• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
vay arkadaş ..... o kadar zamn geçirdik kk bi dalda aday gösterilmedik. vay vay vay ...peh peh peh ....breh breh brehh....... napalım bende gidip yerlerimi silerim:27:

selam kızlar:)
bugün işten geldim yazın yaptıgım fasulye konservesinden yaptım beş dakika sonna yemeği yedik bulaşıgı eşime yıktım sonna ben kokltuga uzandım sızmışım resmen:)
eşimde bi bulaşık yıkamış varya görünce şok oldum yıkadıkları temizdi ama tencereyi yıkamış kapağı duruyo
diğer tencerenin altını yıkamamış kapağını yıkamış neden yıkamadın bunları dedim:) onlar ocağın üstündeydi dedi koptum cevaba
benim tabağımı yıkamamış içinde yemek bırakmışım sonra aklıma gelirse yermişim diye kalanlarıda ben yıkadım bi posta elimde:)
şimdide kestane yaptık yedik bugün pekde bi iş yapmadım yemek bulaşık o kadar:) yarın evi süpürcem işten geldikten sonra

Bugün totomun üstüne oturamadımki size cvp yazayım anca böyle yatarken fırsat buluyorum işte yine...

Kızlar bugün eşim evdeydi....sözde bizle zaman geçircekti...her salı aynı kavga var bizim evde her akşam kahvede....bıktım artık sabrımda az kaldı.du bakalım nereye kadar...napsınmış bi izin günü varmış.sorunda bu zaten bi izin gününde oğluyla akşama kadar duramaz evde...ila gezecek...neyse gündüz bulaşıktı kahvaltıydı derken öğlen oldu oğlumu doyurdum altını aldım gittik pazara....geldik ila gidecek ee dedim git napim...neymiş saçını kestircekmiş bahanede hazır yolladım.yanımda olup sinir olacağıma gitsin dedim...ben ateşe yemek koydum 2 tencere birden oğlumu aldım annemden hemen...namaz kıldım onu doyurdum uyuttum...2 makine çamaşır kuruttum iş kıyafetlerini ütüledim kocamın...enayiyim ya ben :97:..karnımı zor doyurdum bu arada oğlum oynarken hemen kuymak yaptım oda sevdi yedi...1453 filmi vardı az ona baktım sıkıcıydı biraz...esadda izletmedi zaten derken bu saat oldu...ha bu arada kocam sağ olsun geç gelmedi ama sabah erken gidecek hemen yemek yedi yattı oğlumda öyle...yine kaldım ben ayakta tek....offf offff:97:......2 ci bi çocuğa ne hacet benm zaten 2 oğlum var sanki evde....allah yardımcım olsn...bugünkü raporum budurr...iyi geceler milet....tatlı rüyalar....gerçi çoğunuz zaten hülyada şuan ama:52:....neyse....:97:

sayfa açılmıyo:47::47::47:
gunaydin lokumum nasilsin bu sabah:16:

:9::9::9::9:ben kesin yok maddi durumu nasil yok arabasi var mi susu varmis diye soru atesine tutarim:27::27:
:27::27::27::27::27::27:
Ben gülşah 26 yaşındayım bursalıyım 4 yıllık evliyim 1 tane kızım var ögretmenim ama çocuktan sonra ev hanımlığına talim çok şükür memnunum bi şikayetim yok:-)
devam etmiicek misin peki mesleğine:26:
gunaydın kızlar...

topıgı gorunce hemen atladım..

benımde ev işleriyle basım dertte:(

cocuk olmadan once ev iş bır sekılde herseyı pratık yetıstırıyordum:(

ama cocuk oldu meselaa utu hıc yapamıyorum:(

aksamları gıycegımz bırsey varsa tek tek yapıyoruz.

yanı kocam kendı yapıyor bazen ama artıkk ısyan etmesı yakındır:((

buarada ev hep dagınık cunku ben topluyorm cocuk dagıtıyor:( heryer oyuncak :(
he he ehe bu manzara biçoğumuzun evinde mevcut:27:
yalnız değilsin biz varız :13::13::13:
günaydın kızlar ben geldim sizleri çok özledim nasılsınız:16::16::16::16:
aşkitom hoşgeldin iyi kurtlarını dökmüşsün
bi daha ki düğüne kadan yine birikir merak etme:32::32::32:

beros naptin sen ya hepsinde kendine oy kullanmisin sanirim kazansan bile diskalifiye olucaksin malesef:30::30::30:

selam kızlar:)
bugün işten geldim yazın yaptıgım fasulye konservesinden yaptım beş dakika sonna yemeği yedik bulaşıgı eşime yıktım sonna ben kokltuga uzandım sızmışım resmen:)
eşimde bi bulaşık yıkamış varya görünce şok oldum yıkadıkları temizdi ama tencereyi yıkamış kapağı duruyo
diğer tencerenin altını yıkamamış kapağını yıkamış neden yıkamadın bunları dedim:) onlar ocağın üstündeydi dedi koptum cevaba
benim tabağımı yıkamamış içinde yemek bırakmışım sonra aklıma gelirse yermişim diye kalanlarıda ben yıkadım bi posta elimde:)
şimdide kestane yaptık yedik bugün pekde bi iş yapmadım yemek bulaşık o kadar:) yarın evi süpürcem işten geldikten sonra
haha koptum ya:9::9::9:
ama keske benim esim de yarim yamalak bulasik yikasa ben de kalkip kalanlarini elimde yikasam:31::27:
Bugün totomun üstüne oturamadımki size cvp yazayım anca böyle yatarken fırsat buluyorum işte yine...

Kızlar bugün eşim evdeydi....sözde bizle zaman geçircekti...her salı aynı kavga var bizim evde her akşam kahvede....bıktım artık sabrımda az kaldı.du bakalım nereye kadar...napsınmış bi izin günü varmış.sorunda bu zaten bi izin gününde oğluyla akşama kadar duramaz evde...ila gezecek...neyse gündüz bulaşıktı kahvaltıydı derken öğlen oldu oğlumu doyurdum altını aldım gittik pazara....geldik ila gidecek ee dedim git napim...neymiş saçını kestircekmiş bahanede hazır yolladım.yanımda olup sinir olacağıma gitsin dedim...ben ateşe yemek koydum 2 tencere birden oğlumu aldım annemden hemen...namaz kıldım onu doyurdum uyuttum...2 makine çamaşır kuruttum iş kıyafetlerini ütüledim kocamın...enayiyim ya ben :97:..karnımı zor doyurdum bu arada oğlum oynarken hemen kuymak yaptım oda sevdi yedi...1453 filmi vardı az ona baktım sıkıcıydı biraz...esadda izletmedi zaten derken bu saat oldu...ha bu arada kocam sağ olsun geç gelmedi ama sabah erken gidecek hemen yemek yedi yattı oğlumda öyle...yine kaldım ben ayakta tek....offf offff:97:......2 ci bi çocuğa ne hacet benm zaten 2 oğlum var sanki evde....allah yardımcım olsn...bugünkü raporum budurr...iyi geceler milet....tatlı rüyalar....gerçi çoğunuz zaten hülyada şuan ama:52:....neyse....:97:
e bacim bizimki evde oluyo da noluyo hep tv onunde:50:
biz kadinlarin alnina yazilmis bu skma canini yalniz olmadigini bil belki bu rahatlatir seni:27:
sayfa açılmıyo:47::47::47:

:27::27::27::27::27::27:

devam etmiicek misin peki mesleğine:26:

he he ehe bu manzara biçoğumuzun evinde mevcut:27:
yalnız değilsin biz varız :13::13::13:

aşkitom hoşgeldin iyi kurtlarını dökmüşsün
bi daha ki düğüne kadan yine birikir merak etme:32::32::32:

estos hosgeldin sen ba oy virmedin demi:27:

he he ehe bizim evde imdat odası neyin yok
her daim acil durum çağrısı olur diye nizami olmak zorundayım:33::33::33:

nerden baktın kız bana da link atsana

ayy kıyamaaam cnm çok geçmiş olsun

yok canım 3 değil tam 4 tane maşAllah:nazar::nazar::nazar:

dün aksam konustuk ikimiz gidicez dedi ama bilmiyorum ki. bugün yarin tekrar sorarim :34: ama sanirim sadece ikimiz. hemde buz pateni kaymaya götürücekmis beni :52:

olsun gülüm olsun :38:
dün aksam cok konustuk acik acik hemde neler istedigimizi neler bekledigimizi bir iliskiden falan.... hemen sevgili olmayiz diye düsünüyorum cünkü onunda kriterleri var benimde bakalim kriterlerimiz uyucakmi :1:

tabiki resim yüklerim yorum yapicaksiniz ya :9: bana yardimci olucaksiniz :1:

hemen cevapliyim: maddi durumu iyi, isi var, arabasida var :24:, evlenmek icin daha erken oldugunu söyledi mesela hani dogru birini bulunca evliligidüsündügünü söyledi.

hatta bana sordu hic sevgilim olup olmadigini bende inkar etmedim vardi dedim su zaman ayrildik dedim. yalan yok yani.

iste bööööyyyyyyllleeeeeeeee :52:
kayarken düşeceğin zmn ayarı iyi çek de yere düşme
sen nereye düşeceğini bilirsin:27::27::27:
yahu ilk gorusmede buz patenine gidilir mi elin ayagina dolasir paaat diye dusersin:9::9::9:
onun için konuyu oraya getirdi anlasana kuzum:23::23::23:
kizlar bu arada beraya ve vuslata patsy ye gamyoncuya rana ya da oy verelim:46::46::46:
ben 5 dalda adayim hepsine oy isterem:52::52:
isteyenin bi yuzu kara vermeyen zenci:9::9::9::9::9::9:
:33::33::33::33::33::33::33::33:
haha koptum ya:9::9::9:
ama keske benim esim de yarim yamalak bulasik yikasa ben de kalkip kalanlarini elimde yikasam:31::27:

e bacim bizimki evde oluyo da noluyo hep tv onunde:50:
biz kadinlarin alnina yazilmis bu skma canini yalniz olmadigini bil belki bu rahatlatir seni:27:

estos hosgeldin sen ba oy virmedin demi:27:

an itiberiyle vermiş bulunmaktayım :42::42::42:

Back