• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar demin elektrikler gitti
e o gitmisken ben de tum islerimi bitirdim
kizim icin corba yaptim pisiyo
wc lavabo tamam
bulasik tamam
salonu supurdum toz aldim
sabah kizimi da yikadim:32:
corba pishsin kizimi uyutup geliyorum
dermet rabyas gunesim hepinize gunaydin:16::16::16:
birisi Berayi da kaldirsin uyusuk karu:9::9::9:

valla helal olsun azerin bacı :13:, ben elekrtik gidince mümkün değil iş yapamıyorum. yani kalkıyorum yapmaya çalışyorum olmuyor.sanki elim ayağım bağlı:27::27:

ben geldim hatunlar evimi temizliyince çok mutlu ve huzurlu oluyorum:64::64::64: gelelim neler yaptıgıma;
bütün evi dip köşe süpürüp sildim toz aldım, mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim temiz bulaşıklar vardı makinada onları yerleştirdim, beyaz esyalarımı sildim ,buzdolabımın sebzeliğini düzenledim ,tezgahı çamaşır sulayıp duruladım miss oldu miss:16::16: ardından wc banyoya girdim banyomun dolaplarını raflarını aynalarını sildim yerleri lavaboyu küveti çamaşır suyu cifle ovdum duraladım çıktım az öncede peynirli milföy böregi yaptım çayımıda demledim birazdan yicem:56: ev bal dök yala kıvamında yani :16::16:

valla helal olsun azerin bacı :13:, ben elekrtik gidince mümkün değil iş yapamıyorum. yani kalkıyorum yapmaya çalışyorum olmuyor.sanki elim ayağım bağlı:27::27:
Sen iş yaptığında her şey elinin altında olsun istiyorsun:27:olmaz ki öyle
Ben su yoksa yapamıyorum ama elektrik gidince sankim baga veriler elektriği:9:viz viz çalışıyorum:9:
ben geldim hatunlar evimi temizliyince çok mutlu ve huzurlu oluyorum:64::64::64: gelelim neler yaptıgıma;
bütün evi dip köşe süpürüp sildim toz aldım, mutfagımın dolaplarını sildim içlerini düzenledim temiz bulaşıklar vardı makinada onları yerleştirdim, beyaz esyalarımı sildim ,buzdolabımın sebzeliğini düzenledim ,tezgahı çamaşır sulayıp duruladım miss oldu miss:16::16: ardından wc banyoya girdim banyomun dolaplarını raflarını aynalarını sildim yerleri lavaboyu küveti çamaşır suyu cifle ovdum duraladım çıktım az öncede peynirli milföy böregi yaptım çayımıda demledim birazdan yicem:56: ev bal dök yala kıvamında yani :16::16:

Senin elinde baya hizliymis askitom maşallah:46:
Benim de bütün işlerim tamam
Kızımı da yedirip uyutmaya çalışıyorum

günaydın hanımlar...
bugün hiç iş yapmıcam..akşam yemeğine de hamsi tava ve salata var.şimdi süslendim..alıcam oğlumu alışverişe...:1::1::1:

Sen iş yaptığında her şey elinin altında olsun istiyorsun:27:olmaz ki öyle
Ben su yoksa yapamıyorum ama elektrik gidince sankim baga veriler elektriği:9:viz viz çalışıyorum:9:

Senin elinde baya hizliymis askitom maşallah:46:
Benim de bütün işlerim tamam
Kızımı da yedirip uyutmaya çalışıyorum

uyumaz kız o cadı bırak dolansın evde ne istiyon yavrucaktan:9::9:

günaydın hanımlar...
bugün hiç iş yapmıcam..akşam yemeğine de hamsi tava ve salata var.şimdi süslendim..alıcam oğlumu alışverişe...:1::1::1:
Oh Ohh ne guzel ana oğul eglenin biraz hep iş hep iş nereye kadar:16:
uyumaz kız o cadı bırak dolansın evde ne istiyon yavrucaktan:9::9:

Zaten dün uyumadi diye cinlerim tepemde atarım onu balkondan:27:neyseki uyudu :16:habire bebeğini getiriyo kundakla diye:52:

Oh Ohh ne guzel ana oğul eglenin biraz hep iş hep iş nereye kadar:16:

Zaten dün uyumadi diye cinlerim tepemde atarım onu balkondan:27:neyseki uyudu :16:habire bebeğini getiriyo kundakla diye:52:

ayy yerim onu ben ya:38: kundaklayıver sende :27:
şimdi uyuyunca gecede yatabiliyomu canım:26:

1001001.jpg

Anam deliricem şimdi bacaklarim koptu uyumuyo:47:uyutup yemek yicektim ardindan hazirlanicaktim uyaninca ne zamandır erteledigim kasimi aldirmaya gidecektim off

Ben kullanmadım ama fena olmaz bence:26:

canım sıvı degilde katısını kullanıyorum ben ılık suda eriterek dolaplarda yerlerde falan gayet basarılı sonuç alıyosun, döşemelerdede kullanılıyomuş ayrıca ama ben kullanmadım:16:

nerelerde kullanıyosun

aşkitom onun markasıda titiz mi?
annem almıştı benim bende deneme amaçlı aldım ondan
halılarımı sildim bu sıvı arap sabunu+kir çöz+aspirin ile sonucu bekliyorum bakalım

remzi emmi kim kiz:26:

gunaydin yelizim:38:
avatarina bayildiiiiiiiiiim:16::16::16:
ohh ohhh bakiyorum da keyfin yerne gelmis:27:
pala remzi :27:
boyle korkarsin iste:27::27::27:estos senin urtmanler bi sey mi yapmis tam anlayamadim :27:
yok bişey yapmadılar da eli boş geldiler diye tiwi kınadı:25::27:
sanırım pala remziii:60::60::60:
evet azerinim iyiyim sağolun kızlarr avatarım güzel dimi bende çok beğendimmm
:16::16::16:
evet cnm çok şeker bi avatar
kalk kalk hemen hallet işlerinii azerin deşifre eder seni sonra gerçi kendi kendini ettin ama sağlık olsunn:1::1: bu arada herkese hayırlı cumalar kızlarr. banada dua edinn lütfen
sana da hayırlı cumalar kızlar
himm valla gozum korkuyo boyle hem calisip hem cocuga bakanlari gorunce:18:
cok zor
o yuzden eger esim izin verirse calismama cocuklar buyudugu zaman calismak isterim
yalnizca ev kadini olmak da bi sey degil sosyal cevren yok insan yuzu gormuyosun
bu gidisle disari ciktigimda temiz havadan basim donucek:9::9::9:
niye kız benim sosyal çevrem gayet de var :10:
eve tıkılıp kalmayın anacııım :12:
tek kelime ile MUHTEŞEM :46::46: afiyet olsun:29::29: sarmlara bayıldım özellikle:56:
teşekkür ederim bebişim
Askitooooooom yatağına bıraktım uyandi cadiiiiiiii tepemden duman çıkıyo şu an:52::47:
Haydi yine salla:47:

yaaa hiç sorma ben de bu gece tam 4 gibi yatayım dedim cadı uyandı
hooooppp hadi salla dur
5 gibi uyudum 8 gibi de kalktım
2-3 gecedir çok uykusuzum
başım gıvriiiiiii:27::111::111::111::111::111:

Back