- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.921
Valla bende oyleydim canımMerhaba kizlar. Temizlik icin cok motivasyona ihtiyacim var. Nerden baslayacagimi bimez bir haldeyim. Malum bayramda yaklasiyor. Eskiden burada bildirim yapiyordum ama bayaa bir ara verdim. Simdi yine devam etmek istiyorum. Hepimize kolay gelsin.Azerin artik fazla ugrayamiyor sanirim
Valla bende oyleydim canım
Ben ilk mutfak ve banyo temizldim sahurda ve sahurdan sonrada çamaşırları yıkadım sabah astım
İftar sonrası hemen başlarsan sahurda rahat oluyor
Odalar da ise yatakodami temizledim sonra salon ve en son oturduğum oda öyle öyle biter ama bsslsmk zor haklsin bende zor başlamıştım şimdi rahatim bayram sonrası evde olucam o zaman da haftalık yapcam
Temizlikten sonra bugün iftardan sonra süpürdim evi birazcık çamaşır var o kadar
Gelince toz almayı yerleri falan silicem
Gerçi bende çocuk yok ondandır belkıde :),
Normalde bende de ev çabucak dağılır ama ramazan dolayısıyla sanırım :)
Merhaba arkadaslar bende buradayim artik.. hepimize kolay gelsin..
1.5 yillik evliyim ve duzenli halimi cok seviyorum ama cocuk olmamasina karsi herzaman heryerin duzen icinde olmayabiliyor. Bence evim cok buyuk kullanmadigim banyom kullanmadigim salonum ve kullanmadigim cocuk odamin temizligini hic sevmiyorum. Mutlaka toz oluyor o toz evin icine yayiliyor. Kullanmadigim alanlar hakkinda pratik cozumleri olan arkadaslar varmii.... birde sehirler arasi anayola sifir oturdugum icin heryer egzoz
Yaptigi temizligi anlatmada annemin üstüne tanimadim. En ince ayrintisina kadar bir anlatir ki... Nefesini tutar dinlersin, en son o bitirdiginde o kadar isi sen yapmis gibi rahatlarsin. Ama evt benide cok motive ediyo birinin anlatmasi.Bu topigi kesfettim cok iyi oldu cunku ev isleri ici beni encok motive eden sey ev isi olarak ne yaptigini anlatan kisi.... cunku kimse (temizlik grubu haric ) yaptigi ev isini paylasmiyor. Hep eglence hep gezmece hep keyif yapmaca. Bende zannediyorumki bir ben ev isi yapiyorum
Merhaba canim.Hayirli olsun dolabiniz.Merhabalar dun bende pek iş yapamadim oğluna dolap yaptırdık o geldi bir tek onu temizleyip duzenleye bildim birde kuruyan çamaşırlarımı katladim bugün inşallah kapaticam açığımı:)
Sağol canım:) inşallah bi an evvel bitiririz sonra düzeni temizliği koruma gayretinde buluncamMerhaba canim.Hayirli olsun dolabiniz.
Hadi insaallah şu temizlikleri halledelim hep beraber
Cok haklisin canim. Allah kolaylik versin hepimizee.. en buyuk hayalim bahceli bir evBüyük evin temizligi ayri zor kücük evin temizligi ayri zor. Benim evimde cok kücük. Evde hic dolap yüklük falan yok. Her sey tikis tikis. Bazi sigmayan esyalarim üstüste duruyo bir kösede. Bende o odayi temizlemeyi hic sevmiyorum. Benim evimde bahceli ve camlarimizin önüne kadar hep agac. O kadar toz oluyo ki anlatamam. Sabah sildigin aksama kadar tozlaniyo. Tozun yani sira bide agaclardan bazen böcek gelebiliyo, özellikle örümcek. Hemde sineklik oldugu halde. Her yerden gecebiliyorlar. Allah kolaylik versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?