En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yemek yendi bulasiklar yikandi elde
camasir atildi makinaya
banyo camasir suyuyla bir guzel temizlendi lavabo klozet temizlendi kizimn karni doyruldu esime cay kendi yaptigim kakolu kekle ceviz ikram edildi ve simdi dinlenmeye gecildi

Toplantiya gitmeden sular geldi he n en kirlileri makinaya dizdim..teflon vs elimde yikadim tezgahi c.suyla ovdum
Ocak masa sildim
Eve gelince
Dik supurgeyle süpürdüm
Fasulye kavurdum dunden corba vardi
Krema vardi onceden yapmistim hazirdi,biskuvili pasta yaptim
Bidigi banyo yaptırdım
Kendim yikandim,banyoyu yikadim
Cay vs yapmadim canim sıkıldi biseye esimden dolayi...cay da istedi ama yapamadım icimden gelmedi..

dik supurge dedigniz nasil aceba

Bugun biraz daha iyiyim
Youtubdan cleaning vidyosu izledim ecnebilerin evi de pek bi zengin dibim dusmedi degil herneyse o bana ilham kaynagi oldu.
Gecte olsa yataktan kalkabildim (kizim geceleri uyumuyor gecesi gunduzune karisti)
Mutfaga girdim corba yaptim sonra yedik
Yatak odasini topladim salonu toplayip yogurtlu makarna yaptim kizim yemedi
Sonra kek yaptim burdan bi arkadas surekli yapip canimi cektirdi
Mutfavi toplayip bulasiklarimakineye attiktan sonra lavaboyu ovup tezgahi sildim
Sonra cay koydum film keygi yaptim Kizim uyudu tv unitesibi avizeyi koltuk kenarlarini banyonun tuvaletin lavabosunu sildim esim geldi biraz nasbasa sohpet ettik buraya dertettiklerimi sanki okumusta gelmisti beni anlayisla karsilayarak konustu benle sonra yattik bu sefer kizim kalkti hemde muzlu sut yapmistim uykusu dagilmadan icsin diye ama nerdeee 2 bucuktan beri ayaktayiz hanfendi animasyon izliyo

hoş geldin aranıza bura bayagı kalabalık oldu

kızlar günaydın dün yaptıgım işler çocuk odası süpürüldü silindi korüdor süpürüldü silindi bir el çamaşır yıkand
evli kızım torun enişte geldi yemek yedik onlar giti bizde eşimle görümceye gitik not kızlar ev alacagım nasip olusa

dik supurge dedigniz nasil aceba
Fantomun kucuk uzun hani gunluk kirinti vs supurmek icin oluyr ya kucuk torbali ondan

O arkadaş duha22 mi....

Hadi hayirlisi...nasip olur insaallah

sabah yatak odamda sadece yatagi duzelttim salonu topladim kizimi giydirdm kendim giyindim komsu aradi kahvaltiya oraya gittik yeni geldik kizimi uyuttum mutfakta iki tabak var yikancak camasir katlancak tuvalet yikancak

Ayy seninki gece kuşu desene allah kolaylık versin.eşinle de inşallah hep iyi olursunuz

Hoşgeldin
Hadi inşallah canım hayırlısıyla alıtını

Hayırlı cumalar arkadaşlar.bugün sabahtan kahvaltıyı yspıp herkesi gönderdikten sonra masayı topladım kirlileri makineye dizdim bulaşık. Makinesini çalıştırdım.kıyma çıkardım buzluktan kıymalı patates yemeği yapıcam.evi süpürdüm banyoyu sildim klozet wc dezenfekte edildi.mutfak salon toplandı bitti hemen.yukarı çıktım yatakları düzelttim etraftaki ufak tefek şeyleri yerlerine kaldırdım .yatak odasının makyaj dolabının tozunu aldım.saat 10 oldu camiye gittim geldim slze bildirim yazıyorum .şimdş namazımı kulüp yemeğini pişircem başkada önemli bişey kalmıyor duruma göre yer falan silebilirim.birde bulaşık makinesini boşaltıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…