- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.841
hosgeldin askitomyahu ben dus almaya zaman bulamiyorum sen keyif yapiyosun oldu mu simdi
saat farki olunca sizden once gune basliyorum iste canimYa ne güzel çok sevindim Halim'den anlayan buldum
Günaydın canim girismissin iseKolay gelsin
Günaydın kızlar
bu sabah hiç işim yok
yemeğimde yok
Ev o kadar temiz ki mutfakta birşeyler hazırlamaya bile kıyamıyorum:)
hava çok soğuk dışarı çıkmak istiyorum ama bebeişim var.bugün aşı günü bakalım napcez.
ay ben o kadar ugrasicagima alir guzelce katlar koyardim yerineDün akşam evi toparladım herşey bitti bitek eşimin kazağı ortada
3 defa git o kazağı yerine koy dedim
tamam tamam dedi ama icraat yok
en son kazağın üstüne bi not yapıştırdım.
Beni katlayıp yerime koy sahip
yine mi geliyo kvKıss napim dün yaptım işleri bügünde kendime bakıyım dedim kayınvalide gelmeye yakınmış bende fırsat bulmuşken değerlendireyim dedimgelince malum 1 aydan tez gitmiyo
Hem sendinde bugün fazla işin yokmuş kendine ayırsana yazık kocişe
gunaydin canimSelam kızçeler...
Çok işim var gelemeyebilirim bugün...
Arada kaçamak yaparım..
Kucaklıyorum sizleri
saat farki olunca sizden once gune basliyorum iste canim
ohh ne guzel bu gun kimsenin pek bi isi yok
ay ben o kadar ugrasicagima alir guzelce katlar koyardim yerinezati yazsam da heruf anlamaz
yine mi geliyo kvanam kadin durmii evinde
heruf beklemede doktora gidicem bu gun yarin kan testi yaptircam her sey normalse gelsin bebeler
simdilik pis pis dolaniyorum iste ohh ne guzel
gunaydin canimsen islerine bak ara sira bize de ugra ama
ay bu gun acaip dolma cekii canimmaydonozum yok galiba yoksa lahana dolmasi yapicaktim:26 lsun sarma yaparim ben de
hemen yok yok ben gelirim deseydin ya askitomOooo. Çok işin varmış bugün azerinim inş. Kan degerlerin hepsi normal çıkar bizde bebiş severiz
Evet CNm kayınvalide yine geliyo aslında sen gel demişti ben yok gelemem dedim eşimde göndermem tek dedikaynanamda o zaman biz geliriZ babanla dedi
topikce dolma mi pisirsek bu gun neAzerimmm sen dedin benim de canim cekti
ben sana yaprak sarma yollarim ama sen de bana lahana sarma yollaAy azerinim bende bayılırım dolmaya yasta gönder bana bende bu lahana sarma yapıcam kociş bayılıyo bi tencere yiyip kalkıyo
Canim senin kayın valde elazgli demi benim annemde elazgliOooo. Çok işin varmış bugün azerinim inş. Kan degerlerin hepsi normal çıkar bizde bebiş severiz
Evet CNm kayınvalide yine geliyo aslında sen gel demişti ben yok gelemem dedim eşimde göndermem tek dedikaynanamda o zaman biz geliriZ babanla dedi
hemen yok yok ben gelirim deseydin ya askitom
topikce dolma mi pisirsek bu gun ne
ben sana yaprak sarma yollarim ama sen de bana lahana sarma yolla
ne mutlu bana güldüysenBurda da(ordu) kar yağmaya başladı şimdi
İyi güldürdün beni estalmusumGörmemiştir tatlım belki:26:
Büyük ihtimal benim yaşlardadır heralde
geçmiş olsun cnm orta kulak enfeksiyonu geçiriyordur belki :26:Bebişimin kulağı ağrıyor heralde eli hep kulağında ağlıyor
efferim adam ol hizaya gel cigerimi yecnm 29 yasindayim 11 aylik oglum var bi tane :)
yaa tanem 7-8 yıl aradan sonra yeni bir bebeyle ilgilenmek zor geliyo mu :26:Her telden var ergen gelişim bebek
Büyük kız Şubat'ta 14 basacak
Oğlan 9
Kızım 21aylik
ben de 3 kesin istiyorum tabii hayırlısıhimm benim heruf de hava durumu izlii belkim buraya kar yagar diye ama foss
ben de 3 tane bebe istiyorum ama bu kadar arayla degil
doğur doğur ben de ebesi olurum minişinHmm bizim burda yağdı walla tuttu bilem
Şu bebelerden bahsetmeyin yaa annelik hormonum kabariiiii
Şuracıkta doğuruvercem
yaa ben ikisini de yaşadım ama normal doğum gibisi yok vallaTanem valla doğru demiş..ben asla 2 çocuğu düşünemiyormm çok tırsıyorum hayali bile kötü benm için şuan.bende normal doğum yaptm ve asla bi daha yapmam...12 saat sancı ardından 14 dikiş 15 gün penguen gibi yürüdüm hemen ayağa kalkarsın dediler ayağa kalkmak buysa....yaşayan bilir çektiğlni...sezeryana kötü gözle bakmamayı öğrendm yaşadıklarmla...:97:...kimsede büyük konuşmasın asla sezeryan demesin valla ben dedim gördüm eb...mi...
inşallah cnm inşallahYapıcam tatlım inşallah düğün borcumuz bitsin 2 yılımız dolsun Rabbim inş. Hayırlı bi evlat nasip eder
niye kız seninkiler delü müHTML:
Canim bende çok yakın istemistimde
Çünkü problemlerim vardı oğlumda tedavi gördüm
Dr banadaha senin cocuğun olmaz dedi
Bende umursamadim 7sene sonra Allah'ın lütfu kızım oldu bizim icin mucize oldu
Baktığım zaman evet çok güzel bişey 3 cocuk inşallah dileyen herkese nasip etsin ama biraz akıllısından
yok annem yok kalmayanda kalmiyiSezeryanıda hep karnım kalır diye istemedim arkadaşlarımda hep göbek kaldı çünkü...ama bu kadar sıkıntıya göbek kalsa üzülmezdim hep kocamın yüzünden.....aman o beğenmez sonra diye tırstım....
maşallah kolay gelsingünaydın hanımlar evimi topladım derli toplu şu an gelince tozumu alırım artıkın hadi bana by by işe yolcuyummm
yok ben almiyim alana da mani olmıyımBu Arada bu hafta halılarımı silmek istiyorum varmı benle silmek isteyen
benden de kucak dolusu selamlarSelam kızçeler...
Çok işim var gelemeyebilirim bugün...
Arada kaçamak yaparım..
Kucaklıyorum sizleri
sen gideydin eyiydiOooo. Çok işin varmış bugün azerinim inş. Kan degerlerin hepsi normal çıkar bizde bebiş severiz
Canim senin kayın valde elazgli demi benim annemde elazgli
Ablamda gelin orda yaşıyor
ay accaip canim cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?