- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.461
Herkese hayırlı akşamlar. Bi süredir buraya yazmıyordum.chentiq in topiğindeydim.
Tabi orada kurallar çok olunca ve ben de zamanı kısıtlı olan ve çalışan bi anne olarak kurallara uyamayınca yine buraya döndüm.
Yaptıkça yazacağım artık.
Hoşgeldin csnım .Herkese hayırlı akşamlar. Bi süredir buraya yazmıyordum.chentiq in topiğindeydim.
Tabi orada kurallar çok olunca ve ben de zamanı kısıtlı olan ve çalışan bi anne olarak kurallara uyamayınca yine buraya döndüm.
Yaptıkça yazacağım artık.
Hoşgeldin csnım .
maşallah sana öğlene kadar çalışıyosun ama yinede çok hamaratsınHayirli aksamlar hanimlar
Pazar yapilanlar
Ev supruldu silindi,balkonlar silindi
Borek pisirildi
Islak kek yapildi,uzerine muhallabi yapildi
Banyo yikandi
Esim matkapla ugrasti duvara raf icin cocuk odasi tekrar berbat oldu
Renkliler yikandi serildi
Kandil dolayisiyla aksam vakifa gittik,22:00 de geldik eve...
Toz alindi
Mutfak dolaplarinin disi ocak masa c.suyuyla silindi..okumalarim filanda vardi saat 1 de yattim...misafir gelicekti yoksa gece gece ugrasmazdim
Dun
Sabah cikmadan evi topladim.halidaki lekeleri sildim..esime sıkı sıkı tembih ettim dagitmayin misafir gelcek diye
Oglen geldim
Supurge tuttum eve hemen
Masayi topladim.. bul.makinasini calistirdim
Çamaşırları yerestirdim
Cocuk odasini topladim
Yatak ortsunu örttüm
Kisir ve manti yetismedi kizlar gelince birlikte yaptik..mutfagi da sagolsunlar birlikte topladik...
Şok marketin banyo temizleyicisi cok guzel temizliyor dusakabiniSelam kizlar ben birsey sormak istiyorum. Dusakabini nasil temizliyosunuz ben kac defa c.suyuula yikadim kuruyunxa su damlalari yine belli oluyo dusakabin ve fayanslarda bide derz aralarindaki kufleri kararlamalari nasil temizliyosunuz
Oyle mi tesekkur ederim aliym ozmn :)Şok marketin banyo temizleyicisi cok guzel temizliyor dusakabini
Bende hiç iş yapma modunda değilimSalon mutfsk ve hol süpürüldü .banyo silindi.wc yıkandı.mutfsk toplandı.yemek yendi tekrar mutfsk toplandı.bir makine çsmaşır yıkandı asıldı .bıgün hiç iş yapma modunda değildim zorunlu olanları ysptım .poyraz Karayel var çay demleyip tv karşısında oturmak istiyorum .
Teşekkürler bende merak ediyordumŞok marketin banyo temizleyicisi cok guzel temizliyor dusakabini
Çamaşır hiç bitmiyor gerçekten dolayısıyla ütüdeGünaydın bayanlar,
dün akşam işten eve gidince;
-yemek yapıldı, yendi, mutfak toparlandı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-kız erken uyudu. gece ben yatarken de altını değiştirip, sütünü ısıtıp verdim tekrar.
-1 makine çamaşır katlandı. (bu çamaşır niye bitmiyor yaaa....)
-ortalık toplandı, oyuncaklardan arındırıldı.
dizim vardı, uzandım dizi izledim. dinlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?