- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.681
Canım ya sıkma canını erkekler öyle maalesef düşüncesizler onlara göre yaptığımız işin temizliğin bi önemi yok bide sabaha kadar uyuyamamışsın sinirlenmem çok normal yinede sıkma canını sen yavaş yavaş yaparsın işlerinikızlar akşamdan beri sinir tepemde ve evin halini gördükçe de hiç azalmasına imkan yok
yyaa dün o kadar temizlik yaptım bazaların altına kadar süpürüp sildim o vakit darlığında
benim uyuz eşim de bugün için kombinin bakımını falan yapıcaktı bağlantı borularını değiştirecekti
ben de iyi dedim kapatırım mutfağın kapısını sadece orası kirlenir tekrar temizlerim diye düşündüm
ama yok bizim ki geldi dün akşam mutfağı komple dışarı çıkardı halı masa sandalye v.s.
daha evi bugün temizledim sonra yap dedim yok yok kirlenmiicek dedi(onun kirlenmiicek dediğinin nasıl olacağını ben biliyorum)
neyse bu başladı işe banyoya girip çıktı hole geldi derken evi mahvetti
sonra bi de salona gelmez mi peteğin borusunu değiştirip peteğin borularını temizleyecekmiş
masayı aldı orta yere halıyı kaldırdı bi de sinirli stresli olur ki iş yaparken ee cadı da yanına gelmek istiyo
rahat iş yapamıyo yardım istiyo arada fln iyice sinir oldum
akşam 18:00 gibi başlayıp gece 02:30'a kadar sürdü işi ondan sonra da yattı
neden yattı diyorum çünkü ben yatamadım cadı kızım uyandı ve ağlayıp durdu sabah 05:30 gibi uyudu
ayağımda salladım hepsabah 08:00 de de uyandılar
kocam olacak düşüncesiz şahsiyet hala uymakta
ben de sinirimi atamadım ağlamam lazım akşam çocukların yanında ağlamayayım diye sıktım
gece de cadı kızımdan bana sıra gelmedi ee şimdi de yine uyanıklar
varya ağız tadıyla ağlayamadım bile
evi nasıl temizliicem bu çocuklarla bilmiyorum ayy deliricem
peteğin ve kombini içinden çıkan su resmen zift gibiydi wc berbat ooooffffff ooooooofffffffffffffff
bugün yemek fln yok ona
ay kusura bakma estosum su agiz tadiyla aglayamadim lafina cok guldum yakızlar akşamdan beri sinir tepemde ve evin halini gördükçe de hiç azalmasına imkan yok
yyaa dün o kadar temizlik yaptım bazaların altına kadar süpürüp sildim o vakit darlığında
benim uyuz eşim de bugün için kombinin bakımını falan yapıcaktı bağlantı borularını değiştirecekti
ben de iyi dedim kapatırım mutfağın kapısını sadece orası kirlenir tekrar temizlerim diye düşündüm
ama yok bizim ki geldi dün akşam mutfağı komple dışarı çıkardı halı masa sandalye v.s.
daha evi bugün temizledim sonra yap dedim yok yok kirlenmiicek dedi(onun kirlenmiicek dediğinin nasıl olacağını ben biliyorum)
sonra bi de salona gelmez mi peteğin borusunu değiştirip peteğin borularını temizleyecekmiş
masayı aldı orta yere halıyı kaldırdı bi de sinirli stresli olur ki iş yaparken ee cadı da yanına gelmek istiyo
neden yattı diyorum çünkü ben yatamadım cadı kızım uyandı ve ağlayıp durdu sabah 05:30 gibi uyudu
ben de sinirimi atamadım ağlamam lazım akşam çocukların yanında ağlamayayım diye sıktım
peteğin ve kombini içinden çıkan su resmen zift gibiydi wc berbat ooooffffff ooooooofffffffffffffff
bugün yemek fln yok ona
yok benim bunye alisik degil estos bu kadar gezmegegez kız insan gezince açıliyi
böyle iyi oluyo aşkitom
kaç yaşındaydın abla çocukların yaşı kaç :26:
şimdi dün yaptığım işlerin daha fazlasını yapmak zorundayım bugün
evi süpürüp silicem hem de ellerimle ova ova
wc lavabo hak getire nasıl arınır bilmem o ziftimsi lekelerden
kapılarım da kirlendi parmak izi oldu hep offfffff
aayy hiç minneti olmaz ki aşkitom gider dışarda yerCanım ya sıkma canını erkekler öyle maalesef düşüncesizler onlara göre yaptığımız işin temizliğin bi önemi yok bide sabaha kadar uyuyamamışsın sinirlenmem çok normal yinede sıkma canını sen yavaş yavaş yaparsın işlerini
Bendede cezalandır bugün eşini yememiz kalsın aklı basına gelsin
1 ay sonra 2 yaşını dolduracak ama bebekliğinden beri böyle çoğu zmnay kusura bakma estosum su agiz tadiyla aglayamadim lafina cok guldum ya
senin heruf yeminlen benim herufun diger yarisi gibi
bi de bi is yapti mi sinir kupu oluyo ayni seninki gibim:18::18:
senin heruf de senin temizlik yapmani bekliyomus herhal
sinir ustune uykusuzluk yormus seni estosum kiyamam
senin kizin 2 yasi olmadi mi estos hala neden uyumuyo ki:26:
yok benim bunye alisik degil estos bu kadar gezmege
kapilari yarina birak estos dinlen bu aksam yarin silersin onlari da:26:
aayy hiç minneti olmaz ki aşkitom gider dışarda yer
hiç tınlamaz o yemeksiz kalmak ceza olmiyi ki ona göre
kendimce tepki koymuş oluyorum sadece
ama tartışınca ne yemeği var yada ben açım fln demez hiç
gider dışarda yer ya da sucuklu yumurta tost fln yapar kendine
1 ay sonra 2 yaşını dolduracak ama bebekliğinden beri böyle çoğu zmn
arada iyi saatte olsunlar uğruyo heralde
ay kusura bakma estosum su agiz tadiyla aglayamadim lafina cok guldum ya
senin heruf yeminlen benim herufun diger yarisi gibi
bi de bi is yapti mi sinir kupu oluyo ayni seninki gibim:18::18:
senin heruf de senin temizlik yapmani bekliyomus herhal
sinir ustune uykusuzluk yormus seni estosum kiyamam
senin kizin 2 yasi olmadi mi estos hala neden uyumuyo ki:26:
taaam kuzu ben de cikiyim bizim burda saat 11.14:18:alışırsın be züliş hem gezme hem ev işi hem çocuk bak isteyince yetişiyomuş
ayy bilmiyorum ki bakıcaz artık
saat de daha erken süpürgeyi de açamıyorum
neyse çıkayım artık ufaktan mutfağı toparlayayım biraz
en azından süpürmeye hazır hale getireyim
kız var ya ama gerçekten öyle çocuklar büyüdüğünden beri ağız tadıyla ağlayamıyorum
onlar görür de üzülür diye onlar uyuduktan sonra da ağlayasım kaçıyo
zorluyorum ama olmuyo
Allah kolaylik versin estosum
uyumayan cocuk zor:26:cocugun en cok uyku sorunu olani yoruyo insani:26:
hadi askitom sen de kaldir totoyuama yavas kaldir ha dikkat et kendine
İyi olduguna sevindim canim kedine dikkat etGünaydın kızlar eşimi sınava gönderdim dahada uyuyamadım bugün kendimi daha iyi hissediyorum eşim gelmeden oturma odamın koltuklarını bu güzel silicem mutfagımdaki baharat dolabımı ve erzak dolabımı duzenliycem eşim gelmeden yetişebilirsek balkonumuzda temizliycem kociş gelmeden yapmam lazım çünkü hastayım diye hiç bi iş yaptırmıyo bi hafta dinleneceksin dedi ama bu benim içn imkansız
bende bayılırım azerii şarkılarına
kızlar akşamdan beri sinir tepemde ve evin halini gördükçe de hiç azalmasına imkan yok
bugün yemek fln yok ona
anlamazlar bunlar canim tazmanya canavarıkız var ya ama gerçekten öyle çocuklar büyüdüğünden beri ağız tadıyla ağlayamıyorum
onlar görür de üzülür diye onlar uyuduktan sonra da ağlayasım kaçıyo
zorluyorum ama olmuyo
Mutfak bitti evi tekrar supurtum
Şimdi banyoya geciyorum
Burda hala kar var balkonları yikayamiyacam
yaa sorucam sorucam unutuyorum sen nerde oturuyosun da böyle kar varMutfak bitti evi tekrar supurtum
Şimdi banyoya geciyorum
Burda hala kar var balkonları yikayamiyacam
evin süpürülmesi tuvalet banyo ve mutfak kaldı oğğlumla çok zor oluyor sağolsun 2 sendromu geçiriyor da habire ağlak demin telefonu almış eline babasını çağırıyor baba gel sana çok ihtiyacım varrrrr diye ağlıyor heey yarabbiimmmm sanırısın işkenceciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?