• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
+kahvaltı yapıldı
+Mutfak toplandı
+2 posta çamaşır yıkatılıp asıldı
+Tüm ev toplandı
+Evdeki tüm kapılar silindi
-Kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek
-Bulaşık makinası boşaltılacak
-yürüyüşe gidilecek

Cmt is cikisi evi supurdum sildim toz aldim iki makina camasir yikandi astim topladim katlayip kaldirdim diger camasirlari astim yemek yaptim yedik bulasik yikandi .. pazar sabah erkenden koye gittik salca kaynattik patlican kozleyip dondurucuya attim.aksam eve gelince kalan camasirlari topladim katlayip kaldirdim iki haftalik utum vardi onlari utuledim.koyden getirdigim sebzeleri yikadim evi toparladim dus aldim yattim.pazartesi is cikisi alisveris yaptim cocuklarla eve gectik evi toparladim yikadigim sebzeleri yerlestirdim.yemek yaptim bulasiklari yikamadan disari ciktik gelincede hemen yattik bulasiklar beni bekliyo

Tüm ev toplandı
Çamaşırlar katlanıp kaldırıldı
2 posta makina çamaşır yıkatılıp asıldı
Tüm ev süpürüldü
Lavabolar ovulup wcler yıkandı
Basit bir çeşit yemek yapıldı

Kızlarr merhaba

Ne zamandır gelemiyorum..

Artık uğrarım inşallah

Kahvaltıdan sonra bulaşıklar makinaya yerleşti ,
Kızımın küçülenlerini toparladım dolabın düzenledim .. Ayırdıklarımı da bavula yerleştirip kaldırdım.
salondaki oyuncaklar vs toparlandı.
Mutfak tezgahındaki ıvır zıvırlar toplandı , tezgah silindi
Mutfak süpürüldü.
Mutfaktaki çekmecelerden bir kaçı düzenlendi.

Poşetlerimi rasgele katlıyordum atıyordum mutfaktaki sandıklı sedirimin altına.. Bir kutunun içine konmari yöntemiyle katladım hepsini dizdim sonra da kutuyu sedirin altına :super:..

Duşa kabin kireç olmuş o temizlendi. Lavabo ovuldu. Klozet yıkandı.
1 makina beyazlar yıkandı. Onlar asılıp yeni bir makina çamaşır atılacak..
Şimdi de gidip hünkar beğendi yanına pilav yapar tekrar tezgahı toplar bu günlük bırakırım artık iş yapmayı :temizlik:

Kızlar merhaba

Dün yatak döşek hasta yattım hiç bişeyi elleyemedim

Ev savaş alanına döndü.. Eşimden allah razı olsun dün mutfak tezgahını falan o temizledi mis gibi olmuş.. bende yemek piştikten snra bi tezgahı toparlayıp 2 makina çamaşır yıkarım

hala tam toparlanamadım başka da bişey yapmam herhlade

Dünkü islerden4 yapıldı perde kaldı bugün perde yıkanacak iki balkon yıkanacak balkonlar yıkanacak balkon kilimi yıkanacak ütü var yapılacak çamaşır katlanacak

Kızlar merhaba

Ev savaş alanına döndü.. Eşimden allah razı olsun dün mutfak tezgahını falan o temizledi mis gibi olmuş.. bende yemek piştikten snra bi tezgahı toparlayıp 2 makina çamaşır yıkarım

Kızlar merhaba

Ruya masallah bebekle cok iyi is yapiyosun gecmis olsun bu arada bi kuzenim var senin gibi is yapasim gelmedikce onu arar istahlanirim artik nezamandir girmedigim bu sayfayada girer temizlik yaparim

Bugun is cikisi eve geldim evi toparladim
Yemek yaptim
Bulasiklari makinaya yerlestirdim
Makinaya camasir attim camasirliga serdim
Yesil fasulye vardi onu ayiklayip dondurucuya koydum
Kahve yaptim
Kizim hasta buhar tutup onunla ilgilendim

Ruya masallah bebekle cok iyi is yapiyosun gecmis olsun bu arada bi kuzenim var senin gibi is yapasim gelmedikce onu arar istahlanirim artik nezamandir girmedigim bu sayfayada girer temizlik yaparim

Sağol canım 2 yaşına girdi şükür ki ama durmuyor maşallah çok hareketli :anne:

Dün yazamadım
mutfağın camını sildim , pimapen balkonun camlarını sildim , balkonun içini toparladım süpürdüm
yatak odasının camını sildim.
Toz aldım
Salonun camlarını sildim.
Mutfak dolaplarımı sildim
2 makina çamaşır yıkadım.
bulaşıkları toparladım
Kızımın doğum gününü yapacağız bugün onun balonlarını şişirdim..

bugün de poğaça yapacağım mutfağı toparlayıp makarna salatası yapacağım
Kızımla eşim de uyandığında evi süpürür sileriz artık

Cmt oturma odasi yatak odasi ve cocuk odasinin camlarini sildim.kanepe ve bazalari cekip altlarini supurdum sildim.halilarini serdim.iki makina camasir yikandi balkonu sildikten sonra onlari astim.toz aldim.evi dip kose supurdum sildim.oglum banyo wc yikadi.en son yemek yapip bulasiklari makinaya dizdim.
Pazar gunu sabah kahvalti hazirladim evi toparladim.balkondaki camasirlari katlayip kaldirdim .utu yaptim.oglumun camasir dolabini duzenledim.hafta ici hazir olsun diye dolma doldurdum.karniyarik yaptim ama pisirmedim.sabaha kiyma kavurdum ama yemek kismet olmadi .aksamada dondurucudan yaprak cikardim pisirdim yedik.
Bugunde isten cikinca yani 6 da evi toparladim.dunden kalan sarmanin yanina corba salata yaptim.evi supurdum sildim wc yikadim.dis kapinin onunu merdivenleri sildim.yemekten sonra bulasiklari makinaya dizdim simdide cay demledim cekirdekle iciyoruz

Back