• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhaba kızlar ben yeni evliyim daha 1 ay oldu ev işleri ve iş yorucu oluyo tabii.evime baya bi özen göstermeye çabalıyorum ama bu seferde kendime ve eşime vakit ayıramıyorum gibi geliyo. bu heryer derli toplu, tozsuz olsun takıntım geçer di mi? şuan böyle olmam normal di mi?
bu arada başlık bence de süper ve yemek tarifleri fikri de süper ama sanırım o başka bi başlıkta daha süper olur

Merhaba :) Hem çalışıp hem ev işiyle uğraşan bayanın hali zor.Aynı dertten muzdaribim:)) Ancak kendine ve eşine zaman ayırmanı tavsiye ederim malum daha çok yeniymişsiniz. Benimde 3 ay oluyor evleneli zaten yakında alışırsın :)) bir süre sonra düzene giriyor. bir gün bir işi öbür gün diğerini yapıyorsun.

kızlar makyaj malzemelerinizi nasıl saklıyorsunuz.
ben rujları bi yere kaemleri b yere koyuyorum olmuyor
onu oraya bunu buraya derken çekmecemin hali rezalet
bende çekmece problemi var bi türlü düzenleyemiyorum :1:
benim makyaj malzemelerimin olduğu çekmeceyi görün rezalet.bi de b komidin var mutfakta allahııım içler acısı .:1:
Canim benim çekmecemi bölümler yapmışlar her şeyi ayrı yere koyuyorum dağılmıyor 8 ayırmışlar
Ama sana bı fikir vermek gerekirse mudo da çok guzeldekoratif kutular
Ben çok beğenmiştim yatak odana ne uyacaksa al çok pahalı degildi

taam o zaman bi gun ayarlayalim silelim o gun:13:yok mu bize katilmak isteyen:27:

iste boyle caniniz ceker:27::27::27:
ben kofte yaptim azicik
kiymayi aksama sakladim esime gelirken soyliyim de maydonoz falan alsin bu gece lahana sarma yemezsem olurum:27::27:

ben sofralari peceteleri daha kullanmadigim toz bezlerini tezgah silmek icin olan bezleri bir cekmeceye koyuyorum
baharatlar kuru bakliyatlar makarnalar kizimin nesquiki seker cikolata biskuvi falan bunlari ayri bi dolaba koyuyorum
makyaj malzemelerimi sk kullandiklarimi makyaj cantasina koyuyorum digerlerini diziyorum cekmeceye guzelce
kalemleri rujlari sirayla

bi an yuzunde maske utu yaparken seni dusundum de askitom:9::9::9::9::9:
Ayy benimde silmem lazım ama su ütü bide çamaşır ısı bozuyo yaa:38:

tatlim ne icin kan testi yaptircan :26: benim neden haberim yok :1:
canim bizde kanda mikrop olup olmadigina bakiyolar siz de ne deniyo buna bilmiyorum:26:yani hamilelik icin tam hazir olmak istiyorum:16:
Canim benim çekmecemi bölümler yapmışlar her şeyi ayrı yere koyuyorum dağılmıyor 8 ayırmışlar
Ama sana bı fikir vermek gerekirse mudo da çok guzeldekoratif kutular
Ben çok beğenmiştim yatak odana ne uyacaksa al çok pahalı degildi

Ayy benimde silmem lazım ama su ütü bide çamaşır ısı bozuyo yaa:38:

e o zaman hep beraber silelim iste:21:

canim bizde kanda mikrop olup olmadigina bakiyolar siz de ne deniyo buna bilmiyorum:26:yani hamilelik icin tam hazir olmak istiyorum:16:

e o zaman hep beraber silelim iste:21:

haaa anladim kuzum :38: hadi hayirlisi olsun bakalim :1:

bizde ismaille hafta sonu yüzmeye gittik :17: cok güzeldi :17:

Back