En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Zor bi gece olmuş bizde uzun zamandır öyleyiz malesef

Şimdilik evi topladım bulaşık makinasını çalıştırdım çamaşırlayı toplayıp katladım oğlumu uyuttuğum için yerleştiremedim daha çorba yaptım şimdi kalkıp süpürüp silip yıkamadan gelen halılarımı sericem inş

Yeni cicilerini gğle gğle kullan canım.

Bugun pek birşey yapmadım.sabaj kahvaltıyı topladım mutfağı tezgahı tertemiz yaptım .salonda salona ait olmayan her şeyi üşenmedim yerlerine götürdüm.gerçekten ev çok toplu gözüküyo gözüme.renklileri yıkamıştım onları astım yatakları topladım sonra dışarda birtakım işlerim vardı dışarı çıktım.gelince de patates kuzartması makarna ve salata ysptım .yedik .ama mutfsğı toplayamadım artık .sabah yspıcam.çok yorulmuşum yapamayacağım .

Kızlar Nerdesiniz bi başıma kalmışım buralarda
Bugün eşim pazar alışverişi yapmış.bende bütün yeşillikleri sirkeli suda beklettim yıkadım salata kurutucudan geçirdim buzdolabı poşetlerine yerleştirdim (maydonoz -Dereotu-tere-kıvırcık )buzdolabını şöyle üsten bi sildim aldıklarımı yerleştirdim .bir bütün mor lahanayı rendeledim tuzunu yağını limon suyunu sirkesini azıcık şeker ilavesiyle karıştırdım 3 cam kavonaza pay ettim lazım oldukça kullanacağım.yarım balkabağını dilimledim şekere yatırdım yarın pişircem.Dağılan mutfağı topladım yemek hazırladım kaldırdım.tuvaleti ve bsnyoyu temizledim .havlularını değiştim.salon mutfak süpürüldü öncesinde .topladığım çamaşırları katlamam gerek daha.

Maşallah canım baya iş yapmışsın

Gunaydin kizlar. Bugun yikamaya verecegim halilar gelicek. Onlar gelmeden once alisverise gidip geldikten sonra evi bi toparlayip supurup silicem. Toz alicam. Banyo wc yikayip halilarimi yerlestircem. Gecen hafta sonu buyuk temizlik yapmistim. Bu hafta isim kolay o yuzden. Camlari perdeleri yikamistim. Onlara dokunmayacagim bu hafta. Kapilari da siler camasirlar ve nevresimleri yikayip evde miskinlik yapabilirim umarim.

Dün saat 1 de kalktim demeyin kiz 5 te yatti Sonra kizkardesim geldi evi supurdum kahvalti hazirladim caydi patates kizartmasiydi derken dis randevumuz vardi gec kaldik
Sonra ben mutfagi toparladim. Petege camasir astim kuruyanlari aldim. Onlar uyudular once bi kek cirptim piserkende tarhanayla pirasa yemegi yaptim. Salata yaptim annem geldi yedik. Cayi demledim tezgahi topladim hemen. Sonra esim geldi yemek cay fasli o arada camasir katladim annemler gitti mutfak topladim bulasik makineyi calistirdim. Elde yikanacaklari elde yikadim. Banyo wc lavabo ovdum. Bayagi gecti yattigimda

A dunde annemle bunu konusuyorduk agzim sulandi valla. Peki bozulmuyormu kavanozdakiler olcusunu verir midin bir mor lahana icin ne kadar koyulcaklari?

A dunde annemle bunu konusuyorduk agzim sulandi valla. Peki bozulmuyormu kavanozdakiler olcusunu verir midin bir mor lahana icin ne kadar koyulcaklari?
Dayanıyor canım.ben 10 gün kadar beklettiğimi biliyorum.bir bütün mor lahanaya bir limon göz kararı damak tadınıza göre tuz zeytin yağı sirke ve 1-2 çorba kaşığı şeker ile karıştırıp kavonaza koyuyorum.tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmıyorum her seferinde.büyük kolaylık.dur bi resminide çekip atayım .

Ctesi
-bilmem kaç makine çamaşır yıkandı, asıldı.
-kuruyanlar katlandı.
-ev süpürüldü.
-ev silindi.
-nevresimler değiştirildi. Kirliler yıkandı.
-yatak odası tozu alındı.
-Mutfak toplandı. Tezgah-masa silindi.
-bulaşık makinesi çalıştırıldı. Temizler yerine yerleştirildi.
-markete gidildi.
-köfte-pilav-salata hazırlandı.
-fajita için etler marine edildi.

Pazar
-kahvaltı sonrası mutfak toplandı.
-oturma odası koltuğu silindi.
-dışarı çıkıldı. Kız kumsala ve parka götürüldü.
-marine edilen etlerle fajita hazırlandı.
-bulaşık makinesi çalıştırıldı.
-çamaşır yıkandı. Asılmak için beni bekliyorlar!

Bu işler arasında kızın yemesi içimesi tuvaleti gibi koşturmacalarımız da vardı tabiki.

Buraya yazmayalı uzun zaman oldu
aslında uzun zamandır kalkıp zevk içon mutlu olmak rahatlamak evimi temiz tutmak için kalkıp temizlik yapmıyorum..
ya misafir gelicek doye,Ya pislendi diye genelde mecburiyetten yapıyorum ve son zamanlarda nerdeyse hiç yalmıyorum evdekilerde oldukça şaşkın bezmiş gibiyim evdende,kendimdende ama artık bi yere kadar artık rezil oluyorum millete veeee standart veriyorum yapılacak biiiiiir sürü işim var camlar,Perdeler,halılar,Dip köşe ev duvarlar bir sürü bir sürü iş...
Aynı zamanda ocak ayında önemli bi sınavım var ama umrumda deil neden değil hem düzenli ders çalışıp hem evimin işini yapabilirim..
Başarabilirimm

Bugün sabahtan kahvaltı işini halledip mutfağı topladım .renklileri mskineye attım .beyazlar kurumuştu ütülenecekleri ayırıp ütüsünü yaptım bütğn çamaşırları yerine yerleştirdim bütün odaları dolaşıp odaya ait olmayanları kendş yerlerine götürdüm.sadece alt katı süpürdüm (mutfak salon hol).mutfak tül ve perdesini yıkamıştım yerine astım camını silip.sonra kızın arkadaşının doğumgünü vardı hazırlandık oraya gittik.böylece bi hafta sonu daha bitti.

akşam;
annemler geldi. çay faslı falan.

-temiz bulaşıklar vardı makinede onları yerlerine yerleştirdim. bi iki parça kirliyi de makineye koydum.
-eşime çöpleri attırdım.
-asılacak çamaşırlarımı astım.
-banyo paspaslarını silkeledim. serdim.
-klozeti şöyle bir sildim.
-duşakabin içine su tuttum. giderindeki saçı kılı temizledim.

yeter bu kadar.
bu ara ev toplu duruyor nedense. evden attığım şeylerin bana artısı herhalde...
en kısa zamanda cam silmem lazım! İnanılmaz kirlendiler.

Slm kızlar Mutfağı topladım süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum elde yıkanacakları yıkadım yatak odasini topladim banyonun lavabosunu ve klozetİ domestosladım çamaşır var toplanıp katlanacak yemek hazırlıycam dünden biraz yemek vardı bi de çorba yapmayı düşünüyorum

Sabah evi topladım az bş dağınıklık vardı hallettim .günümüz vardı 10.30 gibi evden çıktım az önce geldim .köfteli yoğurt çorbası ve havuç saalatası yapmaya karar verdim hazırladım çorba pişiyor havuçlar da sotelendi soğumasını bekliyorum .şimdilik bş işim yok .bugünlük bu kadar .

Ben kendime bi kural koydum günde 5 saatte iş yapma kararı aldım bugün hastalığımın ilk günü olduğunda çok sancım vardı ancak 3 buçuk saat iş yapabildim..3 buçuk saatte yaptıklarım..

Bulaşık Makinesini boşalttım doldurdum
Mutfağı toparladım
Kahvaltı hazırladım
Çamaşır katladım 4 sele
Evi topladım
Evi süpürdüm dip köşe
Çöpleri attım
Öğle yemeği hazırladım
bulaşık makinesini tekrar boşalttım doldurdum
(Bugün bu kadardı ders spor yapamadm zaten oldukça kötüydüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…