Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydınlar
İpin ucunu bir kaçırdın mı gerisi geliyor.
Hala toparlanamadım.
Dün koyuları yıkadım astım.
Öğlen eve gidince dağınıklığı toparladım.
Akşam yemek yapıp bir tepsi kurabiye yaptım, çaya bir yere davetliydik dışarıdan birşey almayalım dedim.
Haftasonu şehirdışında olacağım, haftasonuna kadar evi düzene sokmalıyım.

Merhaba arkadaşlar buralar hareketlenmiş biraz. Sizi bulmuşken kaçırmayayım:KK49: bi iki ay önce yazmıştım ama çok aktif değildi. Ne zaman bildirim yapıyoruz. BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 evt iki çocuğum var çalışmıyorum
Hosgeldin canim😍burda gunluk yaptigimiz ev islerini paylasiyoruz bi de yarisma topigimiz de var.orada da haftada iki kategoride yarismamiz var l🤗

merhaba kaç gündür yazamıyorumm,dün yemekte annemlerdeydim eşimde halasıgildeydi neyse kayınvalidemlerle beraber bizimkilere geldiler çay içildi eve geçtik oğluş 12 ye uyumadı ben sadece 2 makine çamaşır yıkadım astım,kuruyan beyaz çamaşırları yerleştiridim.Eşimde evi süpürmüştü sağolsun

Merhaba hanımlar
Bugün daha enerjiğim çok şükür.
Öğlen eve gittiğimde açtım bütün camları, hızlıca evi toparladım.
Çamaşırları ayırdım, akşama renkliler çalışacak.
Buzdolabını kontrol etmem lazım.
Tuvaleti, banyoyu da yıkadım mı bugünlük yeter bana.
Yemeğim de yok. Yemek işini eşime satarım.
Yarın rahatım, balık var menü de.

Kendi kendimi kontrol ediyor gibiyim :)
Renkliler çalıştı, astım.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Küçük wc ve banyoyu temizledim.
Buzdolabını kontrol ettim, temizledim, iyi oldu içime sindi.
Bugün beyazlıları çalıştırırım.
Evi temizlerim, valizimi hazırlarım.
Akşam yemeği balık, eşim halleder.
Banyonun paspaslarını yıkamam gerek.
Yarın sabahtan da nevresimleri değiştiririm.
Temiz bir eve gelirim pazar akşamı inşallah.

dün akşam yemek yiyip aışveriş yapıp, eve geçtik,çay yaptım içtik, ben oğluşumla kısa bir tatile çıkacağım teyzesiyle beraber :) akşam valizi yaptım,eşime peynirli puaça yaptım bu kadar :)

Kolay gelsin hanimlar...
2 haftalik termal tatilimiz sonlandi. Pamuk gibi olduk. 😁 Hic bu kadar uzun bir tatil yapmamistik, en fazla bir hafta...Bu sene tam emeklilik yasadik. Torun buyudu, oglan babasiz isleri idare edebildi. Cok sukur, bin sukur...
Bugun olabildigince camasir yikar, kurutur, yerlestiririm. Gelirken bir kavanoz etli kuru fasulye getirmistim, yemek derdim yok. Yanina bir pilav, oldu bitti.
Yarindan sonra da, evi yine supurur silerim. 😌

Merhabalar hanımlar bende dün Aksam döndüm bavullari dağıttım yemek yaptim.bugün çamaşır yıkadım,Wc banyo yikadim mutfağı topladim oglusla gündüz 2-3 saat ciktik eve biseyler aldim simdi yarin icin yemek yapacağım.

Topuzumuzu yaptik rahat kiyafetlerimizi giydik bi de enerji verecek bi muzik ohhhh haydin islere💪💪💪💪💪
5542659c26931fce9dc006a45cb615c5-2.jpg

Kolay gelsin hanimlar...
2 haftalik termal tatilimiz sonlandi. Pamuk gibi olduk. 😁 Hic bu kadar uzun bir tatil yapmamistik, en fazla bir hafta...Bu sene tam emeklilik yasadik. Torun buyudu, oglan babasiz isleri idare edebildi. Cok sukur, bin sukur...
Bugun olabildigince camasir yikar, kurutur, yerlestiririm. Gelirken bir kavanoz etli kuru fasulye getirmistim, yemek derdim yok. Yanina bir pilav, oldu bitti.
Yarindan sonra da, evi yine supurur silerim. 😌
bunu anlattikça annem babam aklıma geldi yılda iki kere tatile giderler:)
biri deniz kum güneş diğeri termal:)

X