- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.401
merhba kızlar nasılsınız benim keyfim yok gibi çünkü regl oldum herşeyin hayırlısı olsun kusura bakmayın size söylemeyi unuttum
merhba kızlar nasılsınız benim keyfim yok gibi çünkü regl oldum herşeyin hayırlısı olsun kusura bakmayın size söylemeyi unuttum
Hoşbuldum askcımiyiyim tatlım, sen nasılsın
PC den 10 dak. kalktım hemen offiline olmuşum:26:
bende aynı cnm bildgin gibi işlerle cebelleşiyorumyarında yine misafirim gelcek bi yandanda ne yemek yapıcagımı düşünüyorum:44::44:
Ya evet canım ya bir dur dinlenAaa yine mi misafirin var canım
Kızlar ben geldimdaha yeni girdim kapıdan eşyaları bile yerleştirmeden koştum size hepinizi çok özledim akşam giricem şimdi telden yazıyorum
selam kızlar nasılsınızzzzz....
Kızlar ben geldimdaha yeni girdim kapıdan eşyaları bile yerleştirmeden koştum size hepinizi çok özledim akşam giricem şimdi telden yazıyorum
merhaba canım ben iyiyimmmm sen nasılsınn??
allah ıyılık versın cnm vallaa agzım ın ıcındekı yaraları saymazsakkk ıyıyymmmmcok acıyorlar bırsuru varr ama alıstım gercıı
gecmıs olsun canım aft mı var?
evet cnm yıllardır bu aft la ugrasırım ne bır care ne bişi bulundu kan demır ılacları vıtamınler ıce ıce bır hal oldum cıkınca tek tukde cıkmıyor bır cıkarsa 7-8 tane cıkıyorsuan 5 tanenn uzerıne yenı 2 tane daha gelıyor delırcem yapcak bişide yok
işte dayanmaya claısyorum.
evet cnm yıllardır bu aft la ugrasırım ne bır care ne bişi bulundu kan demır ılacları vıtamınler ıce ıce bır hal oldum cıkınca tek tukde cıkmıyor bır cıkarsa 7-8 tane cıkıyorsuan 5 tanenn uzerıne yenı 2 tane daha gelıyor delırcem yapcak bişide yok
işte dayanmaya claısyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?