- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.161
İzmit canımsizin memleket neresi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmit canımsizin memleket neresi
peynirli makarnayi nasil yapiyosn canm tarf verebilirmisinKurstan geldim bizimkiler yok esimin isi varmis ufakligi da babanneye birakmis
Hazir bidik yokken h r men evi topladim(muthis dagitiyolar baba ogul antrenim halisini toplamislar top ziplatmak icn vs.)
Bulasik makinasıni bosalttim mutfagi toplayip kirlileri makinaya dizdim
Banyo lavabo klozet yikadim.. yerleri camasir suyuyla bekletip duruladim
Balkonu sildim...ufaklik geldi uyuttum
Kurabiye yaptim(yapmadan uyandi azi dis cikariyo huzursuz)
Mercimek corbasi,peynirli makarna yaptim
Mutfagi topladim tekrar
Yemek yedik yine toplancak
hmm yurt disi falan ssandm o yuzden sordm kk yarisi yurt disi yaİzmit canım
Yurt dışı hiç aklıma gelmedi hiç sen yurtdışımısın?bu topıcte yurtdışından yazan yok sanırsamhmm yurt disi falan ssandm o yuzden sordm kk yarisi yurt disi ya
yok bende turkiyedeyim cainimYurt dışı hiç aklıma gelmedi hiç sen yurtdışımısın?bu topıcte yurtdışından yazan yok sanırsam
Halıyı mı toplamışlarKurstan geldim bizimkiler yok esimin isi varmis ufakligi da babanneye birakmis
Hazir bidik yokken h r men evi topladim(muthis dagitiyolar baba ogul antrenim halisini toplamislar top ziplatmak icn vs.)
Bulasik makinasıni bosalttim mutfagi toplayip kirlileri makinaya dizdim
Banyo lavabo klozet yikadim.. yerleri camasir suyuyla bekletip duruladim
Balkonu sildim...ufaklik geldi uyuttum
Kurabiye yaptim(yapmadan uyandi azi dis cikariyo huzursuz)
Mercimek corbasi,peynirli makarna yaptim
Mutfagi topladim tekrar
Yemek yedik yine toplancak
Teflon tavaya zeytinyagi makarnayi koyup su ekliyrum suyunu cekince normal beyaz peynir ufalayip koyuyrum lezzetli oluyo esim boylesini daha cok seviyo salcalidan ziyadepeynirli makarnayi nasil yapiyosn canm tarf verebilirmisin
Yok canim ne buzlugu....yapip lop lop götürüyorum oy oyyHalıyı mı toplamışlarmaşallah neyse oynasınlar da
ya sen sık sık kek pasta yapıyosun galiba buzluğa falan atmak için mi yoksa hemen tüketiyomusunz sen yazdıkça benim de yapasım geliyor
![]()
ne guzl valla ya bende sık sık yapmak istiyorum sende ilham veriyosnYok canim ne buzlugu....yapip lop lop götürüyorum oy oyyduramiyrum hazir gidalardan abur cubur sogudum kendim yapiyrum aksam cayla gunduz aralarda atistiryrum,esim de sever tuketiriz hemen ogkum da yiyor...kac gundur kek yapmiyrum ikide bir firini acip bos tepsiyi aliyr annii deddd(kek) diyor
Cok sukur kilo sorunum yok..yiyip almayanlardnim...ama sagligimdan korkuyrum hamur tuketyrum diye
Caniniz mi cekiyo...yazmayim bir daha
sagol canimTeflon tavaya zeytinyagi makarnayi koyup su ekliyrum suyunu cekince normal beyaz peynir ufalayip koyuyrum lezzetli oluyo esim boylesini daha cok seviyo salcalidan ziyade
Iyi csnım .bugün beyyine suresi ödevimiz ona çalıştım .akşsm yemeği de yendi bitti mutfsk toplandı .yarına kadar rahatız ev işi konusun danaber canlar
ohh ne guzel valla bizde yemek yedik mutfak duruyo cay iciyoruz kizimda durmuyo biraz da yorgunum bakalm nabcaz :))Iyi csnım .bugün beyyine suresi ödevimiz ona çalıştım .akşsm yemeği de yendi bitti mutfsk toplandı .yarına kadar rahatız ev işi konusun da
Çay alır yorgunluğunu merak etme .çok yorgunsan mutfsğı da ysrın toplarsın ne olacak bırak uğraşma .ev işi sendrn önemli değil yaohh ne guzel valla bizde yemek yedik mutfak duruyo cay iciyoruz kizimda durmuyo biraz da yorgunum bakalm nabcaz :))
hoş buldum. ben de bugüne kadar haftada bir yardımcı abla desteğiyle kurulan düzeni, ayda bir yardımcı ablayla korumaya çalışmak için buralardayım. inşallah başarılı olabilirim. çünkü düzensiz ve kirli ev beni çok mutsuz ediyorHoşgeldin canım da buralarda sessiz kalıyo bazen umarım hareket gelir.brn çalışsn bi bayan olmadığım için ev işinden yana bi sıkıntım yok ama günlük rutin işler illaki yapılıyor .düzenş bende severim karışıklıktan hoşlanmıyorum oturup nefes almaya çalıştığım ortam toplu olursa daha bi mutluyım.heleki dışardan geldiğim zaman mutfsk salon toplu ve tertemiz olunca keyfime diyecek yok.
vallla biraz da hamileligin verdig halsizlik var ama yarin bir suru is bekler :) kendime liste yapcam bakalm tek tek yapicamÇay alır yorgunluğunu merak etme .çok yorgunsan mutfsğı da ysrın toplarsın ne olacak bırak uğraşma .ev işi sendrn önemli değil ya
Poyraz Karayel seyrediyoruz bizkimse kalmadi heralde