- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.741
maşallah size hamarat sınız dün yaptıklarım ev toplandı 1ele bulaşık yıkandı dizildi bir el tekrar konuldudün kaynanam 60 kilo domates almış acılı kaynatalım diye,benim ev daha müsait olduğu için hepsini eve götürdüm,oğlumla balkona çıkardık hepsini tek tek yıkadık,akşamda kaynanam geldi eşimle ikisi doğrayıp kıyma makinasında çektiler domatesi ben yarısını doğrayabildim sadece , kız durmadı onu uyut çay servisi falan sadece yemek yapıp bulaşıkları makinaya yerleştirdim sonra çamaşırları topladım katlayıp yerlerine koydum.Bulaşık makinasındaki temizleri yerleştirdim.Kaynanamın yatağını hazırladım(bugün acılı kaynatacağım için bende yattı).Sabahta kalktım kıyma makinesini kurdum bi kaç kırmızı biber çektim kızı giydirdim kaynanamın yatağını kaldırdım benim yatağı topladım makinaya çamaşır attım,kaynanam hala biber çekiyodu eve geçincede dışarı ocak kurup kaynatma işlemine başlıcaz inş
geçmiş olsun canım ya inşallah degildircmt kaynanamla acılı kaynattık ,çamaşır astım,katladım,yerleştirdim,yemek yapıp bulaşıkları makinaya dizdim.Pazar günüde ;kahvaltı hazırladım,makinaya bulaşıkları dizdim,2 makina çaşaır attım astım,evi süpürdüm sildim toz aldım,wc banyo yıkadım 13:30 da nöbete geldim akşam 10:00 a kadar hastanedeydim felaket yorulmuşum hemen uyudum.Gece hırsız korkusu yaşadık.Evim bodrum kat ama alttada kömürlük olduğu için balkonum yerden çok yüksekte merdivenle bile çıkmak çok zor gece antrenin ışığını açıp yatıyoruz biz . Gece bi sesle uyandım eşim balkonun sürgülü camlarını kapatıyor.Noldu dedim ışığı senmi kapattın dedi yok dedim . Bi Sesle uyandım ışıkta kapanmış dedi bütün odalara baktı ama ben nasıl korktum çok zor uyudum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu.İnş hırsız falan girmemiştir.Girdide biz kalkınca kaçtımı yada girdiyse nerden nasıl girdi??? kafamda deli sorular ???
cmt kaynanamla acılı kaynattık ,çamaşır astım,katladım,yerleştirdim,yemek yapıp bulaşıkları makinaya dizdim.Pazar günüde ;kahvaltı hazırladım,makinaya bulaşıkları dizdim,2 makina çaşaır attım astım,evi süpürdüm sildim toz aldım,wc banyo yıkadım 13:30 da nöbete geldim akşam 10:00 a kadar hastanedeydim felaket yorulmuşum hemen uyudum.Gece hırsız korkusu yaşadık.Evim bodrum kat ama alttada kömürlük olduğu için balkonum yerden çok yüksekte merdivenle bile çıkmak çok zor gece antrenin ışığını açıp yatıyoruz biz . Gece bi sesle uyandım eşim balkonun sürgülü camlarını kapatıyor.Noldu dedim ışığı senmi kapattın dedi yok dedim . Bi Sesle uyandım ışıkta kapanmış dedi bütün odalara baktı ama ben nasıl korktum çok zor uyudum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu.İnş hırsız falan girmemiştir.Girdide biz kalkınca kaçtımı yada girdiyse nerden nasıl girdi??? kafamda deli sorular ???
günaydın kızllllllllar dün yapılan işlerNerdesiniz kızlar
Bugün tuvalet ve banyoyu yıkadım ek olarak
tabikide katıla bilirsin hoş geldinBende katılabilir miyim
hoşbulduk canım :)tabikide katıla bilirsin hoş geldin
Bende katılabilir miyim
bendevarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?