En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

ne demek cnm benim hayat paylaşınca güzel güle güle kirletin
ben dip köşe temizliği yarına bırakıcam bugün ek işlerimi halletmem lazım sana da kolay gelsin cnm..

hosgeldin canimomer nasil?
Hosbulduk cnmmm omer cok iyi masallah. Bi guzel canima okuyo bu ara kablo bagcik kurdele, telefon, kumanda v.s favorileri. Prensesim napiyo bakalim? Bebis haberi gelmiyomu daha?
Bende kendime çok güldüm biraz acemiyimde resim yükleme konusunda

Bende de olmustu canim. Tabletten gonderdigimde.

iste cekmecembunlar daha bi kismi

aksam dis hekimine gidicem bu arada
cornella hosgeldin buyur sen de katil bize
Çekmecen süper olmuş canim şimdi anladım karton meselesini:128::128::128:

anam bu ne oldu yanlış oldu
bu süpürgem değil istediğim saç rengi
Zate n yoruldum Buda iyi gedi çok güldüm Allah iyiliğini versin

internetten yükledim cnm benim
Ben onuda yapamıyor pc özürlüyüm de biraz

İpliklerin iğnelerin olduğu çekmecem he dağınıklık şimdi derli toplu nasıl mı bitsen dikiş kutusu aldım Allah razı olsun onu çıkarandan herşey derli topluyordu hemde çekmecemde bana kaldı:))) isteyen varsa temini yollayabilirim fiyatında çok uygun 18tl kargo bedava kaynın satıyorsa:):):):):)

Bende istiyorum canim ama
Ama pratik süpürge arıyorum canim
Dikey Yada jarzli istiyorum
Gece gün bı konu actım ama
iki yorum geldi yanlış yere açtığım icin

CNm benim dikey vardı çok memnundum çokda güzel çekiyordu ama kırıldı
Şimdi bunu aldım nette çok memnun kalan tavsiye eden var torbasız çekim gücüde fazlaymış süpürünce halılar silkelenmiş gibi oluyormuş ona güvenerek aldım

Bu süpürge gibi herhade dimi

hosgeldin canimomer nasil?

anam ben de diyom bu kizin saclarina supurge falan mi demek istiyo simdi

guzel bi seye benziyo gule gule kullan canim

cok zorla kendini canim yavas yavas
bu arada tanisalim mi

tanışalım cnm...27 yasındayım 2 yıllık evliyim..henüz çocuk yok...bol bol sınava girip çkııyorum monoton ötesi bır hayatım var...

Son düzenleme:
kızlar hani sular çok kireçli oldugunda musluklarda lekeler oluyor ya siz onları ne ile siliyorsunuz...bir de benım mutfak tezgahım da hep su lekesi oluyor sanırım kreçten onlarda geçmiyor ne yapabilirim...

Bu süpürge derken CNm hangi süpürgeyi kastettin:26:

O sırada kızım uyandı tam aciklayici yazmamadım
Ben daha pratik bı şey arıyorum hani komplo hortum
Gibi şeyle uğraşmayayım diye benim yaramaz
Bi şey dokdugu zaman hemen uğraşmada temizleye bilmeliyim
Ondan sordum ama zanedersem seni gösterdiğin normal süpürge
bakma canim

Son düzenleme:

Evet CNm şu anki alıcagım normal süpürge daha önceki dikeydi pratikti çok da güzel çekiyordu dediğim gibi tam senin işine yarıycak türden fantomundu benimkisi beyaz fıyatıda oldukça uygun sapı kırıldı ama ben hala şartlı küçük süpürge yerine kullanıyorum

kızlarr bugünün özetini geçeyim:
mutfak halısı silindi
mutfak toparlandı
kuruyan çamaşırlar katlandı
makinaya çamaşır atıldı onlar asıldı
çamaşır odası düzenlendi
ev süprüldü silindi
toz alındı
aynalar silindi ama çok yoruldumm yaaaaa
buzlukta mantı vardı onu çıkardım canım mantı istedi akşama mantı yapıcam dünden çorbamda vardı yemekte tamam
bi wc banyo temizlencek onu da ya akşam yada yarın yapıcamm bide mutfak balkonunu toparlıcammm

ttanem111 ben fantom hamarat kullanıyorumm çok memnunummm öle bisey döküldüğünde falan hemen onunla süpürüyorum büyük süpürgeyi çıkarmama gerek kalmıyorr tavsiye ederimm canım

kızlar hani sular çok kireçli oldugunda musluklarda lekeler oluyor ya siz onları ne ile siliyorsunuz...bir de benım mutfak tezgahım da hep su lekesi oluyor sanırım kreçten onlarda geçmiyor ne yapabilirim...

tanışalım cnm...27 yasındayım 2 yıllık evliyim..henüz çocuk yok...bol bol sınava girip çkııyorum monoton ötesi bır hayatım var...
Hosgeldin aramiza Sen daha yeni evlisin olur ilk zamanlar öyle
Bizimden bazen alt üst oluyoruz ama burya yazdığın zaman
İnsana yapma hisigeliyo Tavsiye ederim
Piyasada çok güzel Kırec söküldüler var ama kasdetigim sprey şişede olanlar
Öbürleri yani çaydanlığa dökülenler sakın Deneme onlar Çelik yüzeyde iz bıraka bilir
Ama ben kimyasal kullanmam desen Ozaman limon Tuzla birazcık ov bide şirketi dene

Son düzenleme:
ttanem111 ben fantom hamarat kullanıyorumm çok memnunummm öle bisey döküldüğünde falan hemen onunla süpürüyorum büyük süpürgeyi çıkarmama gerek kalmıyorr tavsiye ederimm canım

Evet benimkide fantom hamarat şimdi hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…