En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

benimde yatak odası bitti yemeği akşamüstü yaparım şimdi bi çay koydum :))) buyrum içelim birlikte :)

bu soğukta boşverin kızlar ne temizliği bakın keyfinize

Saduka nerde?
Askitom donucekdi dimi bu gun?
ve Selin bu gun is basi yapicakti

evet evet işteyim şu an yazdıklarınızı okuyorum:) azerincim maşallah çokde dikkatlisin:) eve gidince başlıcak benim maratonda önce bi hemen yemek koyarım ocağa ö bugünki planım yoğurt çorbası yapmak:)
sonra o pişerkende evi toplarım yanınada patates salatası tamam çok ağır yemek yiyemiorum sonr amidem beni öldürüyo bütün gece:)
kocişte nöbetçi bu gece işe gitcek onu işe postalarım internetten dizimi izlerim sonrada mışıl mışıl uyurum hamlamışım gözümden uyku akıyo:)

ooo selinim gelmis hosgelmis
cicilerini giymis de ise mi baslamis bu gun
ohh bu gece guzel bi uyku cekersin artik tum haftanin yorgunlugunu atarsin

geldim ama gidiyorum cok uykum var kizlar

git uyu selincim ya bu izin olmadi valla habire calistin

hosgeldin surencimbendensin demek sen de

canım aslında hayalini kurdugum izin buydu :) evimi biraz temizlemek o kadar boşvermiştimki son zmanlarda akşam bulaşıkları makinaya koymaya bile eriniodum koymuodum biriktiriodum ıyyyyyyysssss.......
çamaşırlar dağ gibi olmuştu ev pislikten görünmüodu şimdi çiçek gibi:)
aslında benim biraz ev hanımı olmaya ihtiyacım vardı:) olduda
çalışan tüm bayanların sanırım ortak noktası yarım ev hanımı yarım iş kadını yarım anne öle öle geçip gidio:)

bak anneyim dedin de aklima geldi cinsiyetini ne zaman ogreniceksiniz kuzunun?
doktora gittin mi?
Kızlarr Merhabaa Hepinizeee

merhaba beros simdi mi kalktin

merhaba kızlar malesef benim bu tüp bebek denememde negatifle sonuçlandı

sizler nasılsınız azerinim nasılsın ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…