• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dun camasir yikadim.camasir katladim.evi topladim.yemek yaptim.lavobalar yikandi.bulasik makinesini bosalttim
Disari ciktim ben aksam pert...simdi ayni isler bekliyor..yagmur da yagiyor..karanlikta is yapasim da gelmiyor...
Kahvalti yapip bir de yemek yapsam tamam ..erken isten gelinmesinin kotu yani bu sabah sabah yemek yapmak.

Dağınıklığı topladım mutfağın peteğine yağçöz sıktım sonra onu temizledim mutfağın duvarında kirli yerleri sildim çamaşır makinesi ve buzdolabını çekip altını temizledim yerleri silip halısını serdim bulaşık makinesinıboşaltıp kirlileri yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım Çamaşır yıkandıonu astım çocukları parka götürüp geldim

uzun zamandır yazamıyorum kızlar ama takipteyim sizi okuyorum sürekli yazdıklarınızı.Ben yazamıyorum çünkü eskisi gibi temizlik yapamıyorum,kış geldi eşim erken geldiği için yemeği bile zor yetiştiriyorum. 6:00 gibi evde oluyorum,üstünü değiştir kızı emzir yarım saat geçiyo, evi toparla 15 dk daha geçiyo, sonra yemeğe başla en az yarım saat 45 dk da ööle geçiyo eşim geliyo yemek ye bulaşık yıka 1 saat daha oldu 8 buçuk bu arada ev tekrar dağılmış oluyo tekrar toparla çamaşır as yada balkon yıka wc yıka falan derken bi yarım saat daha oğlum ortaokulluoldu onun dersleride var tabi hiç halim kalmıyo bi çare bulmak lazım bu işe bazen çıldıracak gibi oluyorum :kızgın::kusmuk:

dün eşim kızımı dedesine götürdü sağolsun sayesinde iş yapabildim,uzun zamandır hafta içi iş yapamıyodum rahat rahat.Dün evi toparladım,yemek yaptım,yedik eşim çocukları aldı çıktı,bende;bulaşık makinasını yerleştirdim,bulaşıkları dizdim,mutfağı toparladım,nevresimleri değiştirdim,makinaya çamaşır attım,toz aldım,avizeleri sildim,kapıları sildim,balkonu yıkadım,çamaşır astım,tekrar çamaşır attım makinaya,wc-banyo yıkadım-cifledim,ikinci çamaşırları astım.Bugüne fazla işim kalmadı inş. Bugünde evi dip köşe süpürüp silcem ,kanepe-baza altları çekilip silinecek birde camlar silinecek,kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştircem,çocukları banyo yaptırcam,bende yapmam lazım,akşam kayseriye gitcem inş ailemin yanına pazarı orda geçirip akşamına döneriz tekrar pazar gelincede ütü yapmam lazım.:temizlik::KK53:

:KK49:Merhaba hanımlar,

Son bir kaç günden beri
okuyorum ben de yazmak istiyorum. Evde yapacağım işleri telimin not defterine yazıyorum işten gelincede okuyup gaza geliyorum ve yapıyorum :KK76: bugün evdeyim yazlıklarımı kaldırdım kışlıklarımı düzelttim dolap içini ve ayna dolabımı sildim düzenledim. Hafta içi yıkamış olduğum çamaşırları toplayıp sepete atmıştım onları yerleştirdim baya bi yıkamışım baya sürdü Evimizi eşim süpürdü dip köşe heryeri çekti ve ben de sildim heryeri Allah razı olsun eşimden:nazar:wc banyoyu yıkadım. Yemek yaptım mutfağımı topladım yoğurdumu mayaladım. Planladığım işleri yaptım çok huzurlu oldum. Topik çok güzel takipteyim Yen'i evliyim ve artık buradayım :KK49:

Hayirli geceler topik canlanmis ne guzel
Kac gundur motor takmis gibiyim yoruldum ciddi manada:temizlik: ins yarin dinlenirim...oyle diyorum ama bi bakmisim ki işle aksam olmus
Bugun
Oturma odasindaki koltuklar ve cocuk odasindaki tek koltuk silindi,bol suyla sildim sirkeli suyla duruladim..sulu supurgeyle cektirdim super oldu kizlar :KK76:tavsiye ederim hali yikama makinsindn farki yok..simsiyaydi cektigi su...bugune kadar sildim diye kandirmisim kendimi...
Sulu supurgem olduguna ilk kez sevindim :KK53:
Evi supurdum
Iki makina camasir yikandi astim
Kuruyanlari katladim
Ispanak yikamistim,dogradim birazini buzluga attim
Ispanak pirasa peynir karisik borek yaptim
Portakalli kek yaptim,,yemek yaptim
Muthis dagilan mutfagi topladim,ocagi sildim,makinayi calistirdim,elde yikancaklari yikadim yerlestirdim
Surekli dagilan evi topladim bolca...
Utum var yarina kaldi...

Heyyyoo...
Yasasin temizlik...:KK76:
Bugun camasir yikadim astim... kuruyor (loading..)
Iki tülüm yikandi..
Banyo tuvalet ovuldu..
Camasirlar yerlestirildi..
Potmanto adam edildi...
B.makine bosaltildi..
Pogaca yaptim ohhh missss...:hamarat::kk77:
Kizim hasta ateslendi uyuyor simdi.. haliyle saat kac olmus.
Dun babasi eve gelmedi kizim uzuldu sabah 6 da uyudu bebeeem benim...:anne:

Hayirli geceler topik canlanmis ne guzel
Kac gundur motor takmis gibiyim yoruldum ciddi manada:temizlik: ins yarin dinlenirim...oyle diyorum ama bi bakmisim ki işle aksam olmus
Bugun
Oturma odasindaki koltuklar ve cocuk odasindaki tek koltuk silindi,bol suyla sildim sirkeli suyla duruladim..sulu supurgeyle cektirdim super oldu kizlar :KK76:tavsiye ederim hali yikama makinsindn farki yok..simsiyaydi cektigi su...bugune kadar sildim diye kandirmisim kendimi...
Sulu supurgem olduguna ilk kez sevindim :KK53:
Evi supurdum
Iki makina camasir yikandi astim
Kuruyanlari katladim
Ispanak yikamistim,dogradim birazini buzluga attim
Ispanak pirasa peynir karisik borek yaptim
Portakalli kek yaptim,,yemek yaptim
Muthis dagilan mutfagi topladim,ocagi sildim,makinayi calistirdim,elde yikancaklari yikadim yerlestirdim
Surekli dagilan evi topladim bolca...
Utum var yarina kaldi...
Mmmm portakalli kek demeeeek. Hani bana?
Banane banane yarin mutlaka bende yapcam uf canim cekti:kk77:

:KK49:Merhaba hanımlar,

Son bir kaç günden beri
okuyorum ben de yazmak istiyorum. Evde yapacağım işleri telimin not defterine yazıyorum işten gelincede okuyup gaza geliyorum ve yapıyorum :KK76: bugün evdeyim yazlıklarımı kaldırdım kışlıklarımı düzelttim dolap içini ve ayna dolabımı sildim düzenledim. Hafta içi yıkamış olduğum çamaşırları toplayıp sepete atmıştım onları yerleştirdim baya bi yıkamışım baya sürdü Evimizi eşim süpürdü dip köşe heryeri çekti ve ben de sildim heryeri Allah razı olsun eşimden:nazar:wc banyoyu yıkadım. Yemek yaptım mutfağımı topladım yoğurdumu mayaladım. Planladığım işleri yaptım çok huzurlu oldum. Topik çok güzel takipteyim Yen'i evliyim ve artık buradayım :KK49:
hoş geldin aramıza :KK69:

Iyi geceler
Sabah erken kalktim eşimi yolcu ettim daha yatamadim..guya bugun dinlenicektim
Kahvalti sonrasi ortalık toplandi
Mutfak dolaplarinin dışı ocak masa silindi
Camasir yikandi 3 makina(bi yastik koltugun,,ortuler kanepe vs,,renkliler)
9 parca utu yapildi
Balkon silndi
Ev süprüldü
Oturma odasi ve antredeki boy aynasinin tozu alindi
Salon camlarinin onu slindi camlar da ustunden silindi
Mercimek köftesi yapildi
Kv ler yemege geldi,,,yemek hazirlandi cay meyve fasli...kv bende kaldi esim yok..aslinda yalniz kalirim da soran yok:rolleyes::rolleyes:

kizlar dün yapılan iş iki el çamaşır yıkandı 4 kilo yeşil biber dograndı buzluga atacayım
elde meyva sıktım 4 litre yeni gelen meyveleri yerleştirdim iki el bulaşık yıkandı dizildi
buz dolabını sildim yemek yaptım akşam görümceye gidildi

Heyyyoo...
Yasasin temizlik...:KK76:
Bugun camasir yikadim astim... kuruyor (loading..)
Iki tülüm yikandi..
Banyo tuvalet ovuldu..
Camasirlar yerlestirildi..
Potmanto adam edildi...
B.makine bosaltildi..
Pogaca yaptim ohhh missss...:hamarat::kk77:
Kizim hasta ateslendi uyuyor simdi.. haliyle saat kac olmus.
Dun babasi eve gelmedi kizim uzuldu sabah 6 da uyudu bebeeem benim...:anne:

Geçmiş olsun canim keşke hiç hastalanmasa yavrularimizama hastalık işte oluyor malesef

Haftasonu nerdeyse iş yapmadım sayılır bugün ise çocukların odasındaki oyuncakları topladım bi çekmece düzenledim mutfağı topladım süpürdüm bulaşık makinesini çalıştırdım bir makina çamaşır yıkandı astım markete gittim alışveriş yaptım ufaklığı uyutup kızımın ders çslıştırcam akşam yemeği için de pırasa yapıcam

Back