En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kurstan geldim bizimkiler yok esimin isi varmis ufakligi da babanneye birakmis
Hazir bidik yokken h r men evi topladim(muthis dagitiyolar baba ogul antrenim halisini toplamislar top ziplatmak icn vs.)
Bulasik makinasıni bosalttim mutfagi toplayip kirlileri makinaya dizdim
Banyo lavabo klozet yikadim.. yerleri camasir suyuyla bekletip duruladim
Balkonu sildim...ufaklik geldi uyuttum
Kurabiye yaptim(yapmadan uyandi azi dis cikariyo huzursuz)
Mercimek corbasi,peynirli makarna yaptim
Mutfagi topladim tekrar
Yemek yedik yine toplancak

peynirli makarnayi nasil yapiyosn canm tarf verebilirmisin

Halıyı mı toplamışlarmaşallah neyse oynasınlar da ya sen sık sık kek pasta yapıyosun galiba buzluğa falan atmak için mi yoksa hemen tüketiyomusunz sen yazdıkça benim de yapasım geliyor

Halıyı mı toplamışlarmaşallah neyse oynasınlar da ya sen sık sık kek pasta yapıyosun galiba buzluğa falan atmak için mi yoksa hemen tüketiyomusunz sen yazdıkça benim de yapasım geliyor
Yok canim ne buzlugu....yapip lop lop götürüyorum oy oyy duramiyrum hazir gidalardan abur cubur sogudum kendim yapiyrum aksam cayla gunduz aralarda atistiryrum,esim de sever tuketiriz hemen ogkum da yiyor...kac gundur kek yapmiyrum ikide bir firini acip bos tepsiyi aliyr annii deddd(kek) diyor
Cok sukur kilo sorunum yok..yiyip almayanlardnim...ama sagligimdan korkuyrum hamur tuketyrum diye

Caniniz mi cekiyo...yazmayim bir daha

ne guzl valla ya bende sık sık yapmak istiyorum sende ilham veriyosn

hoş buldum. ben de bugüne kadar haftada bir yardımcı abla desteğiyle kurulan düzeni, ayda bir yardımcı ablayla korumaya çalışmak için buralardayım. inşallah başarılı olabilirim. çünkü düzensiz ve kirli ev beni çok mutsuz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…