• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kurstan geldim bizimkiler yok esimin isi varmis ufakligi da babanneye birakmis
Hazir bidik yokken h r men evi topladim(muthis dagitiyolar baba ogul antrenim halisini toplamislar top ziplatmak icn vs.)
Bulasik makinasıni bosalttim mutfagi toplayip kirlileri makinaya dizdim
Banyo lavabo klozet yikadim.. yerleri camasir suyuyla bekletip duruladim
Balkonu sildim...ufaklik geldi uyuttum
Kurabiye yaptim(yapmadan uyandi azi dis cikariyo huzursuz)
Mercimek corbasi,peynirli makarna yaptim
Mutfagi topladim tekrar
Yemek yedik yine toplancak

Hazir bidik yokken h r men evi topladim(muthis dagitiyolar baba ogul antrenim halisini toplamislar top ziplatmak icn vs.)
Mutfagi topladim tekrar
peynirli makarnayi nasil yapiyosn canm tarf verebilirmisin

Mutfagi topladim tekrar
Halıyı mı toplamışlar:KK45:maşallah neyse oynasınlar da :rapci: ya sen sık sık kek pasta yapıyosun galiba buzluğa falan atmak için mi yoksa hemen tüketiyomusunz sen yazdıkça benim de yapasım geliyor :hamarat::KK50:

Halıyı mı toplamışlar:KK45:maşallah neyse oynasınlar da :rapci: ya sen sık sık kek pasta yapıyosun galiba buzluğa falan atmak için mi yoksa hemen tüketiyomusunz sen yazdıkça benim de yapasım geliyor :hamarat::KK50:
Yok canim ne buzlugu....yapip lop lop götürüyorum oy oyy:olamaz: duramiyrum hazir gidalardan abur cubur sogudum kendim yapiyrum aksam cayla gunduz aralarda atistiryrum,esim de sever tuketiriz hemen ogkum da yiyor...kac gundur kek yapmiyrum ikide bir firini acip bos tepsiyi aliyr annii deddd(kek) diyor:KK70:
Cok sukur kilo sorunum yok..yiyip almayanlardnim...ama sagligimdan korkuyrum hamur tuketyrum diye

Caniniz mi cekiyo...yazmayim bir daha

Yok canim ne buzlugu....yapip lop lop götürüyorum oy oyy:olamaz: duramiyrum hazir gidalardan abur cubur sogudum kendim yapiyrum aksam cayla gunduz aralarda atistiryrum,esim de sever tuketiriz hemen ogkum da yiyor...kac gundur kek yapmiyrum ikide bir firini acip bos tepsiyi aliyr annii deddd(kek) diyor:KK70:
Cok sukur kilo sorunum yok..yiyip almayanlardnim...ama sagligimdan korkuyrum hamur tuketyrum diye

Caniniz mi cekiyo...yazmayim bir daha
ne guzl valla ya bende sık sık yapmak istiyorum sende ilham veriyosn

Hoşgeldin canım da buralarda sessiz kalıyo bazen umarım hareket gelir.brn çalışsn bi bayan olmadığım için ev işinden yana bi sıkıntım yok ama günlük rutin işler illaki yapılıyor .düzenş bende severim karışıklıktan hoşlanmıyorum oturup nefes almaya çalıştığım ortam toplu olursa daha bi mutluyım.heleki dışardan geldiğim zaman mutfsk salon toplu ve tertemiz olunca keyfime diyecek yok.
hoş buldum. ben de bugüne kadar haftada bir yardımcı abla desteğiyle kurulan düzeni, ayda bir yardımcı ablayla korumaya çalışmak için buralardayım. inşallah başarılı olabilirim. çünkü düzensiz ve kirli ev beni çok mutsuz ediyor:KK12:

Back