En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugün oğluma yoğurt mayaladım meyve salatası yapcm şimdi eşimle kendime ballı muzlu kivili elmalı mandalinalı....hepsini doğrayıp yapcm:104:....soslu makarna yaptm çorbamda var fasulyemde var....yeter kocama...mantar kurablyede yaptım dün akşam ohhhh mis....yarın ola hayr ola...evin işi yok zaten kardan önce yapmıştım temizliği...bi kendi işim kaldı onuda oğlandan fırsat bulunca yapcm inş....

Selam.. Benimde evi temizlemem lazım evde köpek olunca her zaman temizlik yapılmalı ama yapılamıyor..

bende evi 5 gun once cam kapı hariç yer yeri dip bucak temizledim, ama gene yerler kıllandı azcıkın ucuzşmuyor kıl oldugu ıçin bizimki doberman oldugu için, tüy yok kıl var

Yarın buyuuuuuk ihtimal bir temzilk yapıcam olmadıı salıya kalcak

Azerin bugün yazdımı hiç kızlar denk gelmedik geçmişede bakamadım ama bi yerleremi gitti yoksa yine iş başındamı evde acep...:)offf kızlar bittim valla çok yoruldum bugün inanın oğlum şuan oyun oynuyor bense uykum dağılsn diye size bakayım ddim...inş yatar mutfağı topladım makineyi açtım bulaşıklar yıkansın sabah yerleştiririm....

Yarın 21 aralık mayalar yalan yanlış söylemleriyle bu kadar insanı kandırdı inandırdı bide paragözlere fırsat çıkardı allah isllah etsn yazık....acıyorum valla....

günaydınnn canlarrr dün kaynanamlar geldıı aksılıkler bıtmedı kar acayıp yagdı eve gırdık elektrık kesıldı falann kocısii se yollladım herkes uyuyo bı bakım dedımm

gamyoncu yani nickini seçmenin özel bir nedeni var mi neden bu nicki seçtin onu soruyorum canımm

Kocamaaaan günaydınlaaarrr

Bursa İnegöldeyim canım..
Aslında daha da yükseliyor ama ön ödemeli gibi olunca iyi fiyatlar verilebiliyor..
Buranın gelir seviyesine göre normal fiyatlar canım yaa..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim...

Kv. dahil çalışıyoruz tatlım
Abimizin evi var, kv bunun için destek olacak bize Allah razı olsun, hak geçmesin diyor...
Altınlarımı bozdurup yatırmıştım zamanında bankaya...
İnşallah olacak birşeyler bakalım..

Allah inananlara akıl fikir versin inşallah, gerçekten çok büyük cehalet...

günaydııınnn :)))

yok be tatlım
hiçbir özel nedeni yok
ne yazdıysam kabul etmedi sevgili kk
bende gamyoncuiremsu giye birşey gördüm yazıyım dedim kabul etti öyle yanii

günaydın canımmmm

hosgeldin canim aramizabir tenbel daha
tanistigimiza memnun oldum canim
istanbul bygün ilk karını gördü çok güzel yağıyor
ya ben de isterem
dun tv de gordum istanbul felc olmus
bugün evi topladım tuvalet banyoları yıkadım toz aldım mutfağı da topladım bir tek yerleri süpürmek ve silmek kaldı yarın çamaşır günüm çamaşırları yıkıyacağız
ben de utu yapicam bu gun
kuzusum not ettım tarıfı ama yesıllıklerım eksıkk o yuzden yapamıcamm ama ılk fırsatta denıcemm cookk tesekkurlerr

annaaamm öldumm bittimm cok yoruldum ama ev mıs oldu simdi yemek yapmaya baslıcammm
tamam canim yaptiginda haber verirsen sevinirim
miraba bana da yer var mı bu arada gamyocu en değişik nickti sanırım sana oy verdimm yanii özel bir ilgi isterim artıkın
merhaba canim sen ba da oy virmistin sanki:26:
agzim sulandi o nasil bi tariftir oyle
evde hayvan beslemenin kotu yani iste
yok kiz geldiydim aksam anamlara gittim helallesmeye olurum felan
ya saka bi yana gece girince kk ya heruf kil olmaya basladio yuzden artik gunduzler giriyorum bi surelik
günaydın kızlar nasılsınız
azerinim nerdesin sen dün sanki hiç girmemişsin merak ediyoruz seniii
:26::26::26:

geldim bacim ne ka yazmisiniz ya oku oku bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…