En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Hoşgeldiniz kızlar burası keyifli oldu artık
Dün akşam kızımın toka çekmecesinİ ve benim çekmece mi düzenledim ütü yaptım bugün evi süpürdüm daha toz alamadım maalesef çamaşır topladım yıkanan çamaşırları astım bulaşık makinesi ni boşaltıp doldurdum tezgahı temizledim çocuğu uyuttum yapabilirsem kek yapıcam çocukların dağıttığı oyuncakları toplıycam

bende senin gibiydim çok zor gelirdi sora alışıyor zamanla
annem bile diyo bekarken hiç iş yapmazdin da şimdi çayir çayirsin diyo bende aman annee dedim

bende yarin mutfak cekmecelerini duzenlicem ya
Ayyy bayılıciiimm orası da var daha

Hoşgeldin canım sende katıl gaza gelip yaparsın inşallah

Ayyy bayılıciiimm orası da var daha

Hoşgeldin canım sende katıl gaza gelip yaparsın inşallah
İŞTEYKEN SİZLERİ OKUYUP GAZA GELİYORUM ZATEN AMA AKŞAMA ENERJİM BİTMİŞ OLUYOR ELİM KOLUM KALKMIYOR BULAŞIKLARI MAKİNAYA ZOR KOYUYORUM HELE Bİ DE ÇOCUK FALAN OLSA HİÇ DÜŞÜNEMİYORUM

BANA DA ANNEM ÖYLE DİYECEK Mİ ACABA
der :)
annem ben bu kız bişey öğrenemiycek evlenince zor gelicek diyordum evlenince kıymet binmiş dedi
demek nasıl yapıyo ne diyo göz temas etmişim. yapmasam bile:)
yemek bile yapmazdim annem varken ama şu ki
annem 1 ay hastanede yattığında bütün işler bana kaldi yemek yaptım çamaşir astim ohoo evi süpürdüm bitmek nedir bilmemişti babam anneme orkide evde seni hiç aratmadi demişti:) vay iyimiş demişti

MAŞALLAH MAŞALLAH
İŞ BAŞA DÜŞÜNCE YAPILIYOR İLLA Kİ İŞLERİ RAYINA OTURTSAM ALIŞKANLIK ETSEM ÖYLE GİDER HERALDE

Işleri hallettik halletmesine de havalar feci soğumuş kızlar bi dışarı çıktım geldim ama iliklerime kadar dondum inan.kar soğuğu var dışarda resmen.allah dışarda pazarda çalışanlara kolaylık versin inşsllah.

kizim uyandi yanindayim simdi uyutmaya calisiyorum ama yemekte yapamadim haala
Ayy bende yemek yapmadım gerçi bayat ekmek çok bugün ü de tostla geçirelim

Maşallah iş başa düşünce bi şekilde yapılıyor
MAŞALLAH MAŞALLAH
İŞ BAŞA DÜŞÜNCE YAPILIYOR İLLA Kİ İŞLERİ RAYINA OTURTSAM ALIŞKANLIK ETSEM ÖYLE GİDER HERALDE
Evet bi düzene oturtmak gerekiyor
Amin canım ya allah yardımcıları olsun çok soğudu havalar ama artık vakti de geldi

bende senin gibiydim çok zor gelirdi sora alışıyor zamanla
annem bile diyo bekarken hiç iş yapmazdin da şimdi çayir çayirsin diyo bende aman annee dedim
Hos geldiniz kizlar...burasi cok.iyi geliyo ev islerini seve seve yapiyorsun
Aminn....burda kar yagiyo ogleden beri karla karisik yagmur

saat 4 tu kizimin yanindan kalktigimda hemen patates oturtmasi yapip surdum firina simdide yogurt corbasi karistrdm oturyorm
Ohh miss...

Çay demledim bende dışardan gelirken de simit aldım .iyi gider şimdi yorgunluğuma buyrun hep beraber
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…