- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.681
valla benim evde aldı başını gidiyo .Bugün sadece evi toparlayıp çamaşır katlarım galiba yetişirse birde ütü yaparım.3 haftalık ütü birikti.günaydın kızlar iş yapacaklar buraya benim ev aldı başını gidiyor
evet bendede bitmez hoş geldinMerhaba kizlar,
İs bitmiyor puf ,daginikligim hic bitmiyor
bende dün balkon yıkadım elde mulaşık yıkandı taziyeye gidildi akşam yemekli misafirim varıdıbende kaç gündür evi salmıştım,dün baktım olmuyo eşim gelene kadar balkon yıkadım bulgur pilavı cacık salata yaptım,balkon yıkadım,nevresimleri çıkardım makinaya attım,evdeki dağınıklığı toparladım,eşim gelincede verdim kzıı eşime,yemek yedik,bulaşık makinasındaki temizleri dizdim,kirlileri tekrar dizdim makinayı çalıştırdım,evi süpürdüm,çamaşır astım,evi süpürdüm,3 makina katlanacak çamaşır vardı onları katladım ama yerleştiremedim.Bugünde katladığım çamaşırları yerleştircem tekrar bi süpürge tutup silmem lazım evi , toz alcam,yemek yapılacak,bulaşık makinasındakiler dizilecek,3 gündür yetişirse ütü yapcam diyorum bakalımk bugün yetişecekmi
bu aralar hepimiz tembeliz galiba hiç kimse içaçıcı insanı temizliğe sürükleyen paylaşımlar yapmamışdün sadece merdiven yıkandı komşuyla bulaşıklar elde yıkandı yemek yaptık başka iş yapamadım
bu aralar hepimiz tembeliz galiba hiç kimse içaçıcı insanı temizliğe sürükleyen paylaşımlar yapmamış
evet biraz bahane olmuş galibaInanırmısın sadece yatak odasının cekmecelerini yani içlerini sildim düzenledim annem gelmişti 1 saatligine onada yemeği yaptrdim 2 saattrde 2 cocugum uyuyor benden tık yok koltukta Çakıldım kaldım ev aldı başını gdior insan kalkar iki is yapar carsamba günü akşamı çocuklar uyurken kışlık için kavonozlara bseyler yaptım gece baya geç yattım yorgunum die hala onu bahane ediyorum
dün yaptıklarım üç el çamaşır yıkandı serildi toplandı kışlık patlıcan biber dolmalık oyuldu asıldı kuru soganevet biraz bahane olmuş galibabende dün yemek yaptım,bulaşıkları dizdim,makinaya çamaşır attım,serdim,mutfakta sadece 1 çekmece düzenleyebildim hemen ütüye başladım tam 3 saat ütü yaptım,ayıptır söylemesi 1 aydır ütü yapmıyordum giyecek bişi kalmamıştı artık.Ben tertip düzene bayılırken her hafta cam silip mutfak dolaplarını silerken niye böyle oldum yaaa
geldim geldim ama gerçekten çok sessiz bir topik oldu burası eskiden burayı okuyup iştaha gelir eve gider temizlik yapardım şimdi hiç yapasım yok.kimseler yok bura bayagı sesiz kaldı
elinize sağlık peki bunları direk dolaba koyuyormusunuz nasıl yapıyorsunuz ?Kışlık ne hazırlık yaptınız kızlar.Benim yapacaklarım bunlar ,birkısmını yaptım zaten. Darısıdiğerlerine inş.
Bamya (10 poşet) + Çilek reçeli (1 şişe)
Yeşil fasulye (6 poşet) + Kayısı reçeli (1 şişe)
Patlıcan yemeği (3 poşet) + Şeftali reçeli (1 şişe)
Karnıyarık (3 poşet) + Dut reçeli (1 şişe)
Dolma biber (5 poşet) + Erik marmelatı (1 şişe)
Karışık kızartma(10 poşet) + Vişne reçeli (1 şişe)
Maydonoz (3 poşet) + Acılı (8 şişe)
Semizotu (3 poşet) + Melemen (10 şişe)
Domates (1 poşet) + Domates (5 şişe)
Doğranmış biber(5 poşet) + Komposto (2 b şişe)
Çiçek dolması (3 poşet) + Karışık közleme (3 k şişe)
Pizza harcı (10 poşet) + Kırmızı biber turşusu (5 şişe)
Göğ domates (2 poşet) + Kornişon turşu (3*2lt şişe)
Yaprak sarması (5 poşet) + Fasulye turşusu (2 lt şişe)
Kabak dolması (2 poşet) + Biber turşusu (2lt şişe)
vişne (2 poşet) + Karışık Turşu (2*2lt şişe)
Kahvaltılık sos (3 şişe)
Domates rendeli turşu (1 k.şişe)
Domates suyu (20 bardak)
Salça (5*2lt şişe)
o hamarat hanım kışın sana geliriz eline saglıkKışlık ne hazırlık yaptınız kızlar.Benim yapacaklarım bunlar ,birkısmını yaptım zaten. Darısıdiğerlerine inş.
Bamya (10 poşet) + Çilek reçeli (1 şişe)
Yeşil fasulye (6 poşet) + Kayısı reçeli (1 şişe)
Patlıcan yemeği (3 poşet) + Şeftali reçeli (1 şişe)
Karnıyarık (3 poşet) + Dut reçeli (1 şişe)
Dolma biber (5 poşet) + Erik marmelatı (1 şişe)
Karışık kızartma(10 poşet) + Vişne reçeli (1 şişe)
Maydonoz (3 poşet) + Acılı (8 şişe)
Semizotu (3 poşet) + Melemen (10 şişe)
Domates (1 poşet) + Domates (5 şişe)
Doğranmış biber(5 poşet) + Komposto (2 b şişe)
Çiçek dolması (3 poşet) + Karışık közleme (3 k şişe)
Pizza harcı (10 poşet) + Kırmızı biber turşusu (5 şişe)
Göğ domates (2 poşet) + Kornişon turşu (3*2lt şişe)
Yaprak sarması (5 poşet) + Fasulye turşusu (2 lt şişe)
Kabak dolması (2 poşet) + Biber turşusu (2lt şişe)
vişne (2 poşet) + Karışık Turşu (2*2lt şişe)
Kahvaltılık sos (3 şişe)
Domates rendeli turşu (1 k.şişe)
Domates suyu (20 bardak)
Salça (5*2lt şişe)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?