdiden tşkler :109:
Amiinnn cnm hepimizin bebisine insallah. Haziran annessimi olcaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?