- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.621
Teşekürler canım.Benim komşumda var .ayda bir falan kullanıyor. Günlük süpürgesi var yine de .ağır diyor hergüne kullanılmazmış .bğyük temizlikte falan açıyormuş .bana mantıklı gelmiyor evde 2 tane süpürge olucaksa herzaman el altında olmuycaksa dünya kadar paraya dökmeye gerek yok diyorum.zaten yer kaplıyor .yine de sen bilirsin canım@YUMURCAK Ohh ne güzel birazda eğlence iyi olmuş
Kızlar sizin yada tanıdığınızın ihlas robot kullanan varmı acaba bugün arkadaşım tanıtıma geldi bi yanım mantıklı diyo bi yanımda gerek yok diyo sizce nasıl
Duhacım şu Buzluğa birşeyler atma işine bende başlayayım diyorum lu 15 günlük tatilde.hiç nohut fasulye haşlayıp atmadım bugüne kadar .çok da büyük değil buzluğum ama kurban etleri azaldı yer açıldı yavaştan.koku falan olmuyor değil mş 2 kat buzdolabı poşetine sarıp atsak.sadece Çiğden vişne Mısır bezelye falan atmışlığım var.bide bunları deneyeyimDun yaptiklarim
Ev supurdum
Toz aldim
Iki makina çamaşır yikandi serdim
Bir düdüklü bugday hasladim,buzluga attim kucuk kucuk paketleyip
Yemek yaptim
Mutfagi topladim,sildim masa ocak,bulaşık makinasini bosalttim
Bugun
Kuruyan çamaşırlar katladim
19 parca ütü yaptim yerlestirdim
Ortaligi topladim
Mutfagi topladim
Copleri disari koydum
Merkeze annemlere geldik,oturyruz
Evet gerçekten güzel temizliyo ama bana da mantıksız geliyo dünya kadar para vermek ve iki süpürge ki benim bi de dik süpürgem var 3 tane olacak o zamanTeşekürler canım.Benim komşumda var .ayda bir falan kullanıyor. Günlük süpürgesi var yine de .ağır diyor hergüne kullanılmazmış .bğyük temizlikte falan açıyormuş .bana mantıklı gelmiyor evde 2 tane süpürge olucaksa herzaman el altında olmuycaksa dünya kadar paraya dökmeye gerek yok diyorum.zaten yer kaplıyor .yine de sen bilirsin canım
benim arkadaşım kullanıyo çok memnun haftada 1 ev süpürüyormuş halıyı kadar güzel süpürüyorki diyo 1 hafta ev tozlanmıyomuş bile.Benim süpürgem bozulursa almayı düşünüyorum ama şimdilik gereksiz çünkü zaten süpürgem + halı yıkama makinem + dik süpürgem(genelde mutfakta kullanıyorum) var.Evlendiğimde halı yıkama makinam hediye alınmıştı süpürge niyetine kullanıyodum sonra ağır geldi süpürmesi zor oldu normal bi süpürge aldım,dik süpürgeyide arkadaşım doğum hediyesi aldı.Bende halı yıkamayı bodruma kaldırdım senede 1 kullanıyorum ama ne çok kullandığım fantomun kablolu dik süpürgesi.@YUMURCAK Ohh ne güzel birazda eğlence iyi olmuş
Kızlar sizin yada tanıdığınızın ihlas robot kullanan varmı acaba bugün arkadaşım tanıtıma geldi bi yanım mantıklı diyo bi yanımda gerek yok diyo sizce nasıl
Ev tozdan arınır diyolar ya bana ve eşime çok mantıksız geliyo toz nasıl bitecek ki elbett evde yürüyoruz çocuklar koşuyo cam açılıyor bitmez gşbi geliyor bana bilmiyorum kullanmadım ama satan arkadaşta aynısını söyledi bşr hafta da toz olurbenim arkadaşım kullanıyo çok memnun haftada 1 ev süpürüyormuş halıyı kadar güzel süpürüyorki diyo 1 hafta ev tozlanmıyomuş bile.Benim süpürgem bozulursa almayı düşünüyorum ama şimdilik gereksiz çünkü zaten süpürgem + halı yıkama makinem + dik süpürgem(genelde mutfakta kullanıyorum) var.Evlendiğimde halı yıkama makinam hediye alınmıştı süpürge niyetine kullanıyodum sonra ağır geldi süpürmesi zor oldu normal bi süpürge aldım,dik süpürgeyide arkadaşım doğum hediyesi aldı.Bende halı yıkamayı bodruma kaldırdım senede 1 kullanıyorum ama ne çok kullandığım fantomun kablolu dik süpürgesi.
vallahi bende arkadaşımın yalancısıyım ama her fırsatta över kendisi temizlik robotunuEv tozdan arınır diyolar ya bana ve eşime çok mantıksız geliyo toz nasıl bitecek ki elbett evde yürüyoruz çocuklar koşuyo cam açılıyor bitmez gşbi geliyor bana bilmiyorum kullanmadım ama satan arkadaşta aynısını söyledi bşr hafta da toz olur
Nohut fasulye ben hic haslamam,islatip yemeklik birer poset hszirlayip buzluga atarim her zaman hazir olur cikarir düdüklü de pisiririm..koku olmuyor,,krk kurabiye gibi pişmiş olanlari da iki kat posetleyip koyuyrum kokmuyorDuhacım şu Buzluğa birşeyler atma işine bende başlayayım diyorum lu 15 günlük tatilde.hiç nohut fasulye haşlayıp atmadım bugüne kadar .çok da büyük değil buzluğum ama kurban etleri azaldı yer açıldı yavaştan.koku falan olmuyor değil mş 2 kat buzdolabı poşetine sarıp atsak.sadece Çiğden vişne Mısır bezelye falan atmışlığım var.bide bunları deneyeyim
Benim arkadsin var..her gun kullanmiyorum arada bir cikariyrum agir baya diyor,,ama temizliginden cok memnun..@YUMURCAK Ohh ne güzel birazda eğlence iyi olmuş
Kızlar sizin yada tanıdığınızın ihlas robot kullanan varmı acaba bugün arkadaşım tanıtıma geldi bi yanım mantıklı diyo bi yanımda gerek yok diyo
sizce nasıl
dün trabzondan görümcemler geldi,aradım dondurucuda yaprak vardı pişirin diye.Eve gittim onlara kahve yaptım dondurucuda kurabiye ve börek vardı yaprakla onu yediler.Akşamada dolma mantım vardı onu pişirdim,dondurucudan içli köfte çıkardım,kızarttım,yaprak turşu koydum hep birlikte yedik onlar gittiler makina doluydu oyüzden hepsini elimde yıkadım. Kaynanamlara kahve tatlı çerez koydum onlarıda yıkadım hepsini kuruladım kaldırdım. Wc-banyo yıkadım, makinaya çamaşır attım astım.Evi toparladım,evi süpürmeye başladım,oğlumun odasını süpürürken herzamanki gibi dağınıklık-pislik-uçlar boyalar yerde görünce ben kendimden geçtim tabi.Hergün aynı kavga bıktım artık,yüzünü bile ben yıka demeden yıkamayan bi oğlum var ,eşim derseniz elind ekumanda yada telefon kanepeye uzanır yatmak için kalkar sadece kızım zaten daha 1,5 yaşında gece sürekli emiyo hiç uykum yok vallahi dayanamıyorum artık.Hergün kavga hergün ağlama krizlerine giriyorum,bunalımdayım kızlar .İşten çıkmak istiyorum ama kararsızım ev - araba derken çok borçlandık napcamı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?