• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dünkü iş yapıldı akşam misafir agırlandı
sabah yagmur yagdı şimdi açtı çamaşır var yıkanacak
katlanacaklar var bulaşık var kapının önündeki ayakablık silinecek

Dün yapılanlar;
- Şampuan ve camasırsulu su yapılıp ayakkabılık bi güzel silindi.
-Aynı şekilde şu hazırlanıp tüm kapılar dış kapı dahi silindi
-Mutfak toplandı deri sandalyeleri ciflendi
-Mutfagın halısı havalandrıldı laminat süpürülüp elde silindi.
-Akşam için yemekler yapıldı
Bugün;
-Yatak odası toplandı tozu alındı
-Kurumuş çamaşırlar balkondan kaldırıldı katlanmayı bekliyor 1 sepette yıkanmış serilmeyi bekliyor

Merhaba hamarat hanımlar
Öncelikle maşallah size
Benim de ev işleriyle başım dertte maalesef :KK51:
1,5 yıllık evliyim eşim çok ama çok anlayışlıdır ve yardımcı olur bana .şimdiye kadar bir şekilde idare ettik evimizin derli toplu tuttuk olabildiğince ama şimdi hamileyim :oops:E haliyle aldı beni bir düşünce ... Bebek bakımıyla beraber evi ne yapacağımı düşünüyorum kara kara ,istiyorum ki şimdiden bir düzen kurayım bişeyleri pratikleştireyim elim alışsın ki Bebek gelince herşey iyice yolundan çıkmasın. Sizi takip ediyorum bir süredir fikir almak için şimdi de merhaba demek istedim:KK25:bence süpersiniz sizi takdir ediyor ve örnek alıyorum yüksek müsaadelerinizle :KK45:

Merhaba hamarat hanımlar
Öncelikle maşallah size
1,5 yıllık evliyim eşim çok ama çok anlayışlıdır ve yardımcı olur bana .şimdiye kadar bir şekilde idare ettik evimizin derli toplu tuttuk olabildiğince ama şimdi hamileyim :oops:E haliyle aldı beni bir düşünce ... Bebek bakımıyla beraber evi ne yapacağımı düşünüyorum kara kara ,istiyorum ki şimdiden bir düzen kurayım bişeyleri pratikleştireyim elim alışsın ki Bebek gelince herşey iyice yolundan çıkmasın. Sizi takip ediyorum bir süredir fikir almak için şimdi de merhaba demek istedim:KK25:bence süpersiniz sizi takdir ediyor ve örnek alıyorum yüksek müsaadelerinizle :KK45:
aramıza hoş geldin allah kucagına almayı nasip etsin bebegini :nazar: günlük 5 made yaz yapmaya çalış düzene girer işin

Merhaba hamarat hanımlar
Öncelikle maşallah size
hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Dün çokta bir iş yapamadım bir. makinem bozuldu çoğu bulaşığı elimde yıkadım meğer makine ne kolaylikmis zamanimin yarısını yedi üstüne birde iki cocugumda hasta ev aldı başını gidiyor biri gelse hırsız girdi sanicak napicam nasıl edicem bilmiyorum delirmek üzereyim

Dün çokta bir iş yapamadım bir. makinem bozuldu çoğu bulaşığı elimde yıkadım meğer makine ne kolaylikmis zamanimin yarısını yedi üstüne birde iki cocugumda hasta ev aldı başını gidiyor biri gelse hırsız girdi sanicak napicam nasıl edicem bilmiyorum delirmek üzereyim
geçmiş olsun canım allah şifa versin

Bugun cok yoruldum ben bittim isler bitmedi:temizlik:
Sabah cikmadan yogurt mayaldim,kahvalti hazirladim
Oglen gelir gelmez koyuldum işe
Daginikligi topladim
Ufakligi uyuttum
Camasir attim makinaya
Buyuk balkonu sildim
Sulu supurgeyi hazirladim
Salon dışında heryeri süpürdüm
Antrenin halilarini fircaladim bir de tuyler icin, balkona attim
Mutfak halisini ters çevirdim kirinti dokuntu iyice dökülüyor şagi denilen halidan ve berbat kullanissiz bir hali
Yatak odasi da tum mobilyalari cektim altlari süprdüm sildim,balkonunu süpürdüm Sildim
Mutfak firin bulasik makinası cektim altlarini süprdum sildim
Yerleri sildim
Halilari serdim
Camasir astim
Salon disinda camlari sampuanli suyla sildim kuruladim
Paspaslari attim makinaya...bitince serdim
Tekrar camasir attim yikandi astim
Mutfagi topladim,balkonunu süpürdüm Sildim
Cokk yoruldum..başım agriyor fena:KK43:

Bugun cok yoruldum ben bittim isler bitmedi:temizlik:
Sabah cikmadan yogurt mayaldim,kahvalti hazirladim
Oglen gelir gelmez koyuldum işe
Daginikligi topladim
Ufakligi uyuttum
Camasir attim makinaya
Buyuk balkonu sildim
Sulu supurgeyi hazirladim
Salon dışında heryeri süpürdüm
Antrenin halilarini fircaladim bir de tuyler icin, balkona attim
Mutfak halisini ters çevirdim kirinti dokuntu iyice dökülüyor şagi denilen halidan ve berbat kullanissiz bir hali
Yatak odasi da tum mobilyalari cektim altlari süprdüm sildim,balkonunu süpürdüm Sildim
Mutfak firin bulasik makinası cektim altlarini süprdum sildim
Yerleri sildim
Halilari serdim
Camasir astim
Salon disinda camlari sampuanli suyla sildim kuruladim
Paspaslari attim makinaya...bitince serdim
Tekrar camasir attim yikandi astim
Mutfagi topladim,balkonunu süpürdüm Sildim
Cokk yoruldum..başım agriyor fena:KK43:
hay masallah sana ay sen halidan sikyetci bende sulu supurgeden benimkide sulu sevmiyorum

Dün evi süpürdüm toz aldım ama bu aralar hiç silmek içimden gelmiyor nedense:KK53: dağınıklık topladım mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim balkon dolabını sildim içini düzenlemeye çalıştım çamaşır yıkandı onu astım
Bu gün ise yatakları topladım mutfağı topladım makinayı boşalttım içine kirlileri yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım Çamaşır topladım katlanacak beni bekliyor :KK47: dolap içlerine göz atmam lazım çocukların olmayan kıyafetleri seçicem inşallah bi de bitmeyen ütüm var :kızgın::mad:of offf

Dün evi süpürdüm toz aldım ama bu aralar hiç silmek içimden gelmiyor nedense:KK53: dağınıklık topladım mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim balkon dolabını sildim içini düzenlemeye çalıştım çamaşır yıkandı onu astım
Bu gün ise yatakları topladım mutfağı topladım makinayı boşalttım içine kirlileri yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım Çamaşır topladım katlanacak beni bekliyor :KK47: dolap içlerine göz atmam lazım çocukların olmayan kıyafetleri seçicem inşallah bi de bitmeyen ütüm var :kızgın::mad:of offf
ay ben fazla iş yapmadım bu gün kendime tatil verdim
:spor::spor: yemek tek yapacayım:KK70::KK70:

Ayyy cok isim var!
Hala gardrop duruyo potmanto duruyo mutfak dolaplarinin bazilari silincek...
Hali var iki tane onlar silincek...
Camlar duruyo ooooo... cok isim var... Kursa gidiyorum simdi de hastanedeyim cocugu da biraktim eltime

yok canım ya bakmıyorum bazen yanımda kalıyor cimcime:KK6::KK55:
hayırdı hastaneye gidiyorum demişsin önemli degildir 2 torunum var
iki kızım evli birinin kız birinin oglu var:KK66:
Allah bagislasin Allah mutlulugunuzu daim etsin. Ben dis hastanesindeyim. Uyustum su an doktorumu bekliyorum. :KK45:

bugünkü 5 lim iki balkon yıkanacak çöp atılacak oturma odasının camı silinecek
çamaşır katlanacak bulaşık makinasna çalıştırılacak bitince boşaltılacak

Back