En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
çalışıyomusun cnm sen kolay gelsin
yoruyodur seni tabi hem ev işi hem de çalışmak çok normal rabbim yardımcın olsun

evet cnm calısıyorum

birde çocuk var :) 2.5 yass valla yoruluyorum ne yalan solım ole yardımcı olack anne baba kısmemde yok yapayalnızım bu sehırdeee vallaa cok acıklı oldu ama

evet cnm calısıyorum

birde çocuk var :) 2.5 yass valla yoruluyorum ne yalan solım ole yardımcı olack anne baba kısmemde yok yapayalnızım bu sehırdeee vallaa cok acıklı oldu ama

çocuk varsa iş 2 ye katlanıyodur eminim allah bagışlasın çocugunuzu , peki kim bakıyo çocuga eşinin ailesi falandamı yok

işte aynen öyle oldu ipin ucu kaçtı evi bişiler götürüyor neyse bu akşam eve gider gitmez başlıyım bari gerçi 1 güne bitmez ama.zaten bizim zilli çok dağıtıyo.çocugunuz var mı?

çocuk varsa iş 2 ye katlanıyodur eminim allah bagışlasın çocugunuzu , peki kim bakıyo çocuga eşinin ailesi falandamı yok

1.5 yaşa kadr kv baktı .
sonra krese basladı.
kv yakın ama aramız cok ıyı deıl nezmn yakılassak sorunlar cıkıyor o yuzden gorusmuyoruz...

1.5 yaşa kadr kv baktı .
sonra krese basladı.
kv yakın ama aramız cok ıyı deıl nezmn yakılassak sorunlar cıkıyor o yuzden gorusmuyoruz...

anladım canım sen eşinin ailesinin yaşadıgı yere gelin gitmişsin heralde , yakın olunca ister istemez sorun oluyodur, bende 21 yasındayım 1 yıllık evliyim bebiş yok henüz istemiyoruz eşimin ailesi kendi memleketinde ben kendi ailemle aynı şehirde istanbulda yasıyoruz

1.5 yaşa kadr kv baktı .
sonra krese basladı.

ya canım bende düşünüyorum kreşe vermeyi benim kızım 15 aylık ama kararsızım nasıl ilgileniyolar birebir mi acaba daha küçük die korkuyorum bıraz anlatabilirmisin

çok şanslısın cnm yaaaa ne guzel bende 1 sene sonunda cocuk yapmaya karar verıp yapmıstım.

evet esımn memlekete geldım evlenıp ama cok zormussss helede etrfnda yardmcın olcak kımse yoksa neyse sukur halımızee bır sekılde ustesınden gelıyoruz

ewet cnm kayınvalide sürekli ısrar ediyo yapın torun sevelim diye biz henüz erken diye geçiştiryoruz onla iyi anlaşıyoruz çok şükür genç olmasındanmıdır nedir anlayışlıdır saolsun 39 yasında kendisi
nerede olursan ol önemli olan eşinle mutlu olabilmen nerde oldugunun bi önemi yok yani helede evladınız var daha ne olsun

BENIMKIDE GENC:) bende sırf oyuzdn bukdr sorun yasadıgımızı dusunuyordum ama
sen uzakmıssın sorun olmaz cok ayda yılda bır gormekkkten sıkıntı olmaz bızmkı vıck vıck ılıskıs evıyor oyle ıstyrrr falan bend euzak duryorm budefa yabanı muamelesı goruyrm cok karısk gercı cok olaylar yasadıkkkk neyse bundn sonrası hayrlı olur ınsss:):)

kız ne yılda biri benimki 2 3 ayda 1 geliyo 1 ayı tamamlamadanda gitmiyo yazları bu süre çocukların tatil olmasında dolayı uzuyo ama bi sorun yasamadıgımızdan kalmasında da sorun yok ufak tefek şeyler oluyo tabi kendi ailemizle bile tartışıyoruz yeri gelince ,umarım sizinde en yakın zamanda sorununuz çözülür

benim bütün işler tamam şimdi 2 koşu manava gidip sebze salatasının malzemesi eksik onu alıp yapıcam

bi de masa hazırliicam

sonra da kendim süslenicem

geçmişi okuyamadım gece okurum artık

bu arada fotoları da çekicem gece fln artık ne zmn müsait olursam yüklerim

anaummm cıddımısınnn:):)

ayy neyse bişi demedımm ya bızım buyuk olaylar oldu aramzda kultur farkı yetısme tarzı farklılıgı var onlar egelı sayılırrrr yarı ben ıc anadoludan gelmeyım tamammen zıtızzz ben bıraz cıddıyım bazı durmlardaa o ole deılll sırnasıklıgı sevmem onlar sever hacı hoca ıslerını sevmem benmkıı bayılırrr oo daha bır suru sey .... cok derınlere ınmeyım barı heheehsukur esımde bazı seylerın farkında ama cok sorunlar yasadıkkk hamıleyn fln hastanelık oldum o derece yınede ben arayı guzl tutmaya calısyrm cocugum ıcın soncta aıle ılıskılerı cocuk ıcınde onemli hayrlısı hakkımzda:)

bende yazışmanızı okuyodumda canım senı kendıme cok yakın hıssettım aynen benım kv de oyle vıcık vıcık hep gel gıt dıo bende pek gıtmıyorum hergun aramamı ıster hıc aramam.zamanında sırf ayrı eve taşınmak istedik die ıstemedı benı aramzı bzmak için neler neler yaptı bız esımle herseyı ayarladık onlara davetıye gonderdıkte evlendık dugunumde bıle bana neler neler yaptı hala daha eşimi hep doldurur.eşimde hala melek sanar onu.peki sen böyle uzak durunca eşin bişi diyomu?

herkese mehaba kızlar ben yeni üyeyim.ya buaralar hiç ama hiç temizlik yapmak istemiyorum eşim bile farketti.sizede böyle oldugu oluyomu?severek mi yapıosunuz yoksa
hosgeldin cnm. Ben de sevmem ev isini ama mecburum. Her gun yapilmazsa sonra birikiyo, daha zor oluyo.

bende evlenip esimin memleketine geldim. Tamamen yalnizim. İlk zamanlar cok zor oldu alismam v.s. ama artik rayina oturdu hersey.

Oh masallah sana cnm ya. Ben daha baslamadim bile. sarma yapmak istiyorum ama oglum beni cildirtiyo. Deli olcam.
Her isim de yarim kaliyo. Pff

canım ya kıyamam sana hamile hamile hastanelik olmuşsun boşver takma kafana ailenle mutlu olmaya bak sen eşinde senden tarafsa no problem zaten bundan snra onlar düşünsün sen degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…