En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Tek cumartesi temizliği bana yetmiyor neden bilmiyorum.. Hafta içi 2 günde bir makine açar toz alırım. Zaten her 2 günde bir çamaşır makinesi çalıştırıyorum onu as kurut topla ütüle birçok vakit gidiyor. Benim eşimde yardımcı olur ben mutfak toplarken oda çamaşır makinesini doldurur etrafı düzenler filan. Birde ben ayda 1 kadın alırım camlar için.. Bilemedim ki ben neden yetiştiremiyorum..

Gelinin olma şansımı kacirdim. Acaba dunurun olma sansim devam ediyor mu

Masallah ya. Keske komsum olsaydin. Bir menemen yapmayi ogrendim gecen sene ilk kez..

Ben 1 haftalık kıyafetimizi haftasonu ütülüyorum ve haftaiçi çamaşır makinesini hiç açmıyorum
Mesela cuma akşamı renkli atıyorum asıyorum cumartesi onları topluyorum beyaz atıyorum asıyorum.
Pazar gününe kadar onlar kuruyor hem ütü hem temizlik yapıyorum.
Belki benim çok yeni diye yetişiyor bilmiyorum şimdilik yetiştirebiliyorum yani
Ama kışın daha zor olacağını düşünüyorum kendi adıma

Gelinin olma şansımı kacirdim. Acaba dunurun olma sansim devam ediyor mu

Masallah ya. Keske komsum olsaydin. Bir menemen yapmayi ogrendim gecen sene ilk kez..
vallahi benim oğlan beni istemeye gelen olursa sakın verme anne,kardeşimide ben vermem kimseye diye sıkı sıkı tembih etti

kızlar dün hiç bir iş yapamadım.Hastanedeki çoğu personel yemekten zehirlendik,karın ağrısı bulantı ateş üşüme ishal ölüyodum sanki .Yemek bile yapamadım,eşim sağolsun dışardan söyledi kıza baktı biraz uyuyabildim.

Çok geçmiş olsun canım iş nasıl olsa bi şekilde yapılır şimdi nasılsın

Çok geçmiş olsun canım iş nasıl olsa bi şekilde yapılır şimdi nasılsın
sağolasın bugün iim çok şükür hastanede çalışıyorum güya ama dün serum taktırmaya bile vakit bulamadım zaten besin zehirlenmesi belirtileri en fazla 2 gün sürermiş atlattım gibi inş.

Selamlar
Is yapiyrum ama yazamadim firsat bulup
Dun yaptiklarim
Tum ev supurulup silinmisti sadece toz aldim
Balkonu sildim
Yukteki yorgan ve yastıkları balkonda guneslendirdim
8 parca utu yaptim
Tatli ve tuzlu kek yaptim
yemek yaptim kv gil geldi agirladim
Yorgan ve yastıkları hurclarina yerlestirdim.yuk dolabini sildim
Camasir yikandi bi makina astim.
Bugun
Çamaşır katlanacak
Mutfak toplanacak
Hurclar dolaba yerlesecek dolap duzenlenecek
Ufaklik banyo yaptirilacak
Daginiklik toplanacak

sağolasın bugün iim çok şükür hastanede çalışıyorum güya ama dün serum taktırmaya bile vakit bulamadım zaten besin zehirlenmesi belirtileri en fazla 2 gün sürermiş atlattım gibi inş.
Cok gecmis olsun....kis hazirliklarini okudum ve kocaman masallah diyorum.

Pazar günü iş yapmamaya çalışıyorum. Eğer pazar günü dinlenmezsem tüm haftam yorucu geçiyor.

geçmiş olsun canım ya

Evi süpürdüm sildim salonu dip köşe süpürüp sildim toz aldım salonun balkon camını sildim mutfağın camını sildim bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim banyoyu temizledim dağ gibi ütü var hiç kalkaSIM yok ama mecburen kalkıp yapmam lazım en azından sadece eşiminkileri aradan çıkarmam lazım

Harika fikirler var en çok pizza malzemesi olayını sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…