• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ask sen kirçöz aspirin ve beyaz sabun demiştin bana o zamandan beri daha silmedimmm:17: kosla halı deneyen varmı peki???

Canım bi dene çok memnun kalacaksın şiddetle tavsiye ediyorum:9:kosla halıyı hiç kullanmadım CNm belki kullanan arkadaslar vardır :16:

rabyascım datlum izinli günüme denk getirdiniz, perşembeyse eğer :1:
Gerçi kızlar ben bu kirçöz+beyaz sabun+asprine kafayı taktım, perşembe kesin niyetlenicem Allah nasip ederse inşallah :))
Bir aydır ev 24 saat dolu, içim almıyor artık :37:

rabyascım datlum izinli günüme denk getirdiniz, perşembeyse eğer :1:
Gerçi kızlar ben bu kirçöz+beyaz sabun+asprine kafayı taktım, perşembe kesin niyetlenicem Allah nasip ederse inşallah :))
Bir aydır ev 24 saat dolu, içim almıyor artık :37:

hadi o zaman sakuracımm perşembe günü herkes kuşansınnn halı silcezzzzz :1::1:

kimsecikler kalmamışş bende kalkayım yemek olayını halledeyım dunden etli nohutum ve pilavımm varr çorba yapayım sımdı kocişin gelmesine yakınn salata yaparım bugünde böyle biterrr:21::21:

en yakin kiz arkidisinin ben oldugumu dusunuyordum e benim dogum gunum gecti o zaman ben degilim bu arkidis:19::19::19:
saka saka:9::9::9::9:butcen ne kadar selcos ona gore konusalim yani:1:
oyyy canim benim ya :38: kiyamam sana. ben her arkadasima ayni degeri veririm benim icin kimse kimseden üstün degildir :24: hepinizi ayni cok seviyorum yani :34:
bütce fark etmez canim güzel ve özel olsun yeterki :1:

Bı tane kalp şeklide bı kutu al icini Gül yapraklariyla doldur ne alacaksan icine koy
düğmesi Yada kol saati olabilir
Yada küçük bı not bile olur

bi kiz arkadas icin biraz romantik geldi bana ama kutulari cok seviyor. güzel bi kutu alip hediyeyi onun icine koyabilriim :34: tesekkür ederim tatlimm :38:

tamam olur foto da koyalim bence:46::46::46::46:

oyyy canim benim ya :38: kiyamam sana. ben her arkadasima ayni degeri veririm benim icin kimse kimseden üstün degildir :24: hepinizi ayni cok seviyorum yani :34:
bütce fark etmez canim güzel ve özel olsun yeterki :1:

bi kiz arkadas icin biraz romantik geldi bana ama kutulari cok seviyor. güzel bi kutu alip hediyeyi onun icine koyabilriim :34: tesekkür ederim tatlimm :38:
Ben erkek arkadas zannettim yaaa :52::52::52:

Kızlar bakımım bitti :9:yemekleri yaptım kıymalı patlıcan yemeği un çorbası ve erişmeli pilav yaptım kociş gelmeden accık da salata yaptımmı tamamdr bugünüde böyle kurtarırız:16::16:

Back