• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Oturma odası, yatak odası toplandı
Balkondaki çamaşırlar katlandı
1 makina çamaşır asıldı
Öğle yemeği hazırlandı yenildi
Mutfak toplanacak
Ocak aspirator silinecek
Makinadaki yıkanam çamaşır asılacak
Daha neler neler yapılacak daa :) dası var işte

• Beğen
Reactions: thh
Merhaba arakadaşlar :110:
İsler beni bekler ben keyfimin gelmesini :-)
2 banyo 1 tuvalet temizlenecek
Mutfak toplanacak
Yemek yapilacak
Bütün evi silip süpürmeyi planliyorum... :KK70: daha nice işler... bunlari halledebilirsem eğer kullanmadigim odamda kullanmadigim bazada kullanmadigim bir sürü eşya var. Lazim olmayan esyalari bir türlü elden cikaramiyorum ama hepsi gereksiz seyler... isler biterse kullanmadigim bazanin alttindakileri bir yerlere yerlestirip bazayi evden cikarmayi planliyorummm...:KK42::KK42:.. bakalim neler olacak hepimize kolay gelsin

Merhaba arakadaşlar :110:
İsler beni bekler ben keyfimin gelmesini :-)
2 banyo 1 tuvalet temizlenecek
Mutfak toplanacak
Yemek yapilacak
Bütün evi silip süpürmeyi planliyorum... :KK70: daha nice işler... bunlari halledebilirsem eğer kullanmadigim odamda kullanmadigim bazada kullanmadigim bir sürü eşya var. Lazim olmayan esyalari bir türlü elden cikaramiyorum ama hepsi gereksiz seyler... isler biterse kullanmadigim bazanin alttindakileri bir yerlere yerlestirip bazayi evden cikarmayi planliyorummm...:KK42::KK42:.. bakalim neler olacak hepimize kolay gelsin

Kolay gelsin canım keşke yazdıklarımıza birebir uyabilsek :)

• Beğen
Reactions: thh
Oturma odası, yatak odası toplandı
Balkondaki çamaşırlar katlandı
1 makina çamaşır asıldı
Öğle yemeği hazırlandı yenildi
Mutfak toplanacak
Ocak aspirator silinecek
Makinadaki yıkanam çamaşır asılacak
Daha neler neler yapılacak daa :) dası var işte

Akşam yemegi hazırlandı
Mutfak toplandı
Gezmeye gidildi :)

Yarın ve bir sonra ki gün;
Ütü yapılacak. ✔
Çamaşır katlancak.✔
Buzdolabı çürüyenler atılcak.✔
Buzdolabi temizlencek.
Pazara gidilecek.
Yerler silincek.
Balkon yıkanacak.
Gardrop silinecek.
Kışlıklar çıkacak.
Küvet ovulcak.
Banyo dolapları silincek.
Perde ve tüller yıkancak.
Koltuklar silincek.✔
Halılar yıkamacıya verilecek.✔
Kilim yıkanacak.
Fırın temizlenecek.
Bi ton işim var.

Merhaba arkadaşlar bugün ani gelen veya normal misafir için biranda pratik birşekilde hazır olacak ikramlıklar hazirlamak istiyorum...bugünkü işim bu :KK49:... damlasakızlı ve tarçınlı kurabiye vede kalburabastı pişireceğim inşallah.. sizin tarifleniz varmı. Buzluga atilan da olabilir :KK200:

Merhaba arkadaşlar bugün ani gelen veya normal misafir için biranda pratik birşekilde hazır olacak ikramlıklar hazirlamak istiyorum...bugünkü işim bu :KK49:... damlasakızlı ve tarçınlı kurabiye vede kalburabastı pişireceğim inşallah.. sizin tarifleniz varmı. Buzluga atilan da olabilir :KK200:

Ben un kurabiyesi ve tuzlu kurabiye yapar atarım buzluga. Ani gelen misafirede milföy varsa onu yaparım. Kek ve kısır da yapıldı mı tamamdır :)

Yarın ve bir sonra ki gün;
Ütü yapılacak. ✔
Çamaşır katlancak.✔
Buzdolabı çürüyenler atılcak.✔
Buzdolabi temizlencek.✔
Pazara gidilecek.
Yerler silincek.✔
Balkon yıkanacak.✔
Gardrop silinecek.
Kışlıklar çıkacak.
Küvet ovulcak.✔
Banyo dolapları silincek.
Perde ve tüller yıkancak.✔
Koltuklar silincek.✔
Halılar yıkamacıya verilecek.✔
Kilim yıkanacak.✔
Fırın temizlenecek.
Bi ton işim var.

ve o beklediğim güç bugun geldi :)

Kilerdeki hersey elden geçirildi, düzenlendi, atılacaklar atıldı.
çok yoruldum ama değdi :KK73:

senden feyz alarak, kilerime bir el attım. ortalıkta olan, atılacak bir sürü şey çıkardım. şöyle bir düzenledim (gıdalar, boyalar, deterjanlar vb gibi).

Sonra mutfak lavabosu altındaki dolap içini sildim.
Temiz bulaşıkları yerine yerleştirip, kirlileri makineye doldurdum.
mutfak tezgahı ve mutfak masasını cifledim.
Ocak demirleri makineye atıldı, ocak gözlerini cifledim.
Balkonu yıkadım.
2 makine çamaşır yıkayıp serdim.
Wc'yi şöyle bir silip, çamaşır suyu döktüm.

senden feyz alarak, kilerime bir el attım. ortalıkta olan, atılacak bir sürü şey çıkardım. şöyle bir düzenledim (gıdalar, boyalar, deterjanlar vb gibi).

Sonra mutfak lavabosu altındaki dolap içini sildim.
Temiz bulaşıkları yerine yerleştirip, kirlileri makineye doldurdum.
mutfak tezgahı ve mutfak masasını cifledim.
Ocak demirleri makineye atıldı, ocak gözlerini cifledim.
Balkonu yıkadım.
2 makine çamaşır yıkayıp serdim.
Wc'yi şöyle bir silip, çamaşır suyu döktüm.

Oh gule gule kullan umarım uzun sure idare eder benimki hic etmiyoe terek ve dolap namına hicbirsey yok yaptırmadık henüz o yuzden hemen dagılıyor ne nerede bulmak zor oluyor. Sebze kasalarıyla duzenlemeye calısıyorum simdilik :)

Oh gule gule kullan umarım uzun sure idare eder benimki hic etmiyoe terek ve dolap namına hicbirsey yok yaptırmadık henüz o yuzden hemen dagılıyor ne nerede bulmak zor oluyor. Sebze kasalarıyla duzenlemeye calısıyorum simdilik :)

müteahhitin en iyi yaptığı şeylerden biri, kiler. sadece işgüzar marangoz kapıyı içe açılır yapmış, doğru dürüst kullanamıyorduk.
biz de başka bir marangoz çağırıp, kapıyı komple söktürüp, kapı yerine dolap kapağı gibi kapak yaptırdık. ve içine de raf yaptırdık.
Kullanmadığım kutulu cam eşyalar, kutu içinde ayakkabılar, konserve kavanoz vs, fazla deterjanlar, kağıt havlu-tuvalet kağıdı gibi bir sürü ıvır zıvır var.
içine raf yaptırsan senin de işini görür.
ben ayrıca kullanmadığım plastik bir sebzelik vardı, onu da onun içine koydum, onun da çekmecelerini kullanıyorum.

eskiden çektiğim fotoğrafları buldum.
Dostacilisoyler Dostacilisoyler

Gerçekten tam bi hayat kurtarıcı kiler ama boş olunca pek kullanışlı olmuyor. Bende böyle bi raf istiyorum internetten araştırma halindeyim fotoğraflarını aldım beğendiklerimin inş yaptırırz en kısa zamanda.

kızlarr grubumu çok özlemişim yaa iş yerindeki görev değişikliğinden dolayı giremiyorum nete evdede hiç vaktim olmuyo sizi nasıl özlemmişim anlatamam buraya girmeyeli bi paspal oldum anlatamam

Back