- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.941
perembe günü topikçe hali siliyoz yupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oooooohh ne güzel, izinliyim perşembe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perembe günü topikçe hali siliyoz yupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ask sen kirçöz aspirin ve beyaz sabun demiştin bana o zamandan beri daha silmedimmm kosla halı deneyen varmı peki???
Kahve keyfi yaparken zaman geçer zaten
Ozaman yazalim kim ne deterjan koymuş söylesinbenim kir cozum yok olsun ben arap sabunundan memnunum
Ozaman yazalim kim ne deterjan koymuş söylesin
Bkalim kimini daha temiz olmuş
Canım bi dene çok memnun kalacaksın şiddetle tavsiye ediyorumkosla halıyı hiç kullanmadım CNm belki kullanan arkadaslar vardır
kizlar ben su gomlegi bitiriyim heruf de maydonozu falan getirmis dolma pisiriyimde yiyim barihadi bye
rabyascım datlum izinli günüme denk getirdiniz, perşembeyse eğer
Gerçi kızlar ben bu kirçöz+beyaz sabun+asprine kafayı taktım, perşembe kesin niyetlenicem Allah nasip ederse inşallah :))
Bir aydır ev 24 saat dolu, içim almıyor artık
tamam olur foto da koyalim bence
rabyascım datlum izinli günüme denk getirdiniz, perşembeyse eğer
Gerçi kızlar ben bu kirçöz+beyaz sabun+asprine kafayı taktım, perşembe kesin niyetlenicem Allah nasip ederse inşallah :))
Bir aydır ev 24 saat dolu, içim almıyor artık
ay ne guzel oldu ya bi hevbeslendim bi heveslendim sormayin
oyyy canim benim ya kiyamam sana. ben her arkadasima ayni degeri veririm benim icin kimse kimseden üstün degildir hepinizi ayni cok seviyorum yanien yakin kiz arkidisinin ben oldugumu dusunuyordum e benim dogum gunum gecti o zaman ben degilim bu arkidis
saka sakabutcen ne kadar selcos ona gore konusalim yani
Bı tane kalp şeklide bı kutu al icini Gül yapraklariyla doldur ne alacaksan icine koy
düğmesi Yada kol saati olabilir
Yada küçük bı not bile olur
tamam olur foto da koyalim bence
Ben erkek arkadas zannettim yaaaoyyy canim benim ya kiyamam sana. ben her arkadasima ayni degeri veririm benim icin kimse kimseden üstün degildir hepinizi ayni cok seviyorum yani
bütce fark etmez canim güzel ve özel olsun yeterki
bi kiz arkadas icin biraz romantik geldi bana ama kutulari cok seviyor. güzel bi kutu alip hediyeyi onun icine koyabilriim tesekkür ederim tatlimm
Ben erkek arkadas zannettim yaaa