bende ne zamandır yazamıyorum .Cmt dip köşe temizlik yaptım,pazar misafirim vardı.Bizimle birlikte 5 aile yemekli geldiler,onlar gidince elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım, yıkananları yerleştirdim, evi toparladım yattım,zaten geç olmuştu. Pzt sadece süpürdüm,yemek yaptım,bulaşık yıkadım,oğlumun dersleri iyi olmadığı içi son sınavlara bari çalıştırayım dedim işleri salladım açıkçası ama dün yapabildim çok şükür. Akşam 5:30 da geldim başladım işe sadece ödev yaptırırken oturdum.Kolay yemek makarna salata yaptım.Ben gelmeye ev kendinden geçmiş oluyo zaten,evi toparladım,poğaça hamuru yoğurdum,makinaya çamaşır attım,bulaşıkları makinaya dizdim,mutfağı toparladım,balkonu yıkadım, wc yıkadım,(bu arada biryandan oğlumun ödevlerini yaptırıyorum),yıkanan çamaşırları astım peteklere,tekrar çamaşır attım,evi süpürdüm sildim,poğaça yaptım,çay demledim,çayımı içerken oğlumun ödevlerine devam ettik.Eşim napıyodu bu sırada tabiki elinde telefon karşısında tv,diğer elinde çay oh gel keyfim gel,okey oynuyodu.
Bu dünyada kadın olmak çok zor ,hem çalış hem ev hem çocuk ama Allah inş diğer dünyada mükafatımı verecek.