- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.221
eşim öyle diyor da ev hiç silmeden olur mu siliyorum tabiNasıl yani?.. Sırf elektrik süpürge ile o zaman?:18:
Aslında satıcı de dedi ama almadan önce araştırırkren kullananlardan da böyle yorumları okudum.
Evet, buhar çok sıcak, basınç de çok yüksek. Tıpkı taşınabilen düdüklü tencere gibi.
İlginiz için çok teşekkür ederim!!
cnm üzülme ilaç tedavisiyle yok olabilir sters yapmamaya çalışkızlar canım cok sıkkın... pko varmıs bendeee
bana da 165 lira gelmişPoli kistik overmi acaba benmi yanlış anladım kist sanırsam rahimde oluyo dimi kkda olan çok ama tam bi bilgim yok.geçmiş olsn cnm buysa eğer.belirtileri nelerdir?yazarsan....
Kızlar ben bugün paspas yaptm her yeri halıları silkeledim...yarında ağda yapayım diyorum ama kar gelcekmiş istbula tırsıyorum.doğalgazım gelmiş 175 tl....yandık bu sene karda dahada artacak bu fatura bebekte var sonuçta...allah yardımcım ola....
vuslat estalmuss beray tesekkur ederım canlarr destegınızden dolayıı ınsan guzel seyler duymak ıstıyor.. tam bebıs dusundugumuz zamanda ogrenmek canımı sıkktı.. ama Allah çok büyük hayır da ser de ondan hayırlısını versın ınsallah.. ben ınanıyorum Rabbim nasıp ederse bı bebısım olacagınaa.. burdan da paylascam ınsallahhhmoral bozmak yokkk
evett gelelımm konumuzaaaa ilk kar yağdııııı özlemişiz valla sabah esimle camdan bakıp mutlu olduk cocuk gıbıbugun buyuk gun kayınvalıdemler gelıyo.. dun bayagı temızlık yapmıstımm bugun sıl supur toz alma ve yemek ısı kaldıı
oooooo işleri halletmişsin cnm az kalmış
ben de şimdi yemek yapıyorum
sarmayı koydum pişiyo
bu arada da mercimek köftesinin soğanını kavurucam
hadi bye
Günaydın kızlarrrrr
bu sabah istanbulda heryer buz zor geldim işe ya:-((
bizde ilk karı gördük canımm
kar seyretmek çok güzel ama sadece seyretmek
nerdesin bilemiyorum ama İstanbulda yağmasın diye bakıyoruz yada diyorumki çok yağsın işe gitmeyelim seyredelim lapa lapa yağmasını çıkalım çocuklar gibi kartopu oynayalım
istanbula çok yakındır kar gelmesi buraya geldi hooopppp oraya yolluyorumm karıı kocaeli/gebzedeyim ben canım aralıksız yağıyor valla bu yıl erken yagdı karr
kızlar canım cok sıkkın... pko varmıs bendeee
tesekkur ederim canım benim yumurtalıkta cok sayıda kıst olması demek pko. ben adet duzensızlıgı ıcın gıttım bugun doktora muayene ettı hormon tahlılı ıstedı sonuc olarak polikist dedi... beklemedıgım bı durumdu... gebelıgı engelleyıcı bı durum olabılıyor.. umarım ole bı sorunla karsılasmam... adetın gelmesı ıcın ılac verdı bakalımm zman gosterecek ama moralman etkıledı bu durum benı..
eveeeetttttttt neler yaptımm
evi yatakları topladım
157 tane sarma sardım
elmelı kurabiye yaptım
peynirli böreği yaptım dolapta bekliyo yarın pişiricem
evi süpürüp sildim toz aldım
wc lavabo ovdum
küveti yarın ovucam
habersiz misafir geldi onu ağırlaadım
oğluşun dersini yaptırdım
çamaşır katlayıp yerleştirdim
buzdolabımı düzenledim
oturma odamda değişiklik yaptım
mecimek köftesini mercimeklerini haşladım
soğanını fln yarın yapıcam
mutfak dolabının aspiratör bölümünü sildim
mutfak tezgehımı çamaşır suyunda bekletip sildim
çamaşı yıkadım ama sabah kurutmaya atıcam
tüm bunların yanında cadı kızım çok huysuzdu onunla cebelleşerek bu işleri yaptığım için bu saat oldu
kızmetse şimdi de zıbarıp 4 saat sonra kalkıcam
yaptıklarımın fotosunu çekmeyi unutmazsam çekip buraya yüklerim artık
pilim bitti elim kolum aşağı düşüyo
..
Kızlar ben bugün paspas yaptm her yeri halıları silkeledim...yarında ağda yapayım diyorum ama kar gelcekmiş istbula tırsıyorum.doğalgazım gelmiş 175 tl....yandık bu sene karda dahada artacak bu fatura bebekte var sonuçta...allah yardımcım ola....
kızlar canım cok sıkkın... pko varmıs bendeee
canım çok geçmiş olsunn
hayatım stres yapma lütfen strese girersen gebelikte gecikebilir
maşallah estoşsiz bir harikasınız yaaa
Herkese günaydıııınnn
Nöbet, izin, nöbet, izin derken sonunda odama gelebildim
Ne kaa çok yazmışsınız yarısını okuyamadım valla
175 tl... bişey değil valla..
244'ü ödeyince
Rabbim bol bol şifa versin canım ama çok üzülüp dert etme derim..
Burada öyle şeyler okudum ki, Rabbim nasip ettikten sonra herşey hikaye..
İnşallah hemen atlatır, bebişini alırsın kucağına
teşekkür ederim canımm stres yapmıyorumm yani yapmamaya çalısıyorummm
amin canım benim cok tesekkur ederimmHerkese günaydıııınnn
Nöbet, izin, nöbet, izin derken sonunda odama gelebildim
Ne kaa çok yazmışsınız yarısını okuyamadım valla
175 tl... bişey değil valla..
244'ü ödeyince
Rabbim bol bol şifa versin canım ama çok üzülüp dert etme derim..
Burada öyle şeyler okudum ki, Rabbim nasip ettikten sonra herşey hikaye..
İnşallah hemen atlatır, bebişini alırsın kucağına
hoşgeldin sakura bana ve azerine oyunu kullandın mı bakemm
amin canım benim cok tesekkur ederimminşallah canım benimm kesinlikle çok inanıyorum o dedığinee mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
bende 239 tl odedım dogalgazı bakalım bu ay ne gelecekkkızlar kayınvalıdemler gelıyo bugun yemek olarak ne yapsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?