- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.821
rabyasım hoşgeldinn
bende yıl başına güzel girmek için kil sürdüm yüzüme bekliyom öle kurumasını görseniz şu an beni korkarsınız walla
bu arada bugün iş yapmıycam dedim ama rahat durmadım çamaşırları makinaya attım kısa programa yarım saate çıkar o arada da balkonu yıkar bugün hava güzel çamaşırları balkona asarım çabuk kuruması açısından kışın evin içinde çok zor kuruyo
boylemisin askitom
ben de mayayla limon suyunu yapicaktim ama bakalim kismet ne zamana
benim de yikanmali battaniyem falan var ama hava hic iyi degil
ha tamam gordum canim olsun canin sagolsuncuma günü 4. ayı biticek inşallah canım
tatlım orda kullanmışım oyumu yaa
altını rahatlattım aldım kucağıma pcye bakıyor şaşkın şaşkınöptüm tatlımm
biraz daha iyi azerinimestağfirullah tatlım:78:
banyo yaparken akıyor zaten tatlım ama kaç gündür bıcıda yaptımıyorum iyice üşütür diye :18:
evet askitom ben de oyle utuluyorum ikiye katliyip:26:aynen öyleyim azerinim wallaben balla limonda yapıyom oda acayip parıltı katıyo cilde pırıl pırıl parlıyo
battaniye zor kurur cnm bu havada önümüz kış zaten hava iyi olursa yıkar kurutursun olmazsa bahara artık
bende misafirler gidince yattıkları nevresimleri yastık kılıflarını falan yıkadım ama ütülemedim daha şu çarsaf ütüleme işi beni benden alıyo siz nasıl ütülüyosunuz kızlar ben 2 ye katlıyıp yapıyorum ama yinede yaparken sinir krizleri geçiriyorum
aynen öyleyim azerinim wallaben balla limonda yapıyom oda acayip parıltı katıyo cilde pırıl pırıl parlıyo
battaniye zor kurur cnm bu havada önümüz kış zaten hava iyi olursa yıkar kurutursun olmazsa bahara artık
bende misafirler gidince yattıkları nevresimleri yastık kılıflarını falan yıkadım ama ütülemedim daha şu çarsaf ütüleme işi beni benden alıyo siz nasıl ütülüyosunuz kızlar ben 2 ye katlıyıp yapıyorum ama yinede yaparken sinir krizleri geçiriyorum
ben de balla yogurdu karistirip suruyorum bal skilastirip parlatiyo yogurt nemlendiriyolimonla balı bende kullanıyorum canım gözenekleride açıyor limon
süt kaymağınıda tavsiye ederim cilt için taze süt kaymağı pürüzsüz pamuk gibi oluyor
​wooooooow aşkitom bakımlara başlamılşşşş
azerinim baktınmı resim düzenlemeye
ben de balla yogurdu karistirip suruyorum bal skilastirip parlatiyo yogurt nemlendiriyo
ay hatunlara bak ya topikte yok yok
ee misafirler icin hazirliklar yeter simdi herufe hazirliklar basladi
azerinim baktınmı resim düzenlemeye
ben de balla yogurdu karistirip suruyorum bal skilastirip parlatiyo yogurt nemlendiriyo
ee misafirler icin hazirliklar yeter simdi herufe hazirliklar basladi
bebem kucağımda pc ye baka baka uyudu
bebem kucağımda pc ye baka baka uyudu
baktim vuslatim cok guzeller kullanicam mutlaka tesekkur ederim
​bende baktım vuslatımmm
rica edrim tatlım evet çok güzeller hangi birine bakacağımı şaşırdım
nasıllar tatlım ben bir kaçtane yaptım onları foğrf sdütysuna çıkarttırıcam
oy oyy teyzelerine baka baka uyurmus kuzum
sen hep bizim avatarlari goster ona vuslatim bak nasil uyuyo
evet ya çok iyi fikir azerinim:13:tv.ye bakmayıda çok seviyor gözünü kırpmadan seyrediyor
ben o kuzuyu yirim yirim
kızlar dua edin 31 aralık batım inşallah bende hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?