- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 42
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.121
Maşallah canım allah bağışlasın allah diğerini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah1 bucuk yasinda kizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım allah bağışlasın allah diğerini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah1 bucuk yasinda kizim
amin cok sagol canim benim allah razi olsunMaşallah canım allah bağışlasın allah diğerini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Öyle aklımda kalmıştı.maşalah bende Kuran'a başladım bu sene ya çok takdir ediyorum hocaları en güzel ilimle meşgulsunuz allsh derecenizi artırsın.Evet canim k.kursu ogretmeniyim...
Ayyy herkesin hayali galiba bu düzenli temiz tutmak için aldığını aldığın yere koymak ertelememek yani ki bunu ben çok yaparım sonra hallederim diye
Mesela mutfağa gidiyorsun eli boş gitmemek odadaki mutfağa ait şeylerden götürmek yada diğer odalara.eğer oda çok dağınıksa eline bi sepet leğen gibi bir şey alıp içine kalabalıkları doldurup sonra hangi eşya nereninse oraya koymakmutfak texgahını da temiz tutmak lazım.kuruyan çamaşırları bekletmeden katlayıp kaldırmak ütülenecekleri 5 6 parça oldumu hemen ütülemek evin tozuna bağlı olarak süpürüp silme işini de halloldumu tamamdır.anlatması ne kadar güzel iş uygulamada
![]()
günaydın kızlar maşllah size erkencisiniz saat yediden beri kalkmışımŞimdi kahvlatıyı kaldırdım mutfağı masayı temizledim.bi çay daha içeyim evdeki sağda solda duran fazlalıkları toplayıp yatakları düzeltirmiş.tıvaletletlere de domestos sıkıldı fırçalanacak.yemeğim de dünden bayağı var yemek de yapmıycam.
Bende komsuya gidicem herkes biseler yapiyo beraber yiyoruzha bide komsuma randevu verdm hastaneden gelince kek yapcaz bize gelcek
aynen bende dun komsudaydm bugunde ben cagardim biseyler yapcaz bakalimBende komsuya gidicem herkes biseler yapiyo beraber yiyoruz![]()
yemeg kim yapiyo bende hamileyim zor oluyo ama mecbur yapiyoruz ilk hamileligimde esim cektirirdi ama ben bu hamileligmde zorlamadan cektiryorm sknti olmuyo cok sukur her isimi yapuyormmerhaba aranizda bende katilabilirmiyim?
öncelikle bu konu benim için çok faydali konu olmuş.
youtubede cleaning yazip tikliyorum orada hızlı temizlik yapan kadinlar beni resmen gaza getiriyo
sonra kalkp her işi yapmaya çalışıyorum
hamile olduğum için ev süpürme işi kocama ait
silme işi bana kaliyo
wc ve banyoyu mutlaka temizliyorum. çok pisleniyo ne yazik ki...
affedersin evi b.k götürüyo resmen yap yap bitmiyo bide hamile halimle çok yoruluyorum.
yemek de yapmıyorum buzdolabi temizliğ yapıcam daha
mutfagin dolaplara bakicam temizliycem onu da offf offf çok işim çikti yazdikça
bide kamuda çalışıyorum akşam 6 da evde oluyorum neredeyse.![]()
kaynanamla altlı üstlüyüm yemegi kaynanam yapıyo eve geliyorum. eşim gelene kadar..yemeg kim yapiyo bende hamileyim zor oluyo ama mecbur yapiyoruz ilk hamileligimde esim cektirirdi ama ben bu hamileligmde zorlamadan cektiryorm sknti olmuyo cok sukur her isimi yapuyorm
hoş geldin aramızaSelam kizlar. Bende artik bu topikdeyim. Okuyorum surekli hele de ustumde bir tembellik varsa kesin acip okuyorum ilham gelsin diye :))
Yapacaklarimi yazayim hemen ise girisicem
Yatak odasi toplanacak
Katlanan camasirlar yerine yerlestirilecek
Bulasik makinesi bosaltilip kirliler dizilecek
Kek ve misir ekmegi yapilacak
Tuvalet yikanacak
Oglusumun pis bezleri cope atilacak
Aslinda gelecek olan bebisin kiyafetlerini yerlesmem lazm ama sifonyer gelmedi dha onu bekliyorum
sende hoş geldin aramızamerhaba aranizda bende katilabilirmiyim?
öncelikle bu konu benim için çok faydali konu olmuş.
youtubede cleaning yazip tikliyorum orada hızlı temizlik yapan kadinlar beni resmen gaza getiriyo
sonra kalkp her işi yapmaya çalışıyorum
hamile olduğum için ev süpürme işi kocama ait
silme işi bana kaliyo
wc ve banyoyu mutlaka temizliyorum. çok pisleniyo ne yazik ki...
affedersin evi b.k götürüyo resmen yap yap bitmiyo bide hamile halimle çok yoruluyorum.
yemek de yapmıyorum buzdolabi temizliğ yapıcam daha
mutfagin dolaplara bakicam temizliycem onu da offf offf çok işim çikti yazdikça
bide kamuda çalışıyorum akşam 6 da evde oluyorum neredeyse.![]()