- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 297.005
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.501
olur tabisiYettim ablacumartesi pazar ya anladin sen bi de 20 ocak bizim burda resmi tatil yarin da evdeler cocuklar
Dun borek yaptiydim o sayiliyo mu kanka
Aklıma gelmedi ki kimin msjina bakacaktim bu arada onu da bileyim de :)))Benimki de oyleo yokken ev tertemiz kaliyo valla
Minik bu onda laf cok
Hosgeldin canimkizin kac yasinda?
Mesaclara bakaydin ya kanka
Geldim canım, burdayım❤
İyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun hiçGunaydin bacilar nassiniz
Ya hic sorma bu aralar yine tel manyagi oldum ciktimİyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun hiç
Siyah ya da kirmizi favorim
Anlıyorum canım ben 2 çocukla yetişemiyorum valla sana yine helal olsunYa hic sorma bu aralar yine tel manyagi oldum ciktim
Elimden dusmuyor yine saat 11de zor basliyorum islere sonra da yetistirmeye calisiyorum tabi
Aynen oyle valla canim gorusemiyoruzSiyah ya da kirmizi favorim
Yeşili doğada severim
Bende sana yazicaktim
Nssilsi ne var ne yok gorusemiyoruz
Bu aralar yine hastalar kafam davul gibiAnlıyorum canım ben 2 çocukla yetişemiyorum valla sana yine helal olsun
Bende animasyon flimler izliyorumAynen oyle valla canim gorusemiyoruzara sira yazip cikiyorum youtube de dizi izliyorum bu aralar 90lari
Sen napiyosun?
Bu aralar yine hastalar kafam davul gibibi iyilesemedik gitti ya.senin kizlar nasil
Animasyon film mi cizgi film gibi miBende animasyon flimler izliyorum
Bende iyim cok sukur nabalim. Bildiģn gibi
Yaaaaa canım benim herkestensalgın var geçmiş olsun benim Kızlar da iyi küçük biraz öksürüyor ıhlamur pekmez filan idare ediyoruz şimdilikAynen oyle valla canim gorusemiyoruzara sira yazip cikiyorum youtube de dizi izliyorum bu aralar 90lari
Sen napiyosun?
Bu aralar yine hastalar kafam davul gibibi iyilesemedik gitti ya.senin kizlar nasil
Yok flim seklinde olanlari :):) normal cizzgi flimden sklrmAnimasyon film mi cizgi film gibi mi
Gecmis olsun canim.zaten su virus yuzunden yuregimiz agzimizda bi atlatsak su durumu Allahin izniyleYaaaaa canım benim herkestensalgın var geçmiş olsun benim Kızlar da iyi küçük biraz öksürüyor ıhlamur pekmez filan idare ediyoruz şimdilik
Bi ara bakayim ben de adi neYok flim seklinde olanlari :):) normal cizzgi flimden sklrm
Aynen canım yaa sizin orda var mı virüstenGecmis olsun canim.zaten su virus yuzunden yuregimiz agzimizda bi atlatsak su durumu Allahin izniyle
Bi ara bakayim ben de adi ne
Cok Sukur yok ama yine de insan korkuyo malum tum dunya cin mali urunlerle doluAynen canım yaa sizin orda var mı virüsten
Bir kacgun once özelden yazistik iyi şükür abla oğlanlar evde orda da okullar tatilmis virüs sebebi ile fazla giremiyor :/