- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 42
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.181
Afiyet olsunYok canim ne buzlugu....yapip lop lop götürüyorum oy oyyduramiyrum hazir gidalardan abur cubur sogudum kendim yapiyrum aksam cayla gunduz aralarda atistiryrum,esim de sever tuketiriz hemen ogkum da yiyor...kac gundur kek yapmiyrum ikide bir firini acip bos tepsiyi aliyr annii deddd(kek) diyor
Cok sukur kilo sorunum yok..yiyip almayanlardnim...ama sagligimdan korkuyrum hamur tuketyrum diye
Caniniz mi cekiyo...yazmayim bir daha
günaydın :)gunaydin kizlare kimlee uyanik
ooh masallah bende bulasig yikadim salonu topladim mutfak masayi sildik ocag cifledim taslari fayanslari ozanladim hep mis gibi oldu bi cektrmek kaldi geneBende kalktım sabahtan kahvaltıyı hazırladım herkesi okula işe gönderdikten sonra masayı topladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim tezgahı masayı sildim dün yıkadığım renklileri astım yatakları topladım etrafın dağınıklığını toparladım klozete ve küçük tuvalete domestos sıktım lavaboyu ovdum kursa gittim geldim.evin süpürülmeye ihtiyacı yok bugün akşamada balık yspıcam .şimfilik öyle.hadi kolay gelsin.
Iyi olmuş oturmuşsunuz.bendr balığı fırına verdim çocuklar geldi okuldan yemek yiycez anca.sonra bide çay demlerin akşama.çMaşırlarım vardı onları toplayıp katlıycam birdekimse yokmuu bende tam isi bitirdim komsular geldi hemen kek cirptim biseyler hazirladim baya oturduk simdi gittiler mutfal dagaldi onu yapicam
oh masallah canim afiyet olsn evet iyi olduda kalkamiyorum simdide :))Iyi olmuş oturmuşsunuz.bendr balığı fırına verdim çocuklar geldi okuldan yemek yiycez anca.sonra bide çay demlerin akşama.çMaşırlarım vardı onları toplayıp katlıycam birde
:) bende su mutfag duzene soksak iyibolcakvarım ama kalkıp yemek yapacagım
Afiyet olsun canım bizde yemek yedik çay koydum çay içicezkimse yokmuu bende tam isi bitirdim komsular geldi hemen kek cirptim biseyler hazirladim baya oturduk simdi gittiler mutfal dagaldi onu yapicam
sagol canim sizede afiyet olsun kinik yeni uyudu bende kalkip mutfag yapimAfiyet olsun canım bizde yemek yedik çay koydum çay içicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?