- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.561
Ohh benim de işlerim bitti kızı salliyorum uyudu bile yatağına bırakıp geliyorumyataklar ve ev toplandı , temiz çamaşırlar katlandı yerleştirildi 2 parça diye giriştim ütüye dağ gibi bi yığın ütüledim
wc ve lavaboyu ovdum bugünlük işim bu kadar
sadece evi topladım bi de ıspanak yemeği yaptım o kadar
canım çok sıkılıyohiçbişey yapasım yok
Ohh benim de işlerim bitti kızı salliyorum uyudu bile yatağına bırakıp geliyorum
Sen de bi çay demle de karşılıklı içelim askitomhem de iki lafın belini kiralim
Hayirdir neyin var estosum:26:
kız demledim bilem gel buzluktan açma ve poğacada çıkardım sıcacık revanimde var dünden
ee askitom nasil basladi 2013 anlat bakalim guzel geciyo mu gunlerbana sanki cok guzel bi yil olucakmis gibi geliyo
Kizlar evim evim güzel evim formunda yeni bı topig var evimin pis halleri diye öyle pis ev gordumki
Allah a birkez daha şükrettim
Kizlar evim evim güzel evim formunda yeni bı topig var evimin pis halleri diye öyle pis ev gordumki
Allah a birkez daha şükrettim
dur bakim canım hemen merak ettim
Evet canim ama gormussunuzdur çok pissaaa cok eglenceliymis dur bi bakam ben de
Evet canim ama gormussunuzdur çok piss
Anladım..
İlginç bir zevk :)))
Yanlış anlama sakın bak, ben öyle bıktım ki..
Evde iki yetişkin erkek, iki kadın, iki de çocuk yaşıyoruz..
Ütü denilince ağlayasım geliyor..
İki sepet ne ki zarifincicim..
4,5 saat minimum ütü sürem..
Ve inan asla biriktirmem
iyim canim sen nasilsinazerin nasılsın canım özlettin kendini yaww
biz de seni cok seviyoruz bebekimooo allah yardimcin olsun canim isin kolay degil... kiz cocugun var mi? büyüyünce ona yaptirirsinögrenmesi icin
ESTALMUS ve AZerin:yardiminiz icin cok tesekkür ederim canlarim benimbundan sonra annemden biseyimi saklamicam haklisiniz buna hakkim yok.. hepinizi cok seviyorummm
sizden de ne bebeler olu ha askitomewet cnm gördüm ama bi resim haricinde oda alıntı sanırım evler pis degil bebişlerden dolayı dagınık yani bende bu görüntüye hazırlamalıyım kendimi , görümcem yeni yılımı kutlarken 2013 te sizin gibi kara kaşlı kara gözlü tombul bi bebiş bekliyoruz dedi bende seneye inşallah dedim 2015 te de anca dogururum yani bebiş olsunda dagıtsın ne olcak gari
kizlar suna da bakin bi ara
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...alani/585235-kiskandiran-evlilik-teklifi.html
iyim canim sen nasilsinben de ozledim valla sizi
biz de seni cok seviyoruz bebekim
sizden de ne bebeler olu ha askitom
evet senin de dedigin gibi cocgunun evi oyuncak dolu
aaa cok eglenceliymis dur bi bakam ben de
ooo allah yardimcin olsun canim isin kolay degil... kiz cocugun var mi? büyüyünce ona yaptirirsinögrenmesi icin
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?