• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam kizlar. Bende artik bu topikdeyim. Okuyorum surekli hele de ustumde bir tembellik varsa kesin acip okuyorum ilham gelsin diye :))

Yapacaklarimi yazayim hemen ise girisicem

Yatak odasi toplanacak
Katlanan camasirlar yerine yerlestirilecek
Bulasik makinesi bosaltilip kirliler dizilecek
Kek ve misir ekmegi yapilacak
Tuvalet yikanacak
Oglusumun pis bezleri cope atilacak

Aslinda gelecek olan bebisin kiyafetlerini yerlesmem lazm ama sifonyer gelmedi dha onu bekliyorum

merhaba aranizda bende katilabilirmiyim?
öncelikle bu konu benim için çok faydali konu olmuş.
youtubede cleaning yazip tikliyorum orada hızlı temizlik yapan kadinlar beni resmen gaza getiriyo:confused:
sonra kalkp her işi yapmaya çalışıyorum
hamile olduğum için ev süpürme işi kocama ait :-)
silme işi bana kaliyo
wc ve banyoyu mutlaka temizliyorum. çok pisleniyo ne yazik ki...
affedersin evi b.k götürüyo resmen yap yap bitmiyo bide hamile halimle çok yoruluyorum.
yemek de yapmıyorum buzdolabi temizliğ yapıcam daha
mutfagin dolaplara bakicam temizliycem onu da offf offf çok işim çikti yazdikça:KK34:
bide kamuda çalışıyorum akşam 6 da evde oluyorum neredeyse.:uykucu::KK25:
Hoşgeldiniz kızlar :halay:burası keyifli oldu artık
Dün akşam kızımın toka çekmecesinİ ve benim çekmece mi düzenledim ütü yaptım bugün evi süpürdüm daha toz alamadım maalesef :KK12:çamaşır topladım yıkanan çamaşırları astım bulaşık makinesi ni boşaltıp doldurdum tezgahı temizledim çocuğu uyuttum yapabilirsem kek yapıcam çocukların dağıttığı oyuncakları toplıycam:63:

BENDE SİZLERİ UZAKTAN UZAĞA İZLEYİP İMRENENLERDENİM :KK66:
ÇALIŞIYORUM VE HEM ÇALIŞIP HEM BU DÜZENİ OTURTMAK ZOR GELİYOR :KK43::KK43:
YENİ EVLİYİM BELKİ DE ONDAN DAHA ALIŞAMADIM AMA BÜTÜN İŞLER BİRİKİNCE İŞİN İÇİNDEN HİÇ ÇIKAMIYORUM :110::KK12:
bende senin gibiydim çok zor gelirdi sora alışıyor zamanla
annem bile diyo bekarken hiç iş yapmazdin da şimdi çayir çayirsin diyo bende aman annee dedim:KK70:

bende yarin mutfak cekmecelerini duzenlicem ya
Ayyy bayılıciiimm orası da var daha

YENİ EVLİYİM BELKİ DE ONDAN DAHA ALIŞAMADIM AMA BÜTÜN İŞLER BİRİKİNCE İŞİN İÇİNDEN HİÇ ÇIKAMIYORUM :110::KK12:
Hoşgeldin canım sende katıl gaza gelip yaparsın inşallah

Ayyy bayılıciiimm orası da var daha

Hoşgeldin canım sende katıl gaza gelip yaparsın inşallah
İŞTEYKEN SİZLERİ OKUYUP GAZA GELİYORUM ZATEN AMA AKŞAMA ENERJİM BİTMİŞ OLUYOR :silah: ELİM KOLUM KALKMIYOR BULAŞIKLARI MAKİNAYA ZOR KOYUYORUM HELE Bİ DE ÇOCUK FALAN OLSA HİÇ DÜŞÜNEMİYORUM :uykucu::uykucu:

BANA DA ANNEM ÖYLE DİYECEK Mİ ACABA :KK48:
der :)
annem ben bu kız bişey öğrenemiycek evlenince zor gelicek diyordum evlenince kıymet binmiş dedi:D
demek nasıl yapıyo ne diyo göz temas etmişim. yapmasam bile:)
yemek bile yapmazdim annem varken ama şu ki
annem 1 ay hastanede yattığında bütün işler bana kaldi yemek yaptım çamaşir astim ohoo evi süpürdüm bitmek nedir bilmemişti:D babam anneme orkide evde seni hiç aratmadi demişti:) vay iyimiş demişti:D:D

annem ben bu kız bişey öğrenemiycek evlenince zor gelicek diyordum evlenince kıymet binmiş dedi:KK70:
annem 1 ay hastanede yattığında bütün işler bana kaldi yemek yaptım çamaşir astim ohoo evi süpürdüm bitmek nedir bilmemişti:KK70: babam anneme orkide evde seni hiç aratmadi demişti:) vay iyimiş demişti:KK70::KK70:
MAŞALLAH MAŞALLAH :nazar:
İŞ BAŞA DÜŞÜNCE YAPILIYOR İLLA Kİ İŞLERİ RAYINA OTURTSAM ALIŞKANLIK ETSEM ÖYLE GİDER HERALDE

Işleri hallettik halletmesine de havalar feci soğumuş kızlar bi dışarı çıktım geldim ama iliklerime kadar dondum inan.kar soğuğu var dışarda resmen.allah dışarda pazarda çalışanlara kolaylık versin inşsllah.

kizim uyandi yanindayim simdi uyutmaya calisiyorum :anne: ama yemekte yapamadim haala :olamaz:
Ayy bende yemek yapmadım gerçi bayat ekmek çok bugün ü de tostla geçirelim:dondurma:

annem ben bu kız bişey öğrenemiycek evlenince zor gelicek diyordum evlenince kıymet binmiş dedi:KK70:
annem 1 ay hastanede yattığında bütün işler bana kaldi yemek yaptım çamaşir astim ohoo evi süpürdüm bitmek nedir bilmemişti:KK70: babam anneme orkide evde seni hiç aratmadi demişti:) vay iyimiş demişti:KK70::KK70:
:KK49:Maşallah iş başa düşünce bi şekilde yapılıyor
MAŞALLAH MAŞALLAH :nazar:
İŞ BAŞA DÜŞÜNCE YAPILIYOR İLLA Kİ İŞLERİ RAYINA OTURTSAM ALIŞKANLIK ETSEM ÖYLE GİDER HERALDE
Evet bi düzene oturtmak gerekiyor
Işleri hallettik halletmesine de havalar feci soğumuş kızlar bi dışarı çıktım geldim ama iliklerime kadar dondum inan.kar soğuğu var dışarda resmen.allah dışarda pazarda çalışanlara kolaylık versin inşsllah.
Amin canım ya allah yardımcıları olsun çok soğudu havalar ama artık vakti de geldi

bende senin gibiydim çok zor gelirdi sora alışıyor zamanla
annem bile diyo bekarken hiç iş yapmazdin da şimdi çayir çayirsin diyo bende aman annee dedim:KK70:
Hos geldiniz kizlar...burasi cok.iyi geliyo ev islerini seve seve yapiyorsun
Aminn....burda kar yagiyo ogleden beri karla karisik yagmur

saat 4 tu kizimin yanindan kalktigimda hemen patates oturtmasi yapip surdum firina simdide yogurt corbasi karistrdm oturyorm :kahve:
Ohh miss...

Çay demledim bende dışardan gelirken de simit aldım .iyi gider şimdi yorgunluğuma buyrun hep beraber
Afiyet olsun

Back