- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.481
Zor bi gece olmuş bizde uzun zamandır öyleyiz malesefdün iş çıkışı hemen eve gittim 5 buçuk civarı ev işine başladım.Evi toparladım,yemek yaptım,yemek yedik,mutfağı toparladım,yeni tencere seti almıştım(bievden aldım kızlar cheftopp süper ama hiç yapışmıyo yemek yanıyo ama tencereye bişi olmuyo)eskilerini kaldırdım,yeni yemek tabak seti almıştım eskilerini kaldırdım,köye gidecek bikaç daha mutfak eşyası vardı hepsini güzelce çamaşır suyu ve cifle yıkadım koliledim.Çay demledim mola verirken çayımı içtim,kızla ilgilendim.Katlanmış çamaşırlarım vardı onları yerleştirdim.Kaynanam çocuklara bakmak için artık bana geldiği için evi akşam yatmadan önce tekrar topluyorum,her yeri güzelce süpürdüm,sildim.Oruç tutacağım için bişiler atıştırıp yattım,kızımın gece ateşi vardı biraz huzursuzdu,tam uyuyamadım ,hala uykum var
ben çok ütü yapmam. genelde giyeceğimiz zaman ütülüyorum. ne kadar ütülesem de dolapta kırışıyor yine. giymeden tekrar ütülemek gerekiyor.Çamaşır hiç bitmiyor gerçekten dolayısıyla ütüde
Yok canım ben ütülüyorumben çok ütü yapmam. genelde giyeceğimiz zaman ütülüyorum. ne kadar ütülesem de dolapta kırışıyor yine. giymeden tekrar ütülemek gerekiyor.
Yeni cicilerini gğle gğle kullan canım.dün iş çıkışı hemen eve gittim 5 buçuk civarı ev işine başladım.Evi toparladım,yemek yaptım,yemek yedik,mutfağı toparladım,yeni tencere seti almıştım(bievden aldım kızlar cheftopp süper ama hiç yapışmıyo yemek yanıyo ama tencereye bişi olmuyo)eskilerini kaldırdım,yeni yemek tabak seti almıştım eskilerini kaldırdım,köye gidecek bikaç daha mutfak eşyası vardı hepsini güzelce çamaşır suyu ve cifle yıkadım koliledim.Çay demledim mola verirken çayımı içtim,kızla ilgilendim.Katlanmış çamaşırlarım vardı onları yerleştirdim.Kaynanam çocuklara bakmak için artık bana geldiği için evi akşam yatmadan önce tekrar topluyorum,her yeri güzelce süpürdüm,sildim.Oruç tutacağım için bişiler atıştırıp yattım,kızımın gece ateşi vardı biraz huzursuzdu,tam uyuyamadım ,hala uykum var
Maşallah canım baya iş yapmışsınKızlar Nerdesiniz bi başıma kalmışım buralarda
Bugün eşim pazar alışverişi yapmış.bende bütün yeşillikleri sirkeli suda beklettim yıkadım salata kurutucudan geçirdim buzdolabı poşetlerine yerleştirdim (maydonoz -Dereotu-tere-kıvırcık )buzdolabını şöyle üsten bi sildim aldıklarımı yerleştirdim .bir bütün mor lahanayı rendeledim tuzunu yağını limon suyunu sirkesini azıcık şeker ilavesiyle karıştırdım 3 cam kavonaza pay ettim lazım oldukça kullanacağım.yarım balkabağını dilimledim şekere yatırdım yarın pişircem.Dağılan mutfağı topladım yemek hazırladım kaldırdım.tuvaleti ve bsnyoyu temizledim .havlularını değiştim.salon mutfak süpürüldü öncesinde .topladığım çamaşırları katlamam gerek daha.
A dunde annemle bunu konusuyorduk agzim sulandi valla. Peki bozulmuyormu kavanozdakiler olcusunu verir midin bir mor lahana icin ne kadar koyulcaklari?Kızlar Nerdesiniz bi başıma kalmışım buralarda
Bugün eşim pazar alışverişi yapmış.bende bütün yeşillikleri sirkeli suda beklettim yıkadım salata kurutucudan geçirdim buzdolabı poşetlerine yerleştirdim (maydonoz -Dereotu-tere-kıvırcık )buzdolabını şöyle üsten bi sildim aldıklarımı yerleştirdim .bir bütün mor lahanayı rendeledim tuzunu yağını limon suyunu sirkesini azıcık şeker ilavesiyle karıştırdım 3 cam kavonaza pay ettim lazım oldukça kullanacağım.yarım balkabağını dilimledim şekere yatırdım yarın pişircem.Dağılan mutfağı topladım yemek hazırladım kaldırdım.tuvaleti ve bsnyoyu temizledim .havlularını değiştim.salon mutfak süpürüldü öncesinde .topladığım çamaşırları katlamam gerek daha.
Dayanıyor canım.ben 10 gün kadar beklettiğimi biliyorum.bir bütün mor lahanaya bir limon göz kararı damak tadınıza göre tuz zeytin yağı sirke ve 1-2 çorba kaşığı şeker ile karıştırıp kavonaza koyuyorum.tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmıyorum her seferinde.büyük kolaylık.dur bi resminide çekip atayım .A dunde annemle bunu konusuyorduk agzim sulandi valla. Peki bozulmuyormu kavanozdakiler olcusunu verir midin bir mor lahana icin ne kadar koyulcaklari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?