- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.141
Selam kizlar. Bende artik bu topikdeyim. Okuyorum surekli hele de ustumde bir tembellik varsa kesin acip okuyorum ilham gelsin diye :))
Yapacaklarimi yazayim hemen ise girisicem
Yatak odasi toplanacak
Katlanan camasirlar yerine yerlestirilecek
Bulasik makinesi bosaltilip kirliler dizilecek
Kek ve misir ekmegi yapilacak
Tuvalet yikanacak
Oglusumun pis bezleri cope atilacak
Aslinda gelecek olan bebisin kiyafetlerini yerlesmem lazm ama sifonyer gelmedi dha onu bekliyorum
Hoşgeldiniz kızlarmerhaba aranizda bende katilabilirmiyim?
öncelikle bu konu benim için çok faydali konu olmuş.
youtubede cleaning yazip tikliyorum orada hızlı temizlik yapan kadinlar beni resmen gaza getiriyo
sonra kalkp her işi yapmaya çalışıyorum
hamile olduğum için ev süpürme işi kocama ait
silme işi bana kaliyo
wc ve banyoyu mutlaka temizliyorum. çok pisleniyo ne yazik ki...
affedersin evi b.k götürüyo resmen yap yap bitmiyo bide hamile halimle çok yoruluyorum.
yemek de yapmıyorum buzdolabi temizliğ yapıcam daha
mutfagin dolaplara bakicam temizliycem onu da offf offf çok işim çikti yazdikça
bide kamuda çalışıyorum akşam 6 da evde oluyorum neredeyse.
bende senin gibiydim çok zor gelirdi sora alışıyor zamanlaBENDE SİZLERİ UZAKTAN UZAĞA İZLEYİP İMRENENLERDENİM
ÇALIŞIYORUM VE HEM ÇALIŞIP HEM BU DÜZENİ OTURTMAK ZOR GELİYOR
YENİ EVLİYİM BELKİ DE ONDAN DAHA ALIŞAMADIM AMA BÜTÜN İŞLER BİRİKİNCE İŞİN İÇİNDEN HİÇ ÇIKAMIYORUM
Ayyy bayılıciiimm orası da var dahabende yarin mutfak cekmecelerini duzenlicem ya
Hoşgeldin canım sende katıl gaza gelip yaparsın inşallahBENDE SİZLERİ UZAKTAN UZAĞA İZLEYİP İMRENENLERDENİM
YENİ EVLİYİM BELKİ DE ONDAN DAHA ALIŞAMADIM AMA BÜTÜN İŞLER BİRİKİNCE İŞİN İÇİNDEN HİÇ ÇIKAMIYORUM
BANA DA ANNEM ÖYLE DİYECEK Mİ ACABAbende senin gibiydim çok zor gelirdi sora alışıyor zamanla
annem bile diyo bekarken hiç iş yapmazdin da şimdi çayir çayirsin diyo bende aman annee dedim
İŞTEYKEN SİZLERİ OKUYUP GAZA GELİYORUM ZATEN AMA AKŞAMA ENERJİM BİTMİŞ OLUYORAyyy bayılıciiimm orası da var daha
Hoşgeldin canım sende katıl gaza gelip yaparsın inşallah
der :)BANA DA ANNEM ÖYLE DİYECEK Mİ ACABA
MAŞALLAH MAŞALLAHder :)
annem ben bu kız bişey öğrenemiycek evlenince zor gelicek diyordum evlenince kıymet binmiş dedi
demek nasıl yapıyo ne diyo göz temas etmişim. yapmasam bile:)
yemek bile yapmazdim annem varken ama şu ki
annem 1 ay hastanede yattığında bütün işler bana kaldi yemek yaptım çamaşir astim ohoo evi süpürdüm bitmek nedir bilmemiştibabam anneme orkide evde seni hiç aratmadi demişti:) vay iyimiş demişti
Ayy bende yemek yapmadım gerçi bayat ekmek çok bugün ü de tostla geçirelimkizim uyandi yanindayim simdi uyutmaya calisiyorumama yemekte yapamadim haala
der :)
annem ben bu kız bişey öğrenemiycek evlenince zor gelicek diyordum evlenince kıymet binmiş dedi
demek nasıl yapıyo ne diyo göz temas etmişim. yapmasam bile:)
yemek bile yapmazdim annem varken ama şu ki
annem 1 ay hastanede yattığında bütün işler bana kaldi yemek yaptım çamaşir astim ohoo evi süpürdüm bitmek nedir bilmemiştibabam anneme orkide evde seni hiç aratmadi demişti:) vay iyimiş demişti
Evet bi düzene oturtmak gerekiyorMAŞALLAH MAŞALLAH
İŞ BAŞA DÜŞÜNCE YAPILIYOR İLLA Kİ İŞLERİ RAYINA OTURTSAM ALIŞKANLIK ETSEM ÖYLE GİDER HERALDE
Amin canım ya allah yardımcıları olsun çok soğudu havalar ama artık vakti de geldiIşleri hallettik halletmesine de havalar feci soğumuş kızlar bi dışarı çıktım geldim ama iliklerime kadar dondum inan.kar soğuğu var dışarda resmen.allah dışarda pazarda çalışanlara kolaylık versin inşsllah.
saat 4 tu kizimin yanindan kalktigimda hemen patates oturtmasi yapip surdum firina simdide yogurt corbasi karistrdm oturyorm
sizin memleket neresiÇay demledim bende dışardan gelirken de simit aldım .iyi gider şimdi yorgunluğuma buyrun hep beraber
BENDE SİZLERİ UZAKTAN UZAĞA İZLEYİP İMRENENLERDENİM
Hos geldiniz kizlar...burasi cok.iyi geliyo ev islerini seve seve yapiyorsunbende senin gibiydim çok zor gelirdi sora alışıyor zamanla
annem bile diyo bekarken hiç iş yapmazdin da şimdi çayir çayirsin diyo bende aman annee dedim
Aminn....burda kar yagiyo ogleden beri karla karisik yagmurIşleri hallettik halletmesine de havalar feci soğumuş kızlar bi dışarı çıktım geldim ama iliklerime kadar dondum inan.kar soğuğu var dışarda resmen.allah dışarda pazarda çalışanlara kolaylık versin inşsllah.
Ohh miss...saat 4 tu kizimin yanindan kalktigimda hemen patates oturtmasi yapip surdum firina simdide yogurt corbasi karistrdm oturyorm
Afiyet olsunÇay demledim bende dışardan gelirken de simit aldım .iyi gider şimdi yorgunluğuma buyrun hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?