- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.481
bizim catlak bi komsumuz vardi eskiden
kapiyi birisi calinca icerden "evde kimse yooook" diye bagiriyodu sen de oyle yap
napam kuzu ya heruf o ka konusuyo ki tepemde gec kaldik cabuk ol diye unutup cikmisim ben de
canim ben arap sabunuyla silip makineyle duru+luyorum ama cogu arkadaslar aspirin sabun bi de sanirim deterjani karistirip oyle siliyo
ben fircayla siliyorum makineyle suyunu cektigim icin ama makine yoksa her hangi bi pamuklu bezle sile bilirsin
tamam canimohhh azerın gez bızım yerımızeeede gezzyılbasında bızde evde pınekledıkk kocam sevmıı taklmayı
o zaman yemek yapmaktan baska caren yok askitomkıss işe yarıycaksa yaparımda ben onlar kapıyı kırar yine girerler içeri
askitom siliyo oyle o anlatir simdi daha detayli sanaşaka yapıyorum canım benım insanız yani aceleyle unutmann cok normal
halı yıkama makınem yok aspırın beyaz sabun ve deterjan karısımını denıyeyım bakalımm halıya zarar vermez dımıı :26:
saol canım benim ya sorma çok fena bi durumdayım şu an kıvranarak iş yapıyorum
benim hiç bi yere gittigim yok canım 15 günde bir anneme gidiyorum o kadar
kayınvalidemlerin memleketinden misafirim hiç eksik olmuyo uzaktan gelincede yemege çagırıyorum mecbur
Hamarat olası geliyor insanın :))))
Azerinn o da bir şey mi
O kadar unutmuşum ki çamaşırı, küflenmişti atletler
merhaba canim
hehe bi de cikmaz o kuf lekesi dimi
Merhabaaa
Toz bezlerim azalmıştı o dönemde zaten :26: :26:
tamam canimbu arada senin bebe nasil canim
o zaman yemek yapmaktan baska caren yok askitom
askitom siliyo oyle o anlatir simdi daha detayli sana
hayırlı günler. ne iş yapmaya halim var ne oturmaya hatta nefes almaya bile halim yok. dedem yoğun bakımda şu anda durumu çok kritik.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Benim annem coooook titiz bi kadindir bende dedimkimerhaba canim
hehe bi de cikmaz o kuf lekesi dimi
cok gecmis olsun canim:26:nesi var dedenin:26:insallah sagsalim cikar o hastaneden...
askitomm yardımcı olurmusun banaaa
ay ben de bayilirim atletden toz bezi yapmaya
kizlar ben cikiyorum kizimi yedirip uyutup hazirlaniyim
mrb cnm ben halılarımı koltuklarımıda beyaz sabun aspirin ve kirçözle siliyorum hepsini ılık suya koyuyorum köpürte köpürte siliyorum en sonda temiz nemli bi havluyla duruluyorum pırıl pırıl oluyolar kolay gelsin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?