En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhba kızlar nasılsınız benim keyfim yok gibi çünkü regl oldum herşeyin hayırlısı olsun kusura bakmayın size söylemeyi unuttum

canım benim moral bozmak yok olsun regl ol surda 1 hafta surecek ondan sonra mutlu haberler alırsın ınsallah hıc regl olamayanlar var her ana sukretmek gerek demekki bu ay uygun zaman degıl subat bızım ayımız olacak ınsallahhh

Hoşbuldum askcım iyiyim tatlım, sen nasılsın
PC den 10 dak. kalktım hemen offiline olmuşum:26:

bende aynı cnm bildgin gibi işlerle cebelleşiyorum yarında yine misafirim gelcek bi yandanda ne yemek yapıcagımı düşünüyorum:44::44:

merhaba azerinn ve diger hanimlar

nasilsiniz?

umarim hersey yolundadir sizde.

yeni yiliniz hayirli ve hersey gönlünüze göre olsun.

azerinnn sana cok anlaticaklarim var en önemlisinden basliyorum: dün ablasinla tanistim bana beraber sinemaya gidelim mi diye sordu bende olur dedim ama dedi ablamda gelicek senin icin sorun olmazsa dedim yok olmaz gelsin. hep beraber sinemaya gittik

isin kötü tarafi annemler biseyler cakmaya basladi :18: söylesemmi mi söylemesem mi diye düsünüyorum. gizli sakli bulusmak istemiyorum onunla :26: ama anneme söylersemde birinle görüstügümü hersey yine kötü olucak diye korkuyorum. bana yardim edim lütfen. anneme söyliyim mi söylemiyim mi?

Kızlar öğle yemeğinden şimdi geldim..
Canım yemek istemedi, uzun zamandır ilk kez zorla yedim
Azerinn hoş geldin

gecmıs olsun canım aft mı var?

evet cnm yıllardır bu aft la ugrasırım ne bır care ne bişi bulundu kan demır ılacları vıtamınler ıce ıce bır hal oldum cıkınca tek tukde cıkmıyor bır cıkarsa 7-8 tane cıkıyor suan 5 tanenn uzerıne yenı 2 tane daha gelıyor delırcem yapcak bişide yok
işte dayanmaya claısyorum.

Kişniş diye bir bitki var bilmem bilir misiniz...
Biz kinzi deriz, çok severiz yemeklere koyarız..
Onu çiğnemek inanılmaz bir ilaç...
Halam kemoterapi alırken oluşan aftlarını böyle önlüyordu..

kıyamam ya cok gecmıs olsun canım karbonatlı suyla gargara yaptın mı hıc ıı gelır dıye bılıyorumm... peki neden cıkıyor sebep belli mi doktor bısey dedı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…