• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selamlar hanimlar kac gundur yazmiyrdum...fena grip olsum yattim iki gun oksuruk hala var ama iyiyim şükür
Dun yaptiklarim
Yerler süprüldü (halilar yok yikamaya verdim)
Yerler silindi
Renkliler yikandi serildi
Yastik atildi makinaya koltugun
Mutfaktaki yolluk kilim yikandi serildi
Ispanak yikandi
Yemek yapildi
Oglum banyo yaptirldi
Oncesi gunlerde de mutfak oturma odsi,cocuk odasi ve yatak odasi tulleri yikandi takildi,camlari silindi...temizlik yapiyrum...
geçmiş olsun canım bende diyorum bu kız yok gelirdi illaki diye aman olsun sen sıhhatli olda işler illaki yapılır.

Bugun kuRstan geldim.oglumu uyuttum,karnimi doyurdum uzandim koltuga yatiyrum işler duruyo....

Ispanak dogranacak
Patates haslanip kavrulacak
Kuruan çamaşırlar katlanip yerlesecek
Mutfak toplanacak,bulsik makinasi boşaltılacak
Ev suprulecek..halilar gelirse silinip serilecek
Wc yikanicak paspasi da
Cok calismam lazim çokk
Yazilanlarin hepsi yapildi (camaşırlar kaldi katlanicak)
Ayrica 10 kilo sut pisirip mayaladim
Tavada kek yaptim
Yemek sonrasi tekrar topladim mutfagi..

bende ne zamandır yazamıyorum .Cmt dip köşe temizlik yaptım,pazar misafirim vardı.Bizimle birlikte 5 aile yemekli geldiler,onlar gidince elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım, yıkananları yerleştirdim, evi toparladım yattım,zaten geç olmuştu. Pzt sadece süpürdüm,yemek yaptım,bulaşık yıkadım,oğlumun dersleri iyi olmadığı içi son sınavlara bari çalıştırayım dedim işleri salladım açıkçası ama dün yapabildim çok şükür. Akşam 5:30 da geldim başladım işe sadece ödev yaptırırken oturdum.Kolay yemek makarna salata yaptım.Ben gelmeye ev kendinden geçmiş oluyo zaten,evi toparladım,poğaça hamuru yoğurdum,makinaya çamaşır attım,bulaşıkları makinaya dizdim,mutfağı toparladım,balkonu yıkadım, wc yıkadım,(bu arada biryandan oğlumun ödevlerini yaptırıyorum),yıkanan çamaşırları astım peteklere,tekrar çamaşır attım,evi süpürdüm sildim,poğaça yaptım,çay demledim,çayımı içerken oğlumun ödevlerine devam ettik.Eşim napıyodu bu sırada tabiki elinde telefon karşısında tv,diğer elinde çay oh gel keyfim gel,okey oynuyodu.:kahve:Bu dünyada kadın olmak çok zor ,hem çalış hem ev hem çocuk ama Allah inş diğer dünyada mükafatımı verecek.En Büyük TÜRKİYE:dua::halay:

bende ne zamandır yazamıyorum .Cmt dip köşe temizlik yaptım,pazar misafirim vardı.Bizimle birlikte 5 aile yemekli geldiler,onlar gidince elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım, yıkananları yerleştirdim, evi toparladım yattım,zaten geç olmuştu. Pzt sadece süpürdüm,yemek yaptım,bulaşık yıkadım,oğlumun dersleri iyi olmadığı içi son sınavlara bari çalıştırayım dedim işleri salladım açıkçası ama dün yapabildim çok şükür. Akşam 5:30 da geldim başladım işe sadece ödev yaptırırken oturdum.Kolay yemek makarna salata yaptım.Ben gelmeye ev kendinden geçmiş oluyo zaten,evi toparladım,poğaça hamuru yoğurdum,makinaya çamaşır attım,bulaşıkları makinaya dizdim,mutfağı toparladım,balkonu yıkadım, wc yıkadım,(bu arada biryandan oğlumun ödevlerini yaptırıyorum),yıkanan çamaşırları astım peteklere,tekrar çamaşır attım,evi süpürdüm sildim,poğaça yaptım,çay demledim,çayımı içerken oğlumun ödevlerine devam ettik.Eşim napıyodu bu sırada tabiki elinde telefon karşısında tv,diğer elinde çay oh gel keyfim gel,okey oynuyodu.:kahve:Bu dünyada kadın olmak çok zor ,hem çalış hem ev hem çocuk ama Allah inş diğer dünyada mükafatımı verecek.En Büyük TÜRKİYE:dua::halay:
Oo maşallah baya kalbalik misafir hemde yemekli..
Erkekler hep oyle benim esim de is yapmasi soyle dursun bana yuk olmasin yeter daginikligiyla

hayırlı cumalar hanımlar.iyi kötü bi seneyi de devirdik gitti.bugün çocuklara kar tatili yapıldı ama dışarda kar yok iyimi :halay::halay:biz de bugün geç kalktık geç kahvaltı yaptık .çocuklar kendi odalarını toparladı bemde masayı kaldırdım mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım .bi makine çamaşır attım.yatağımı düzelttim .bi sepet de yıkanan çamaşır katladım yerleştirdim.evi süpürürdüm.tuvalete banyoya domestos fıslattım fırçaladım.Yerlerini sildim.ancak bu kadar yaptım ev toparlandı bi güzel şükür.@duha22 fatos03850 fatos03850 maşallah size de epey güzel iş yapmışsınız.

Son düzenleme:
Cuma yoğun bi şekilde çalıştım. Şirketteki 10. Yılımı kutladım. Ayrıca kokteylimiz vardı yeni yıl için. ctesi dışarıda kahvaltı ettik. Kalan günü evde geçirdik. Yıl başı için kv'ye gittik. Pazar evdeyiz. Temizlik derleme toplama zamanı :)

Bugün evdeyim .bir sürü çamaşır var yıkanmış onları katlayıp ütüsü olanları ütüleyip yerlerine yerleştireceğim.ev derli toplu sayılır fazla isim yok.dün bayağı evi topladım bugün temiz heryer

Dün mutfağı topladım oturma odasının perdesini yıkadım banyo ve tuvaletİ yıkadım bugün ise salonun perdelerini yıkadım mutfağı antre ve oturma odasını süpürdüm yatak odasının ve oturma odasının tozunu aldım çocukları biraz parka çıkardım birazdan da yemek yapıcam

cmt yemekli misafirim vardı.işten çıkar çıkmaz eve koştum,3 te başladım gece 2 ye kadar tam oturmadım.Evi toparladım,süpürdüm,toz aldım,banyo-wc-balkon yıkadım.Mutfağı temizledim.3 Makina çamaşır vardı onları katladım,yerleştirdim.Misafirlerim et yemediği için ne yapacağımı şaşırdım. Mercimek çorbası ,çiçek dolması,makarna salatası,börek,salata,içli köfte ,patates kızartması yaptım.Hepsinde az az yaptım tam yetti,ertesi güne kalınca 3 gün aynı yemekleri yiyoruz :hamarat:çay kahve çerez meyve derken gece 2 de gittiler.Kardeşlerim kaldı onlarda pazar günü öğleden sonra gittiler.Onlar gidince evi toparladım,süpürdüm,bulaşık makinasını boşalttım,yemek yedik ve yattım hala uykusuzum

çocuklara sabah kahvaltı hazırlayıp onları okula gönderdim.yatakları topladım .kıyafetleri katladım .etrafta ki fazlalıkları topladım yerlerine koydum.klozete domestos sıktım fırçaladım lavaboyu ovdum yerlerini sildim yeni havlu taktım sonra ben kursa gittim geldim .eşim evdeydi bir de biz kahvaltı ettik .sonra masayı topladım mutfağı topladım .bulaşık makinesini boşalttım baharatlıklarımı elden geçirdim sildim yerlerine tekrar yerleştirdim.evi süpürdüm sadece alt katı.evi havalandırdım.rafların tv ünitesinin tozunu aldım.koltuk örtülerini silkeledim tekrar yaydım.bir yandan da yemek pişiriyorum .yemekler de pişince işlerim bitmiş olucak.iş yapanlara özellikle de küçük çocuğu olanlara kolaylık diliyorum.

Selam hanımlar
Bugün yatak odasının yatağın altını tuvalet aynasını falan çekip süpürüp sildim toz aldım nevresimlerini değiştirdim oturma odasını süpürdüm toz aldım mutfağı topladım antre yi süpürdüm banyonun lavabosunu ve klozetİ domestosladım sonra dışarı çıktık gelince yemek koydum

dün kaynanam bende kaldı,eve gidince yeşil fasulye,pilav pişirdim,turşu,yoğurt koydum yedik,mutfağı toparladım,evi toparladım,çocuklara bakan varken market alışverişini yaptık eşimle,geldik onları yerleştirdim,kestane almıştık kaynanam onu yaparken bende oğlumu sınavına çalıştırdım(5. sınıf olmasına rağmen ben olmadan asla çalışmaz).yatmadan evi süpürdüm ve uyku vakti:uykucu:

Dün :
Evde ne kadar ceviz varsa hepsini kırdım ayıkladım.ev halkının isteği üzerine birde Kıbrıs tatlısı yaptım hazır ceviz kırmışken.dağılan ve çok karışan mutfağı topladım .yemek yedik kaldırdım .bi makine çamaşır attım .yatak odasının nevresimlerini değiştim yenilerini geçirdim .
Bugün ,
Kahvaltı sonrası mutfsğı topladım.bşr yandan yemek pişirip bir yandan da öte beriyi topladım süpürge yaptım.mutfak bezlerini Domestoslu suya bastım dğn yıkananları katladım yerleştirdim.tuvaleti klozeti lavaboları ovdum .banyo aynası nı da parlattım .

Back