• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ayyy herkesin hayali galiba bu düzenli temiz tutmak için aldığını aldığın yere koymak ertelememek yani ki bunu ben çok yaparım sonra hallederim diye:deli:
Mesela mutfağa gidiyorsun eli boş gitmemek odadaki mutfağa ait şeylerden götürmek yada diğer odalara.eğer oda çok dağınıksa eline bi sepet leğen gibi bir şey alıp içine kalabalıkları doldurup sonra hangi eşya nereninse oraya koymak:eğlence:mutfak texgahını da temiz tutmak lazım.kuruyan çamaşırları bekletmeden katlayıp kaldırmak ütülenecekleri 5 6 parça oldumu hemen ütülemek evin tozuna bağlı olarak süpürüp silme işini de halloldumu tamamdır.anlatması ne kadar güzel iş uygulamada :eek::confused:

mesela oturma odasını topluyorum.
10 dk sonra bebegın puseti bezi mendili
eşimin montu anahtarı
bardaklar çerezler dolmuş ortalık:olamaz:

Şimdi kahvlatıyı kaldırdım mutfağı masayı temizledim.bi çay daha içeyim evdeki sağda solda duran fazlalıkları toplayıp yatakları düzeltirmiş.tıvaletletlere de domestos sıkıldı fırçalanacak.yemeğim de dünden bayağı var yemek de yapmıycam.

Şimdi kahvlatıyı kaldırdım mutfağı masayı temizledim.bi çay daha içeyim evdeki sağda solda duran fazlalıkları toplayıp yatakları düzeltirmiş.tıvaletletlere de domestos sıkıldı fırçalanacak.yemeğim de dünden bayağı var yemek de yapmıycam.
günaydın kızlar maşllah size erkencisiniz saat yediden beri kalkmışım
ama iş yerine el iş yapıyorum:KK69:lif işliyorum işim çok hiç kalkasım yok çay içiyorum dümkü çamaşırlar katlanacak
banyo yıkanaca mutfak deskahın üstü boşalacak makina çalıştırlcak maroton yapalım:temizlik::temizlik::KK66:

gunaydin arkadaslae bende yatak odasini topladim camasirlari katladim simdi kahvalti hazrliyorm sonrada mutfag gircem salon toplancak camasr asilcak kizin camasrlar katlancak tuvalet banyo yikancak 13 20 de kizin randevusu var o saate kadar bitirirm insallah

Selam kizlar. Bende artik bu topikdeyim. Okuyorum surekli hele de ustumde bir tembellik varsa kesin acip okuyorum ilham gelsin diye :))

Yapacaklarimi yazayim hemen ise girisicem

Yatak odasi toplanacak
Katlanan camasirlar yerine yerlestirilecek
Bulasik makinesi bosaltilip kirliler dizilecek
Kek ve misir ekmegi yapilacak
Tuvalet yikanacak
Oglusumun pis bezleri cope atilacak

Aslinda gelecek olan bebisin kiyafetlerini yerlesmem lazm ama sifonyer gelmedi dha onu bekliyorum

Ev süpürüldu şöyle yerler bi silindi.banyo yerleri
nı sildim.banyo ve tuvalet havlularini değiştim.çamaşır makinesi bitmek üzere bitsin çamaşırları asicam.çöplerin ağzını bağladım kapiya çıkardım giderken aticam.çöp kovasında yeni poşet taktim.sabah mutfağı salonu yatakları halletmiştim zaten.işler bitti oleyyy

merhaba aranizda bende katilabilirmiyim?
öncelikle bu konu benim için çok faydali konu olmuş.
youtubede cleaning yazip tikliyorum orada hızlı temizlik yapan kadinlar beni resmen gaza getiriyo:confused:
sonra kalkp her işi yapmaya çalışıyorum
hamile olduğum için ev süpürme işi kocama ait :-)
silme işi bana kaliyo
wc ve banyoyu mutlaka temizliyorum. çok pisleniyo ne yazik ki...
affedersin evi b.k götürüyo resmen yap yap bitmiyo bide hamile halimle çok yoruluyorum.
yemek de yapmıyorum buzdolabi temizliğ yapıcam daha
mutfagin dolaplara bakicam temizliycem onu da offf offf çok işim çikti yazdikça:KK34:
bide kamuda çalışıyorum akşam 6 da evde oluyorum neredeyse.:uykucu::KK25:

youtubede cleaning yazip tikliyorum orada hızlı temizlik yapan kadinlar beni resmen gaza getiriyo:confused:
silme işi bana kaliyo
affedersin evi b.k götürüyo resmen yap yap bitmiyo bide hamile halimle çok yoruluyorum.
mutfagin dolaplara bakicam temizliycem onu da offf offf çok işim çikti yazdikça:KK34:
yemeg kim yapiyo bende hamileyim zor oluyo ama mecbur yapiyoruz ilk hamileligimde esim cektirirdi ama ben bu hamileligmde zorlamadan cektiryorm sknti olmuyo cok sukur her isimi yapuyorm

Yatak odasi ve mutfak toplandi
Misir ekmegi firinda pisiyor:KK200:
Tuvalet camasir suyuna bulandi beklemekde
Copleri kapiya cikardim oglum uyuyunca aticam artik.
Esimin spor kiyafetleri yikandi asildi
Katlanan camasirlar yerine koyuldu.
Buzdolabi soyle bir silindi

Supurcektim bide ama dun supurgenin borularini falan yikadim iyi kurumamis icleri o yuzden supirme isi yarina kaldi

yemeg kim yapiyo bende hamileyim zor oluyo ama mecbur yapiyoruz ilk hamileligimde esim cektirirdi ama ben bu hamileligmde zorlamadan cektiryorm sknti olmuyo cok sukur her isimi yapuyorm
kaynanamla altlı üstlüyüm yemegi kaynanam yapıyo eve geliyorum. eşim gelene kadar..
eşim gelince beraber yukariya çikiyoruz.
çay içip öle iniyoruz aşagıya. beraber film izliyoruz eşimle.:KK200:

Selam kizlar. Bende artik bu topikdeyim. Okuyorum surekli hele de ustumde bir tembellik varsa kesin acip okuyorum ilham gelsin diye :))

Yapacaklarimi yazayim hemen ise girisicem

Yatak odasi toplanacak
Katlanan camasirlar yerine yerlestirilecek
Bulasik makinesi bosaltilip kirliler dizilecek
Kek ve misir ekmegi yapilacak
Tuvalet yikanacak
Oglusumun pis bezleri cope atilacak

Aslinda gelecek olan bebisin kiyafetlerini yerlesmem lazm ama sifonyer gelmedi dha onu bekliyorum
hoş geldin aramıza :KK49::super:

silme işi bana kaliyo
sende hoş geldin aramıza:confused::super:

Back