En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Afiyet olsun
Yok canim sen yazmaya devam et en azından aklıma geliyor yapmak yoksa misafir olmazsa yapacağım yok benim

Bugun hicbir is yapmadim...
Aslinda bu hafta hicbir is yapmadim...
Durmadan uyuyasim geliyor geceleri kizim uyutmadigi icin uyku duzenim kalmadi..
Kis geldi hava kasvetli biryandan soguk hava biryandan dogalgaz faturasi canimi sıkıyor..
Hastaliklar pesimizi birakmiyor..
Bir yandan agriyan disim bir yandan kizimin gece nobetleri aglama krizleri..
Esimin ilgisizligi cinselsizligi..
Kimseyi gormemem..
Uc senedir hicbiryere gitmedim bulundugum semtin disina bile cikmadim..
Bir yandan maddi sıkıntılar...
Off depresyondayim parmagimi bile kaldirasim yok..

Gunaydin kizlar
Kahvaltimi yaptim oyle kös kös oturuyorum sularda yok

Yatak odami toplayip supurcm bugun sdce
Oglum uyuyuncada kisisel temizlik yapman lazm
Sular gelincede bi kac tabak var onlari sudan gecirir makineye atarim oldu bitti

Bende kalktım sabahtan kahvaltıyı hazırladım herkesi okula işe gönderdikten sonra masayı topladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim tezgahı masayı sildim dün yıkadığım renklileri astım yatakları topladım etrafın dağınıklığını toparladım klozete ve küçük tuvalete domestos sıktım lavaboyu ovdum kursa gittim geldim.evin süpürülmeye ihtiyacı yok bugün akşamada balık yspıcam .şimfilik öyle.hadi kolay gelsin.

ooh masallah bende bulasig yikadim salonu topladim mutfak masayi sildik ocag cifledim taslari fayanslari ozanladim hep mis gibi oldu bi cektrmek kaldi gene

Selamlar
Eve geldim sular yok bidik yine babannedeydi toplantiya gitti esim...ogleden sonra da benim toplanti var
Bidik gelfi uyuytrum ins
Daginikligi topladim,mutfak duruyo
Karnimi doyurup hazrlani cikicam evden
Aksam ne is yaparsam artik

Selamlar hanımlar
Mutfağı topladım kirlilerİ makinaya yerleştirdim yemek koydum ocağa pişti dağınıklıkları toparladım çocuk odasındaki kızımın kitaplarını düzenledim oturmaodasını süpürdüm toz aldım yatak odasının ve çocukların odasının tozunu aldım banyo Lavabosunu yıkadım

kimse yokmuu bende tam isi bitirdim komsular geldi hemen kek cirptim biseyler hazirladim baya oturduk simdi gittiler mutfal dagaldi onu yapicam
Iyi olmuş oturmuşsunuz.bendr balığı fırına verdim çocuklar geldi okuldan yemek yiycez anca.sonra bide çay demlerin akşama.çMaşırlarım vardı onları toplayıp katlıycam birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…